שרשור לפסח - מייקל ויציאה מעבדות לחירות

abigaillovesmj

New member
שרשור לפסח - מייקל ויציאה מעבדות לחירות

חג שמח לכולם
מקווה שהיה לכם סדר טעים וכייפי

פסח זה החג שבו אנחנו חוגגים לא רק את היציאה שלנו מעבדות לחירות כעם אלא בכלל - כל אחד מאיתנו והדברים שהוא עבר - והפעמים שהוא יצא מעבדות לחירות. האם מייקל עזר לכם לצאת מעבדות לחירות? להתגבר על פחד, להגשים חלום, להגיע להבנה חדשה?

שתפו

פסח שמח לכולם

מאחלת לכולם חג שמח ומהנה

מייקל בהחלט עזר לי לצאת מסוג של עבדות לחירות אמיתית. לפניי שהכרתי את מייקל לא היה לי את הראש והלב לחשוב קצת על העולם הזה, הייתי במין בועה כזאת שמנעה ממני ללמוד על העולם מהפחד לגלות אותו. מאז שהכרתי את מייקל ואיזה בן אדם הוא היה, ומה עשו לו... ואת העובדה שהוא היה חזק למשך כל התקופה הזאת, ואת העובדה שבין כל הרוע הזה הוא הציל חיים, הציל עולמות ענקיים, כמה שהוא יכל לתת, הוא נתן.... גרמה לי להבין דבר אחד, אני כן צריכה לדעת מה קורה בעולם שלנו. כי מי אם לא אני שתעזור [וכולם כמובן] למייקל להשלים את המלאכה שהוא התחיל? לשנות את העולם! התחלתי לאט לקרוא על מה שהולך בארץ, וזה פתח לי ראש... התחלתי לצאת, לעזור, לתת ולא רק לקבל. אחרי זאת, התחלתי גם לראות מה הולך בעולם, מה שהולך עם קוני 2012, מה שהולך בסוריה, הדבר הזה גורם ללב שלי לצרוב ברמה גדולה... אבל מי אני, ילדה בת 14 שתצליח לשנות משהו שהוא מחוץ לארץ? מה גם שבארץ אני בקושי מצליחה, כי לאף אחד לא מזיז דעות של מתבגרת סתומה. אבל מה שאני מנסה להעביר כאן זה שהעבדות שלי הייתה הפחד שלי, לדעת... ואז להרגיש את הריקנות הזאת, את הגועליות הזאת לעצמי שאני לא עוזרת, מנסה לפחות קצת לשנות משהו, החירות שלי? זה שאני נפתחתי... ואני לא רוצה להיסגר יותר בחיים.
זה ברור מאילו שמייקל שינה את כולי, מהאישיות למה שאני עושה היום.

abigaillovesmj

New member
נהניתי מאוד לקרוא את מה שכתבת

זה גם מה שמייקל היה רוצה - שנלמד ממנו ונלך בדרכו.

Monster6

New member
פסח שמח וכשר

אגב, זאת אני כריסטינה... תפוז לא נתן לי להיכנס לחשבון הקודם, אז פתחתי את זה

מייקל ממש הוציא אותי מעבדות לחירות. ככה אני חושבת. הייתי ידועה בזה שהייתי ביישנית לחלוטין, לא יכולתי להציג את הכישרון שלי, והוא ריקוד
תמיד הייתי פחדנית מכדי לעלות עלבמה אמיתית ולהראות מה אני יכולה לעשות, איזה חייה אני יכולה להיות. אבל אף פעם לא הייתי מסוגלת להוציא את זה, כל כך רציתי... כל כך רציתי להתפרע, להוציא את החיה שבי, אבל פחדתי שזה לא יתאים למישהו, והוא עם כוחו... יסיט את כולם נגד זה. אני לא מסוגלת לשאת דעות שליליות. [ההפך הגמור ממייקל, שלא שם על אלו שאומרים עליו דברים מפגרים] אבל בזכות מייקל, בזכות ההופעות שלו, בזכות הכוח שלו, ובזכות האנרגיה שלו, הוא הוציא ממני את החיה שבי בכל פעם מחדש. אומנ זה היה בבית לבד, עם השירים שלו. אבל לאחר זאת, תפסתי את עצמי בידיים.. הופעתי בתחרות כישרונות ענקית בבית ספר שלי... הקהל הריע לי אכילו אין מחר, חצי מהשכבה שלי צרחה "את גדולה! את גדולה! את גדולה!" וזה פשוט עשה לי טוב בלב... כל כך טוב, שהזכוכית הזאת של הביישנות על הבמה התנפצה באותה השניה. בסוף ההופעה כשראיתי את כולם קמים ומוחאים כפיים, הרמתי את הפנים שלי לשמיים ואמרתח "מייקל, תודה. תודה ששברתה את הבועה שלי." מייקל הוציא ממני את מה שאני יכולה לעשות... וזה בשבילי משו גדול. כל העבדות הזאת של הביישנות, של "מה אם לא יאהבו?" נשברה באותה ההופעה, נפתחתי כמו שלא נפתחתי מעולם. וזה הרגיש מצויין

אני חייבת לספר גםעל עבדות שחברה של אימא שלי עברה, שהייתה גם מעריצה של מייקל. זה סיפור מדהים, הוא קרה דיי הרבה זמן לפניי שנולדתי, לפניי שאימא שלי בכלל הכירה את אבי הביולוגי. היא סיפרה לי שחברה שלה הייתה סוחרת סמים, היא הייתה הורגת את עצמה עם מנות סמים, שגדלו מיום ליום... היא הגיעה כל כך הרבה פעמים למצב בו היא לא הייתה מסוגלת לזוז מרוב שהייתה חלשה בלי כוחות לחלוטין. אימא אמרה לי שהיא הייתה רואה על הידיים שלה כל כך הרבה סימנים שנראו כמו עקיצות אדומות, אבל היא ידעה שזה לא יתושים, זה סימנים שנראו כתוצאה מהזרקת הסמים.
חברה שלה, הכירה את מייקל בזכות אימא שלי, היא סיפרה לה כמה קשה למייקל אבל הוא עובר הכל קשיח, היא אמרה שהיא צריכה לתפוס את עצמה בידיים. כמובן שכל מה שהחברה עשתה זה לצחוק לה בפנים, אז אימא שלי הייתה חופרת לה יום וליל על מייקל, וככה אחרי חודשיים וחצי, מה אימא גילתה? שהיא התחילה ללכת לגמילה. אותה חברה סיפרה לה שמייקל האיר לה עולם אחר, עולם שבו הוא אומר "אל תוותרי לעצמך!" היא אמרה שהיא ממש הביטה בו, ולא הייתה יכולה לעשות כלום. היא הייתה מנסה להפסיק לבד וכשהיא הבינה שזה לא יעזור לה... היא פנתה לגמילה. אחרי חצי שנה של גמילה, ועזרה מהשירים, מהאהבה, מהמסר של מייקל... היא נגמלה. אבל אחרי שנה גילו שיש לה סרטן, ושנתיים אחרי היא נפטרה.
אבל מה שהכי חשוב? זה שמייקל, מבלי שהוא יהיה כאן, עוזר לאנשים בדרך שאף בן אדם אחר בעולם לא יצליח. לא משנה כמה הוא ינסה. מייקל עם הכוחות שלו מגן עדן מציל מיליוני נפשות בכל יום. מייקל הוא כמו תרופה רוחנית, שפועלת הרבה יותר טוב מתרופה מוחשית.

מקווה שלא חפרתי יותר מידיי,אבל בעייני זאת באמת מעבדות לחירות. והייתי חייבת לספר

abigaillovesmj

New member
סיפור יפיפה!!

אני מאוד מאוד שמחה בשבילך על הריקוד. את ממשיכה לרקוד?

והסיפור עם חברה של אמא שלך מרגש מאוד. מייקל באמת נותן הרבה הרבה כוח. אין מילים לתאר כמה

spirit0805

New member
דמעות מהסיפור שלך :)...

גם לי יש סיפור קטן, קודם כל כולם מכירים את זה שאני התחלתי להעריץ אותו אחרי שהוא מת אבל מאז החירות שלי כל הזמן בולטת...קודם כל ולפני הכל מעולם לא ידעתי שאני יכולה להתעניין במישהו עד כדי כך, חוץ מזה שבשבילי להעריץ אותו זה אולי ההישג הכי גדול שיכולתי להגיע אליו, בזכות מייקל אני כל יום יכולה לדעת שאם אני צריכה יש לי את מי שיעזור לי...אני המון מרגישה שמייקל הוא המפלט שלי...בזכות מייקל אני התפתחי בשלוש שנים האלה, עד סוף כיתה ח' אתם בקושי הייתם שומעים אותי מדברת אנגלית, להיפך, אני כל כך לא רציתי לנסות לדבר כי חשבתי שאני טועה כל הזמן! ושאני נשמעת מטופשת, אבל מאז מייקל, אני הרי מתעניינת, שומעת שירים, רואה ראיונות וככה גם הרצון שלי להתקרב אליו ומה הדרך הכי טובה להתקרב למישהו חוץ מאשר להתחיל לדבר בשפה שלו, כמובן שיש לי עוד ה-ר-ב-ה מה לשפר אבל האנגלית שלי קפצה בזכותו 10 מדרגות קדימה וגם הרצון שלי ללמוד, למשל לפני איזה חודש אני הצלחתי במשהו שלא ידעתי שאני מסוגלת לקרוא ספר שלם מההתחלה עד הסוף מעל 200 עמודים באנגלית וזה בזכות הספר שלו, מה שגם עוד הוכיח לי, שאם אני מתעניינת במשהו אני מסוגלת להכל! למען האמת מייקל עזר לי במשהו שהיווה אצלי בעיה שנים רבות ולפעמים עוד יש לי קשיים וזה יצירת מעגל חברתי, שנים הייתי בודדה, היו לי את החברה שתיים אבל זה הכל, אני לא הילדה שמתחברים אליה מיד, בגלל שאני כביכול "שונה" אבל בזכות מייקל זכיתי במשהו שאני מברכת עליו כל יום וזה המשפחה שלנו המדהימה, אני באמת לא יכולה לתאר לכם כמה המקום הזה ואתם חשובים ויקרים לליבי אני לא צוחקת ולא מנסה להתחנף בזה שאני קוראת לכם משפחה, אתם המפלט שלי, בזכותכם יש לי מקום שאני יכולה לדבר על מה שאני אוהבת ככל שארצה ואני יודעת שיקשיבו לי ויענו לי...הפגישות שלנו מדהימות הדרך שקיבלתם אותי כחלק מכם לא מובנת לי מאליה..למען האמת שאני עכשיו התחלתי תהליך מסויים, אני ציירתי במגמה שלי ובחוג והצטברו לי בבית לפחות 20 ציורים ואני בטוחה שאני לא מגזימה, אני אעשה ספירה באמת כשאחזור, בכל מקרה, אמרתי לעצמי, מה אני יכולה לעשות כדי לעזור וגם כדי לא לתת לציורים האלה סתם ככה להעלות אבק! אמרתי לעצמי תתרמי אותם ואם כבר לתרום אז לילדים, אם יש משהו שאני רוצה זה לפצות את מייקל על כל הזמן הזה שלא ידעתי שהוא קיים בכלל ואז ביום שחור אחד הוא התגלה לי (אני אומרת יום שחור, בגלל שהוא מת, היום שהוא התגלה לי זה היום הטוב ביותר שלי בחיים) ומה הדרך הכי טובה? להמשיך לעזור לילדים בכל דרך, לכן אני כרגע באמצע התהליך של מציאת מקום לתרומה שלי, ניסיתי בשניידר (המורה שלי עוזרת לי) אבל הם לא מקבלים ציורים סתם ככה...חבל, אבל היא אמרה לי שאפשר לנסות במקומות אחרים אם אני רוצה ואמרתי לה שבכל מקום שיש ילדים שאני יכולה לגרום להם להעלות טיפה חיוך אשמח ואני יודעת שציורים יכולים מאוד לעזור, יש בזה באמת משהו מרגיע, הצבעים ולפעמים התוכן...למען האמת שגם מייקל עוזר לי להבין כמה צריך לברר כל דבר לפני שקובעים עובדה, כמה צריך להיזהר מ"הוא אמר לי ש.." מייקל הוא החירות שלי כל יום וכל לילה, בבית ספר כשאני מרגישה לכודה ועוד עכשיו קרה לי קטע שעוד יותר מבודד אותי מייקל הוא זה שלצידי, מייקל הוא זה שבלב שלי...רוצים דוגמא? היה לי שיעור לא מזמן במתמטיקה שהוא היה יותר כמו חזרה והתחיל לשעמם לי באיזה שהו שלב ואז התחיל להתנגן לי בראש הביצוע של מייקל ל-rock with you מהמופע שלו באוסטרליה, זה כל כך עזר לי גם בהרגשה....
אביגיל תודה על השרשור...מצטערת על החפירה אבל אני חייבת לפרוק <3

ווואיי, הסיפור שלך ממש יפה ומרגש :)

והוא רק מוכיח כמה מייקל גורם לנו להוציא את עצמנו, עם כל זאת.. גם למצוא אהבה אמיתית וחמה. מייקל, עם המסר והנשמה שלו, חודר לנו עמוק לנשמה גורם לנו להוריד מסכה, לא משנה מה היא משדרת, ולהראות שמחת חיים אמיתית... משהו שיוצא מהזוהר אצלנו בלב. אני תמיד אמרתי לעצמי "אז מה אם לא פגשתי את מייקל, מייקל מכיר כל אחד ואחד מאיתנו... המעריצים, הוא מסתכל עלינו, מחייך כשאנחנו שמחים, בוכה כשאנחנו עצובים, הוא אוהב אותנו! הוא שומע אותנו, תומך בנו, ומדריך אתנו...".
אגב, את מזכירה לי את עצמי ממש. בכל הקטע של הבדידות, והשונה מהאחר... :)

למעלה