לילה טוב
הכל בזכות יוסיהלוואי והייתי ישנה טוב כמוהם 8 שעות...
אלה ישר נכבה האור ורצים למיטה
אהבה כזו כבר לא מוצאים...עידן ומלאני יצאו מחויכים
גועל נפש
מה אתה אומר, אביב מגיע לצעוק מחר?אהבה כזו כבר לא מוצאים...
נוחת עם צפלין בחצרמה אתה אומר, אביב מגיע לצעוק מחר?
יש ביניהם חיבה (חברית) , חבל שהתרחקועידן ומלאני יצאו מחויכים
גועל נפש
מקווה שמיכל תעמוד מול חזקים ממנה..אני מעריכה שאחי לא יהיה מועמד בהדחה הבאה על ידי הבית. מעניין אם ייצא דייר ותיק הפעם, אני מעריכה ששילה ומיכל ישרדו את ההדחה. מעניין מי יהיה הותיק שייצא.
כולם חזקים מימנה, אבל נראה לי שהיא תשרוד את ההדחה. שילה בטח ישרוד.מקווה שמיכל תעמוד מול חזקים ממנה..
חייםכולם חזקים מימנה, אבל נראה לי שהיא תשרוד את ההדחה. שילה בטח ישרוד.
לדעתי המודח הבא זה ותיק. מהמרת על עינב או עידן
חיים לא יהיה מועמד. אף אחד לא ישים את השם שלו לדעתי עד סוף העונה. חיים יכול לעוף רק בהדחה כללית וכזאת לא תהיה יותר עד הגמר כמעט.חיים
יכול להיות שרשימת ההדחה תיקבע ע"פ המשימה שתהיהאני מעריכה שאחי לא יהיה מועמד בהדחה הבאה על ידי הבית. מעניין אם ייצא דייר ותיק הפעם, אני מעריכה ששילה ומיכל ישרדו את ההדחה. מעניין מי יהיה הותיק שייצא.
נכון, אבל את די גי כולם אוהבים שם. מיכל ושילה יהיו על הכוונת ואיתם יעמדו ותיקים. אור והדר בטוח, גם עידן. אולי נועם ואמילי.יכול להיות שרשימת ההדחה תיקבע ע"פ המשימה שתהיה
וגם אם זה העמדה רגילה תמיד קל להעמיד חדשים על פני אלה שהיו מתחילת הדרך
לא בטוח שעידן יהיה מועמד, הוא יקבל רק קול אחד.נכון, אבל את די גי כולם אוהבים שם. מיכל ושילה יהיו על הכוונת ואיתם יעמדו ותיקים. אור והדר בטוח, גם עידן. אולי נועם ואמילי.
מה שאומר שאם מיכל תשרוד את ההדחה אז ייצא ותיק
שילה ישים אותו, חיים ישים אותו ואולי גם מלאני (תלוי איך הם יהיו השבוע) . 2 קולות בטוח יהיו לו. אולי גם אחי ישים אותו כי אין לו מישהו אחרלא בטוח שעידן יהיה מועמד, הוא יקבל רק קול אחד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.