שרשור לכבוד שבת.

candy77091

New member
שרשור לכבוד שבת.

אז איך עבר עליכם השבוע? איזה דברים טובים קרו לכם השבוע? על איזה דברם הייתם רוצים לוותר(דברים לא טובי םשקרו לכם השבוע)? מה עושים השבת? מה מבשלים? מה התכנונים להיום? עונה : אנחנו השבת אצל הורים שלי,מקווה שיהיה יותר טוב מפעם שעברה שהיינו אצליהם. אני אישית לא מבשלת. תכנונים לסדר את הבית לכבוד שבת למרות שאני לא הולכת להיות בו-לנקות מטבח,שולחן, ולשטוף רצפה(הבית דיי נקי כי כל השבוע אני עובדת על זה..) השבוע עבר לי מעולה קצת התאכזבתי מהמתרגלים בלימודים לטעמי הם גרועים.(לא כולם נולדו להיות מורים) סה"כ היה עומס לימודי כבד ולמרות זאת בישלתי מרק השבוע והכנתי קציצות טונה..

עליי עבר שבוע מעניין-

עבדתי רק יומיים, יומיים הייתי חולה, ויום אחד הלכתי והכנתי את סרט החתונה. הכנת סרט החתונה, לאחר 6 שנים מהמאורע, גרמה לפרץ של התרגשות לאשתי ולי לעורך הסרט ולמשפחה. (כולל הקטע בו עורך הסרט ראה ילדה ליד אשתי. ובאותו יום הוא סיים לערוך את החתונה של אותה ילדה....). שבוע הבא- חוזר לעבוד באופן רציף כל השבוע. שבת שלום לכולם.

נעמה92

New member
הילדה שעמדה ליד אישתו גדלה היא כבר לא ילדה

(למרות שאני לא מבינה איך מי שהייתה ילדה לפני שש שנים היום מספיק גדולה כדי להתחתן.... אבל אולי היא היא הייתה בת 12 והיום היא בת 18?) והיא התחתנה

נעמה92

New member
עונה

לי היה שבוע מאד קשה קודם כל לא כניסו לי משכורת מהעבודה - זה עניין טכני שיסתדר - אבל מעצבן שזה קורה באמצע השבוע נסענו אני ואמא שלי לאחותי ועשינו שם יום כיף עם אחיינויות שלי, בדרך חזור אמא שלי הרגישה לחצים בחזה, ומיד טסתי לבי"ח- מזל שהיינו קרובות מאד לבי"ח עשו לה כל מיני בדיקות חלקן היו תקינות וחלקן לא אישפזו אותה וביום חמישי היא השתחררה ב"ה והיא צריכה לחזור על הבדיקות בקופ"ח ביום שיש להכתי להורים שלי- שגרים מאד קרוב אליי ובשלתי את כל השבת ב"ה הייתה שבת מקסמימה אמא שלי מרגישה הרבה יותר טוב - קצת חלשה אבל באמת ב"ה בסדר ומשנסים מותניים לשבוע חדש

יום שישי על הבוקר

התקשרו שוב שאני חייב להגיע, אכן הגעתי והתחסנתי ואפילו קיבלתי ``פנקס חיסונים``.. זוכרים?

למעלה