שרשור לסוכות

שרשור לסוכות

האם הדמויות יבנו סוכה?מי יהיו האושפיזין?מי יזמין את מי לסוכה שלו? חג שמח לכולם!

remundo

New member
../images/Emo24.gifשוב כלכבוד על היוזמה וההשקעה

חקשמייח!!1 אימפמון ודאי יבנה סוכה, והוא יזמין ברוחב לב את כולם חוץ משני הקטינים המזוויעים שניסו לתלוש לו את הידיים ובגלל הטראומה הקשה שגרמו לו הוא פיתח פוביה לבני אדם בכלל. (אגב, בשרשור של יוה"כ הם מוכרחים להתנצל בפניו, וגם הוא צריך להתנצל בפניהם. ולדעתי הוא גם צריך לתת משלוח מנות בפורים וכרטיס ברכה בראש השנה למורה לקראטה של ג'ן-לי.) האושפיזין מספר 1 יהיה כמובן המורה לקראטה של ג'ן לי. הירוקאזו וקנטה יבנו את סוכת הירוקאזו וקנטה הנופלת, כי היא כל הזמן תיפול ולא תחזיק בכלל. קלומון יכין קישוטים מלאים בדבק לסוכה ובסופו של דבר זה מה שיחזיק אותה עומדת, אבל הבעיה בסוכה הזאת היא שמי שנכנס אליה נשאר דבוק בפנים ולא יכול לצאת, לכן את השלט המסתובב בכניסה של "ברוך אתה בבואך/בצאתך" הם החליפו ל"ברוך אתה בבואך/בהידבקך". קלומון והדיג'יגנומים יבנו סוכה שעשוייה מ.. כלום! לכן, אגב, היא סוכה לא כשרה בכלל, אבל היא מלאה בממתקים ולכן כולם יבואו לסוכה הזאת הכי הרבה, חוץ מגילמון שמעדיף לחם. (בסופו של דבר הוא ייצא מה זה שמן...) גילמון יבנה סוכה גם כן לא כשרה, שעשוייה מלחם. טקאטו יכשיר לו את הסוכה כשהוא יוריד את הגג וישים כפות תמרים למעלה (נדמה לי שזה יכשיר את הסוכה O_O) ויגיד לגילומון לאכול רק את הלחם שהיה בגג, ואז ישן עם גילמון בסוכה שלו. בלילה גילמון יאכל את הסוכה (חוץ מהכפות תמרים) תוך כדי שינה, ובבוקר לא תהיה סוכה (רק כפות תמרים). ג'ורי תנסה לבנות סוכה מדי ריפר, שלמרבה הפלא תהיה דווקא יציבה, מוצלחת והרבה פחות דביקה מסוכת הירוקנטה הנופלת. בתור קישוטים היא תדביק פוסטרים של ליאומון, וזאת תהיה סוכה ממש מדכאת שאף אחד לא יבוא לבקר בה. בסופו של דבר גם לג'ורי ימאס מהסוכה הזאת והיא תלך לסוכה של קלומון והדיג'יגנומים בשביל הממתקים והחבר'ה. כמובן שקלומון ינצל את ההזדמנות להכנס פנימה ולשחק קצת. כשג'ורי תחזור לסוכה שלה היא לא תראה סוכה, אבל היא כן תראה שאריות די ריפר מפרפרות, קישקושים בגיר ומריצה עקומה. רוקי וריינמון ישתלטו לאימפמון על הסוכה. למעשה, ריינמון תעזור ברוב בניית הסוכה כך שזאת לא ממש השתלטות. האמת היא שזה היה הרעיון של רוקי כי היא כל כך לא רוצה להיות באותה סוכה עם אמא שלה O_O. ריו יבנה סוכה משלו וכולם (חוץ מרוקי) יבואו לבקר. הירוקאזו וקנטה אפילו יתנחלו שם בבגדי מעודדות ופונפונים וישירו שירי סוכות יחד עם ריקוד תואם ומפונפן, אבל ריו לא ייתן להם בשום אופן להשאר לישון שם O_O הוא אפילו השאיר את הדיג'ימון שלו לשמור שהירוקנטה לא יתקרבו. אמא של רוקי תבנה סוכה שמלאה בפוסטרים של עצמה בתור קישוטים, וגם פוסטרים שלה מדגמנת דברים ממש מוזרים כמו בפוסטר של שבעת המינים, שם היא מחופשת לכל אחד משבעת המינים. (אל תשאלו על הפוסטר של הרבנים O_O). יהיו שם הרבה עיתונאים וצלמים שיצלמו אותה הרבה עם הסוכה שלה, ומידי פעם אמא שלה (ע"ע סבתא של רוקי) תביא אוכל. בסופו של דבר סבתא של רוקי תעדיף לישון בסוכה של אימפמון, והיא אפילו תתמקם של עם שק השינה שלה אבל אמא של רוקי תתבכיין לה הרבה ובסוף היא תרחם עליה ותלך לישון בסוכה שלה. ג'ן-לי יבנה סוכה יחד עם משפחתו. זאת תהיה סוכה כשרה למהדרין והם יאכלו שם אוכל סיני, ישחקו משחקי מחשבה בחג ויחברו לשם מחשבים בחול המועד. רוב הזמן ג'ן לי ואבא שלו יתעסקו שם במחשב, כשמידי פעם סויצ'ון תפציע שם כשהיא רודפת אחרי ארנבים חפים מפשע מתחת לשולחן ולכיסאות. במקרה שזה יקרה, השניים פשוט ישימו את הרגליים על השולחן וניחו לה להתרוצץ בשקט. אחותו הגדולה של ג'ן לי תבלה בעיקר עם חברות וחברים שלה, אמא של ג'ן לי לא תבשל כי הם יזמינו אוכל סיני, ולה כבר מזמן נמאס להסתובב בקניונים עם כל החברות המשועממות שלה ולדבר איתן על טלנובלות, לכן היא תנסה את כוחה בשליחת וירוסים למחשבים של ג'ן לי ואבא שלו. הוירוסים שלה יהיו מוצלחים בהרבה מכל דבר שג'ן לי או אבא שלו יוכלו לפתח אי פעם, אבל הם אפילו לא יתחילו לחשוד באמא של ג'ן לי. טריירמון ירבה להסתתר בחולצה של ג'ן לי מפני אחותו הקטנה והסוררת. אגב, סויצ'ון, היא תבקר הרבה בסוכות שכולם מבקרים בהם, במיוחד בסוכת הממתקים של קלומון והדיג'יגנומים. בבוקר מאושר אחד יגמרו כל הממתקים וסויצ'ון תשכב על הגב במיטתה כשבטנה נפוחה ובעתה סבל וייסורים רצופים על פניה, היא תאנח הרבה על זה שהיא אכלה יותר מידי ממתקים ואף פרדם בסופו של דבר, ולארנבים היתה אורה ושמחה וששון וייקר. הסנסיי של ג'ן יבקר רק פעם אחת מתוך נימוס בסוכה של משפחת לי, כי הוא חושב שהיא סוכה מאוד משעממת. פעם הוא היה יכול לפחות לדבר עם אמא של ג'ן, אבל עכשיו גם היא התחילה להתעסק במחשבים וזה ממש משעמם אותו. עדיין לא גמרתי עם טיימרס ויש גם את כל שאר העונות O_O אני חושבת אבל שאני אמשיך אחכ כי אני באמת כבר צריכה לסדר את החדר שלי >_<" אגב, אני מצטערת שלא יצא לי להיות כאן הרבה בכלל, פשוט האינטרנט נפל ואבא שלי היה במילואים ולא יכל לתן את זה משם :X היום האינטרנט שוב נפל ואבא שלי לימד אותי איך להחזיר אותו. אגב 2, חיננית, יש לי אוזניות שמחוברות בביעות למחשב במקום הרמקולים כך שלא ידעתי שניסית לדבר איתי במסנג'ר, וכשגיליתי את זה ועניתי לך כבר לא היית מחוברת, אני מאוד מצטערת על זה ;; לכולכם יש ד"ש מחיננית! (כמה טיפשי מצידי, הרגע ראיתי שהיא נמצאת כאן יותר ממני, אבל בכל זאת ^^") חג שמח לכולם וגמר חתימה טובה ושנה טובה ו.. סליחה אם פגעתי ובכלל סליחה על האיחור הרב ;; וכמובן, מזל טוב לאורנית המתוקה עד מאה כעשרים, שיהיה לך הרבה מזל, ברכה, הצלחה, שמחה, בריאות, אהבה וכל מה שאת צריכה ורוצה בחיים! תמשיכי להיות כזאת... עדינה וטובה ומפרגנת כמו שאת! כן ירבו כמוך בישראל! (ובאמת שהמדינה והעם שלנו היו נראים יותר טוב אם היו הרבה כמוך בישראל) (מבחינה מטאפורית כמובן, הרי אני לא יודעת איך את נראית >_<" אבל אני בטוחה שאת יפיפה!)
~ 3>3>3> ועכשיו חסר להודעה הארוכה הזאת שהיא לא נשלחת כמו שצריך O_O

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חח
רבה לך על כל הברכות!אני מאחלת גם לך כל מה שאיחלת לי!המון בריאות,אושר,הצלחה בהכל ואהבה!להתנסח יותר יפה ממך אני לא יכולה.ובאמת תהיתי לאן נעלמת,היית ממש חסרה כאן. וכל הכבוד לך על ההשקעה בתשובה!

remundo

New member
לא רק אנאלפבתית, אלא גם סנילית!

זאת לא היתה חיננית, זאת היתה חגית (קארי)! אני בהחלט מזדקנת.

remundo

New member
*אגב סויצ'ון

*הבעת סבל וייסורים... *תרדם ולא פרדם אני חוששת שלאחרונה אני סובלת מדיסלקציה קלה, או אולי אני סתם כבר זקנה ^^"

Digi Lista

New member
אהבתי את ההודעה שלך תמר../images/Emo13.gif

בכלל בשבועיים האחרונים יש כאן מגילות ארוכות כמעט בכול שרשור ואני נהנית מכול רגע ורגע
כול הכבוד,ידעתי שבסוף נפנים כולנו שלכתוב בכמויות זאת בריאות במיטבה
אורנית אחלה יוזמה
אני אמשיך לקרוא את מה ששי כתבה כמה שרשורים מתחת ואז אני מקווה שאספיק להגיב גם בשרשור הזה בהרחבה וגם באחרים
שיהיה לכולנו חג שמח עם הרבה הנאה,מה התכנונים שלכם?

למעלה