שרשור לקראת השנה החדשה...

shi1she

New member
שרשור לקראת השנה החדשה...

אז עוד קצת פחות משבוע נגמרת השנה האזרחית ומתחילה לה שנת 2008... אז מעין התפקדות לשנה החדשה[או בשם אחר - מקבץ שאלות לא קשורות...] שם: עיר: גיל: משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: תמונה: משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: מסר לאומה:

anna the best

New member
מתפקדת ../images/Emo105.gif

שם: אנה עיר: פתח תקווה גיל: 16 וחצי ו-19 ימים משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: יא ניסבה (כאילו ידעתי את זה מתחילת השנה אבל לא ידעתי איך קוראים לזה) תמונה: אין משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: עשיתי פוני? :D מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: להרוויח המון כסף (כי אני ממש צריכה את זה) מסר לאומה: חייכו- הכל לטובה

ringo rulz

New member
אז גמאני ../images/Emo3.gif

שם: רועי עיר: הממ
גיל: 16 וחצי משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: תמונה: משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: אני מתחרט שלא עשיתי, שלא עבדתי בשביתה... משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: גדנ"ע מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: שאלה טובה
מה שייבוא מסר לאומה:שנה אזרחית טובה

pilpelmemule

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: סתיו גיל: עוד שבועיים בערך 17
משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: המוווווון זמן לא למדתי ערבית!!!!!!!! והמנהל לא עושה עם זה כלום \: הוא לא מוצא לנו מורה חדשה.. משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: לא יודעת חח משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: אממ.. לא יודעת נו \: מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: אמממ להנות חח
מסר לאומה: ממ.. אל תתיאשו מדברים מהר... תנסו המון עד שתצליחו. HAPPY NEW YEAR וכל זה..:)

me too...../images/Emo8.gif

שם: פזית עיר: חיפה גיל: 18 וקצת משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: יש פתגם בערבית שהפך לבדיחה אצלנו במגמה: "השפה הערבית היא כמו אוקיינוס שאין לו סוף"...
תמונה: נננ... משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: אם לא קופץ לי שום דבר בראש אז כנראה שלא היה משו שבאמת חבל לי עליו
משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: שבחרתי לעבוד במה שאני עובדת עד הגיוס...|מאוהבת| מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: יותר נכון מה הצבא מתכנן בשבילי?...
מסר לאומה: תחבורה ציבורית היא התגלמות השטן על פני האדמה

yolm

New member
מתפקד../images/Emo70.gif

שם: יותם עיר: באר שבע גיל: 16 משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: הרבה מאוד!!! יש לנו מורה חבל על הזמן לערבית!!! תמונה: מממ.... לא... משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: שלא נתתי כאפה לכמה ילדים.... משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: שבאמת לא נתתי כאפה לאותם ילדים... כי אז הייתי מתחרט על זה... מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: להצליח בלימודים ולקבל שוב תעודת הצטיינות... ושיעיפו את המורה המטומטמת שלנו לאנגלית.... מסר לאומה: כשאתם קמים כל בוקר - קומו עם חיוך... ובכלל, חייכו כל הזמן: תחייכו לעולם והעולם יחייך לכם

shi1she

New member
אז עכשיו אני...

שם: שירן עיר: קרית טבעון (לא בדיוק עיר... ישוב) גיל: 18 וכמעט 10 חודשים משהו חדש שגיליתי בערבית: ידעתם שקאוובנגה(הקריאה המפורסמת של צבי הנינג'ה...) בערבית זה יח'לאולאו?!? (אני לא בטוחה שככה כותבים את זה...) משהו שאני מתחרטת עליו: אמממ לא עולה לי כרגע... ולמה בעצם לחשוב על מה שאנחנו מתחרטים עליו? למה לחשוב על דברים שליליים? מי מי שאל תשאלה הדפוקה הזו?
אני מבטלת בזאת רשמית את השאלה! משהו שאני שמחה שעשיתי: שעשיתי ריקוד ליוצרים צעירים שיש בטבעון כל שנה, ויצא אחלה! מה אני מתכננת ל2008: אמממ להתגייסססס ומקווה שאני אהנה בתפקיד החדש ובקורס ואפגוש אנשים חדשים ונחמדים...:) יאללה כבר אני רוצה להתגיססס - תראו עד כמה משועממת אני שאני כותבת הודעות כאלה...(וזה למרות שיש לי עיסוק כמעט לכל יום ולכל היום...) מסר לאומה: האמת שרציתי לכתוב משהו על חיוך...(-: אבל כמה כבר כתבו את זה... אז אני אגיד: "על כל דקה של כעס אתה מאבד 60 שניות של שמחה שלא תחזור יותר..."

shi1she

New member
חחחחח כן...

כולנו הכרנו תמילה הזאת אבל לא באמת ידענו מה היא אומרת...חחחח

L m a o

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif

שם:עמית! עיר: עיר?
יישוב קהילתי ליד ב"ש. גיל: 14.5 משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: שאנחנו לומדים כבר שלוש שנים ולא יודעים איך לומר תודה
תמונה: נאפ
משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה:
משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה:
לא יודע מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..:
מסר לאומה: לא כל מה שאודטה אומרת ג' יפית מיישמת.

צטלע

New member
../images/Emo3.gif

שם: מיטל עיר: חיפה גיל: 17 והרבה משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: שאם יפנו אליי יצטרכו לומר "יא מיטלו"? תמונה: משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: כנראה שיש כמה וכמה דברים. משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: כנל. מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: מה שיבוא מסר לאומה: מחר יום חדש.

xXx Shiraz xXx

New member
שירז שירזיל שירזרזיל.

שם: שירז עיר: קיבוץ הזורע גיל: 16 (י"א) משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: כפולים זה PIECE OF CAKE תמונה: --> משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: ממ אסור להתחרט, מה שהיה היה ואם באותו רגע עשה רע וזה, לימים זה נתפס כאירוע מלמד. מי שלא טועה לא לומד. משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: שמחה שיצאתי מהקשר הלא בריא שהיה לי, שמחה שהשתדלתי מאוד בשיעורי ערבית, שמחה שהיה לימ מוצע בגרויות 89 למרות ה65 בהיסטוריה. מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: להשקיע יותר בערבית (להתחיל לעשות שיעורים!), להנות מקסימום מהזמן שלי ולא להיהפך למכונה של בגרויות. מסר לאומה: דברי צדיקים בנחת נשמעים.

הנני

שם: עמרי עיר:חיפה גיל:23 משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: בדיוק מסיים רמה 2 בברליץ תמונה: כנסו לבלוג משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: "חנקתי" בחורה. משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: התחלתי ללמוד ערבית מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: להמשיך ללמוד ערבית מסר לאומה: No Guts, No Glory

MagicWord

New member
חדש!

שם: שחר עיר: חיפה גיל: בקרוב 16 משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: שפירוש המילה اعثدال מתינות תמונה: אין משהו אחד שאני מתחרט עליו שעשיתי בשנה שחלפה: פרוייקט כלשהו שכשל משהו אחד שאני שמח שעשיתי בשנה שחלפה: בחרתי ללמוד 4 יח"ל ערבית :) מה אני מתכנן לשנת 2008 הקרבה..: מסר לאומה: Live it! מכיוון שאני חדש פה, הנה מידע נוסף על עצמי - אוהב לנגן בגיטרה (קלאסית וחשמלית), מחשבים (בעיקר לתכנת אתרי אינטרנט), לצאת לבלות, לקרוא ספרים מעניינים, ללמוד ערבית (4 יח"ל, כאמור) ושפות בכלל. זהו כעיקרון, באתי לפה כדי ליהנות ולהשכיל :)

טוב, גם אני ../images/Emo13.gif

שם: ליאור עיר: איזור עמק יזרעאל (צפון) גיל: 19 משהו חדש שגיליתי/למדתי בערבית: נפיחה (פלוץ) = ضرطة חחח
יותר מזה לא עולה לי משהו עכשיו בראש. שבוע טוב...

למעלה