שרשור לשחרור קיטור

Bezalel P

New member
שרשור לשחרור קיטור ../images/Emo46.gif

(כי הקודם כבר לא קופץ) מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? הגעתם לשרשור הנכון! אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה בצלאל וטל.

wranger

New member
אותי מרגיז

שכבר כמה ימים אני לא מוצא זמן לקרוא את שרשור ההמלצות היומי.
אין לי, אין לי זמן לקרוא בכלל, כי יש ים עבודה, בזמן ובחלל. אין לי זמן אפילו לחמשיר, למרות שלזה אני כשיר. אגב, הידעתם? ריבוע הוא מצולע משוכלל!

liza26

New member
גם אני רוצה להתלונן היום ../images/Emo3.gif

בדף הראשי של הבלוגיה - שוב קידום של האח הגדול עם כותרת שלא מחמיאה לאלין (החמודה) הקידום הזה רץ כבר יומיים ומתחיל להיות קצת לעוס......
בתור בלונדינית פוטנציאלית
, אני מוחה בשמה

../images/Emo18.gifחסימה בכל הבלוגים כבר 38 ימים ולילות

בתאריך 21.12.09 מר בצלאל חסם את שם המשתמש שלי בכל הבלוגים, ללא סיבה ובלי תאריך לשחרור החסימה. מר בצלאל טוען שאם החסימה תוסר הדבר יפגע בגולשי תפוז. אבל הוא מתעלם מהעובדה שאני יכול להגיב בשמות משתמש אחרים. מר בצלאל משתמש בחסימה כדי להתנכל לפעילות שלי, וכדי שאני לא אוכל להגיב בבלוג שלי. תשובותיו של מר בצלאל מופיעות פה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1627484

liza26

New member
ואת מי זה מעניין בדיוק ???

למה תכתובת במסרים מתפרסמת קבל עם ובלוג? הרי מסר אמור להשאר בתפקידו- מסר.אישי. מה אתה מצפה שנעשה עם ההודעה או הפוסט הזה? תרד כבר מהבריקדות ותתחיל להתנהג בהתאם.

פנומן 72

New member
רואים שאת מורעלת האח הגדול

עאלק "נא להתנהג בהתאם" ....חחחחחחחחחחחח

liza26

New member
כן וגאה בכך - מה הבעיה עם זה?

אני גם אמא ל-2 - זה קשור לעניין? העניין הוא שנוצר כאן מצב שלא משנה מה קורה- כל הזמן מקטרים ומתלוננים- די! נמאס! לא מתאים לכם- יש הרבה פלטפורמות של בלוגים ופורומים מלחמת החורמה שפתח כאן תושב חוץ נגד הבלוגיה- כבר לעוסה ולהגיע למצב של לפרסם מסרים אישיים- נמוך בעיניי.

פנומן 72

New member
הייתי אומר לך מה הבעיה עם זה

אבל יימחקו אותי וריינג'ר שוב יכתוב לי במסר שהפעם הגזמתי ושוב יחסום אותי. אז אני לא אכתוב לך מה הבעיה עם זה. ומה שתושב חוץ עושה הוא אצילי בדיוק כמו חושפי שחיתויות במערכות ציבוריות.

liza26

New member
לא משהו שלא שמעתי בעבר

אתה צריך לבקר בפורום שלי כדי להבין מה זה הטחות והתנגחויות.... אבל לא משנה. אתה חושב שלעמוד על בריקדות ולצעוק לכל עובר ושם- זו הדרך הנכונה לשנות דברים? כי אני לא חושבת ככה. אני מאמינה שניתן לשנות הרבה דברים בדרכי נועם ולא ליצור "עליהום" כזה.

תפסיקי להסית פה

לא פתחתי שום מלחמת חורמה נגד הבלוגיה. אני חסום מלהגיב בבלוג שלי בשם המשתמש שלי ומבקש שהחסימה תוסר. להזכירך זה שרשור תלונות וביקורת ולכן זה קצת חוצפה מצידך לנסות להשתיק פה אנשים כשמשרשרים למקום שמיועד לתלונות וביקורת.

זה שרשור תלונות

אם הגבת ככה, רואים שלא קראת את הרשומה. פרסמתי את התכתובת במסרים בגלל 2 סיבות: 1) התכתובת מוכיחה שמנהל הבלוגיה מר בצלאל נאחז בכל מיני תירוצים שלא "מחזיקים מים", העיקר לא להסיר את החסימה. 2) מר בצלאל מתוקף תפקידו מייצג את מחלקת הבלוגים באתר, לכן ההתנהלות שלו כלפיי נוגעת לכל מי שיש לו בלוג בתפוז. ואם יחסמו אותך מלהגיב בבלוג שלך (בנוסף לכל הבלוגים בתפוז) למשך תקופה לא ידועה, אולי זה יעניין אותך.

liza26

New member
אם יחסמו אותי

אני פשוט אמצע לי פורטל אחר לכתוב בו .כזה פשוט.

באמת כזה פשוט?

אולי כתבת את זה רק כי את רוצה שאני אעבור למקום אחר? ספק אם את בעצמך היית עוברת למקום אחר. אני נמצא פה עוד לפני הקדנציה הראשונה של מר בצלאל, ואני צפוי להיות פה גם אחריו.

liza26

New member
עברתי גם עברתי

בעבר הייתי פעילה בפורומים של "נענע" עד שזה הפך לבלתי נסבל מנהלי פורומים או אשכולות נתנו לכותבים יד חופשית , ללא חסימות וללא הערות וזה הבריח גולשים על ימין ועל שמאל כאשר כמה פניות למנהלי אותם פורומים לא נענו - אמרתי :תודה, יפה, שלום, היה נחמד. ואחד קישורים הובילו אותי לתפוז ולבלוגיה ותאמין לי - לעומת שם- כאן הרבה יותר טוב

wranger

New member
לכל אחד מותר לכתוב בבלוג שלו מה שהוא רוצה

מה גם ששרשור התלונות נועד בעיקר עבור מנהלי הפורום, כדי לקבל ביקורת מהגולשים, כך שאת או גולשים אחרים לא אמורים לעשות שום דבר עם ההודעה או עם הפוסט הזה (מלבד לקרוא ולגבש דעה משל עצמכם, תהיה אשר תהיה). כך שאם תושב חוץ רוצה לשבת על בריקדות או לפרסם את אותה רשומה מחדש בכל שרשור תלונות, זו זכותו המלאה.

פנומן 72

New member
אתה רואה ? אף אחד לא באמת מתלונן כבר

וזה לא בגלל שהפכתם לכל כך מושלמים, אלא להפך: המצב כל כך מייאש ולא בא על פתרונו שגולשים כבר מפסיקים להתלונן כי הם הבינו שזה לא יעזור להם. בדיוק כמו שאנשים לא מתלוננים במשטרה כי הם יודעים שהמשטרה לא תעשה כלום, ואח"כ הם מתפארים בירידה בכמות הפשיעה. אז תהנו מהעובדה שהגולשים כבר לא מתלוננים ... אתה רואה ? אפילו אני לא...

למעלה