שרשור לפתיחה
מה התפריט הבשרי היומי שלכם? כמה גרמים? והאם זה משתנה לפי מצב רוח? אני אתחיל כמובן: אם לא מדובר ביום שבת או אירוע מיוחד, בד"כ אני אוכלת את הבשרים הפחות כבדים ומשובחים (שגם אינם נופלים ברמתם..): בוקר בד"כ ארבע פרוסות לחם עם פסטרמה הודו ביניהם, אני אוהבת את הפסטרמה הפשוטה, לא עם כל הבצל בצד.. פסטרמה כפי שהיא יוצאת מהחי... צהריים כמה אפשרויות: עוף בגריל, שניצל עבה כרס, המבורגר כפול בלחמנייה (כמובן, אי אפשר המבורגר לבד..), שיפודי פרגיות שנצלות על מחבת מיוחדת עם מליון תבלינים הכי חריפים שיש, חטיפי עוף (כמו מילי ז"ל) של קיבוץ שקרוב אליי, ככה שהם טריים וטעימים להפליא.. ערב נקניקיות, או סנדוויץ´ עם קבנוס אפשר לפעמים גם עוף וחטיפי עוף אם הרעב משתולל מעבר למד המותר.. וביום שבת? בשבת אם לאבי יש כוח ורצון הוא מכין סטייק אנטריקוט עם עצם על האש, עם הרבה תבלינים.. ובשבילי? חמש דקות על האש בבקשה, שידמם..
מה התפריט הבשרי היומי שלכם? כמה גרמים? והאם זה משתנה לפי מצב רוח? אני אתחיל כמובן: אם לא מדובר ביום שבת או אירוע מיוחד, בד"כ אני אוכלת את הבשרים הפחות כבדים ומשובחים (שגם אינם נופלים ברמתם..): בוקר בד"כ ארבע פרוסות לחם עם פסטרמה הודו ביניהם, אני אוהבת את הפסטרמה הפשוטה, לא עם כל הבצל בצד.. פסטרמה כפי שהיא יוצאת מהחי... צהריים כמה אפשרויות: עוף בגריל, שניצל עבה כרס, המבורגר כפול בלחמנייה (כמובן, אי אפשר המבורגר לבד..), שיפודי פרגיות שנצלות על מחבת מיוחדת עם מליון תבלינים הכי חריפים שיש, חטיפי עוף (כמו מילי ז"ל) של קיבוץ שקרוב אליי, ככה שהם טריים וטעימים להפליא.. ערב נקניקיות, או סנדוויץ´ עם קבנוס אפשר לפעמים גם עוף וחטיפי עוף אם הרעב משתולל מעבר למד המותר.. וביום שבת? בשבת אם לאבי יש כוח ורצון הוא מכין סטייק אנטריקוט עם עצם על האש, עם הרבה תבלינים.. ובשבילי? חמש דקות על האש בבקשה, שידמם..