** שרשור לילה 2 - היום ה70 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אני מעריכה שאחי לא יהיה מועמד בהדחה הבאה על ידי הבית. מעניין אם ייצא דייר ותיק הפעם, אני מעריכה ששילה ומיכל ישרדו את ההדחה. מעניין מי יהיה הותיק שייצא.

foreigner 3

Well-known member
אני מעריכה שאחי לא יהיה מועמד בהדחה הבאה על ידי הבית. מעניין אם ייצא דייר ותיק הפעם, אני מעריכה ששילה ומיכל ישרדו את ההדחה. מעניין מי יהיה הותיק שייצא.
מקווה שמיכל תעמוד מול חזקים ממנה..:LOL:

KAPSULA1

Well-known member
חיים לא יהיה מועמד. אף אחד לא ישים את השם שלו לדעתי עד סוף העונה. חיים יכול לעוף רק בהדחה כללית וכזאת לא תהיה יותר עד הגמר כמעט.
לדעתי השלושה האחרונים שהיו זה באמת חיים, אחי ואיציק בדיוק בסדר הזה. גם כל הסקרים הראו כך. בגלל זה האח גם שם אותם אחרונים כי רצו לייצר מתח שאולי באמת חיים יילך

katy2022

Well-known member
יכול להיות שרשימת ההדחה תיקבע ע"פ המשימה שתהיה
וגם אם זה העמדה רגילה תמיד קל להעמיד חדשים על פני אלה שהיו מתחילת הדרך

KAPSULA1

Well-known member
יכול להיות שרשימת ההדחה תיקבע ע"פ המשימה שתהיה
וגם אם זה העמדה רגילה תמיד קל להעמיד חדשים על פני אלה שהיו מתחילת הדרך
נכון, אבל את די גי כולם אוהבים שם. מיכל ושילה יהיו על הכוונת ואיתם יעמדו ותיקים. אור והדר בטוח, גם עידן. אולי נועם ואמילי.
מה שאומר שאם מיכל תשרוד את ההדחה אז ייצא ותיק

GALxp

Well-known member
נכון, אבל את די גי כולם אוהבים שם. מיכל ושילה יהיו על הכוונת ואיתם יעמדו ותיקים. אור והדר בטוח, גם עידן. אולי נועם ואמילי.
מה שאומר שאם מיכל תשרוד את ההדחה אז ייצא ותיק
לא בטוח שעידן יהיה מועמד, הוא יקבל רק קול אחד.

KAPSULA1

Well-known member
ש
לא בטוח שעידן יהיה מועמד, הוא יקבל רק קול אחד.
שילה ישים אותו, חיים ישים אותו ואולי גם מלאני (תלוי איך הם יהיו השבוע) . 2 קולות בטוח יהיו לו. אולי גם אחי ישים אותו כי אין לו מישהו אחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה