שרשור לסופ"ש ... הגששים וכוחות

danistar

New member
שרשור לסופ"ש ... הגששים וכוחות

הביטחון : צבא , משטרה וכו .. תתחילו לשפוך בבקשה .. ביטויים מכל הסוגים. אני אתחיל עם "היה מנוע ??" ועם "עוזי עוזי .. הוא לא נקי .. נקי"

giba70

New member
הכוח וינה? את מדברת על משחק

הגמר שלא נגמר. אולי למישהו יש אמבולנס טורקי קטן שיכול להעביר אותי את הגבול לזגרב? (או אמבולנס גרוזיני גדול...)

giba70

New member
עוד לא קם הצבא שיעצור אותי

מלעשות פרצלציה וכו'

Yuvalenko

New member
התכוונת ../images/Emo26.gif

אין צבא בעולם שיעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

איזו נחת! ../images/Emo9.gif

כמה אני אוהבת כשמקפידים על דיוק אנאלי כשזה נוגע לגשש. באמת. קלאסיקה חייבת להשאר נאמנה למקורות.

giba70

New member
אנאלי? בתחת שלי!

וזה שאני הזכרתי את זה לא שווה כלום? חוץ מזה, מה זה דיוק אנאלי לעזאזל? ומה זאת אומרת "קלאסיקה חייבת להישאר נאמנה למקורות"? מה שכותבים כאן זו קלאסיקה?

סדר בשאלות:

(אפשר להתחיל משאלה שנייה, ראשונה בליינד עניתי). 1. זה שאתה הזכרת את זה שווה רת הניקוד הראשוני, שהוא עיקר המשימה. 2. דיוק אנאלי זה ביטוי שלמדתי מקלאסיקה אחרת - הסרט "דוגמה" - והכוונה היא ל... נו... דיוק אנאלי. 3. זאת אומרת שקלאסיקה חייבת להשאר נאמנה למקורות. 4. מה שכתובים כאן יהיה קלאסיקה כשלפורום תהיה מסורת קלאסית.

D o r o t h y

New member
די.. די שניכם צודקים

ראוי לצטט במדויק אבל היה ברור למה ג'יבה מתכוון, אז בואו נפסיק לריב או קיי?

D o r o t h y

New member
לא, לא הולך

למה להתרגז כל כך? הרי תיקנו פה גם אחרים. אני באמת מקווה שלא תפסיק לנסות, מבחינתי אתה מביא בהחלט ערך מוסף ולא הייתי רוצה שתתפוגג.

giba70

New member
הי אדוני, מה עצבני?

כשמתקנים ראוי גם לתת קצת קרדיט למי שחשב על זה ולא רק להלל את עצם התיקון. ולא רבתי, סתם צחקתי על התחכמויות וההתפתלויות של "קריזה".

זה יחידת תותחנים 6781236?

- קו נטוי 11. - איפה היחידה? - זה היחידה. - לא, אני שואל על כל היחידה. - זה: הוא יחיד, אני יחיד, שנינו יחידה. וכשהאזנתי עכשיו למערכון בשביל לדייק במספר היחידה והקו הנטוי, שמתי לראשנה לב לכך שהוא מתחיל ב-ד-י-ו-ק כמו המכנוית המגוייסת. רגע, שירשור חדש.

לסיום החדשות, הנה הודעה שנתקבלה זה

עתה: מן המשטרה נמסר שכל הרחובות הסמוכים לבניין הטלויזיה חסומים, וזאת משום שבחור שזהותו ידועה לגורמי הבטחון ברח מבית כלא צבאי אי-שם בארץ, עלה על בניין הטלויזיה וכשהוא מחזיק אקדח בידו הוא מאיים להתאבד, אם בקשתו להשתתף בקדם אירויזיון השנה לא תתקבל.

למעלה