שרשור לשחרור קיטור

Bezalel P

New member
שרשור לשחרור קיטור ../images/Emo46.gif

(כי הקודם כבר לא קופץ) מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? הגעתם לשרשור הנכון! אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה בצלאל וטל.

עמוד הבלוגיה

מצורף צילום של חלק מעמוד הבלוגיה. במסגרת הגדולה: "בולבולון כבר לא מחכה", עם תמונה של מישהו רוכן על מישהי. נכנסתי לרשומה וראיתי כמה תמונות של שחקנית/דוגמנית (הבנתי שזה הכינוי שלה). בשביל מה לבזבז את המסגרת הראשית של הקידומים על רשומה של רכילות? למי שרוצה יש באתרים אחרים מדורים יעודיים לרכילות. בתפוז יש פורומים שעוסקים ב"סלבס" ורכילות. את עמוד הבלוגיה צריך לנצל לדברים יותר מועילים.

Bezalel P

New member
תפקידו של עמוד הבלוגיה הוא לקדם בלוגים באתר

חלק מהקידומים הם לבלוגים שעוסקים בבידור, ואני לא חושב שיש בכל בזבוז או חוסר יעילות. העובדה שתכנים מסוג זה קיימים במקומות נוספים באתר אינה משנה ללגיטימיות של קידומם גם בעמוד הבלוגיה.

ע נ נ ת

New member
לא כל כך אכפת לי מהקידום עצמו,

אבל התמונה הזו, של האיש שרוכן בצורה מעוררת חלחלה מעל האישה, גורמת לי צמרמורת ורגשות ממש רעים. אתם משתמשים המון בתמונה הזו - חצי מהקידומים של ה"פח הגדול" הם עם התמונה המחרידה הזו. לא נמאס? זו תמונה דוחה, גסה, פולשנית ופוגעת. תנסו למצוא תמונות עם טעם פחות רע, בבקשה.

Bezalel P

New member
זאת תמונה שנדגמה מתוך התוכנית

אבל אני מבין אותך. ננסה לארגן תמונה חלופית לקידומים עתידיים.

seymore butts

New member
הנושא של בולבולון אינו רכילות

אלא הפך מזמן לנושא הדיון המרכזי בסדר היום של השיח הציבורי בישראל. לפיכך יש להלין על כך שב"תפוז" הסתפקו בקידום היחיד הזה.

seymore butts

New member
רק מלשמוע כנס הרצליה אני כמעט נרדם

והם לא מזכירים שם את בולבולון.

Miss Smith

New member
../images/Emo6.gif

אין לי מושג אם אתה רציני או צוחק אבל הצלחת להעלות לי חיוך על הפנים.

פנומן 72

New member
כמה נמוך אתם עוד יכולים לרדת ?

קידמתם למאמר ראשי תמונה ! כולה תמונה ! נכון שהיא תמונה משעשעת אבל אם הבלוגרית טעתה לפחות שהקידום יהיה נכון. זוהי איננה "אבן חיזוי" כי היא לא חוזה כלום ! וזה מאמר מלפני שבוע ! הוי, כמה עלוב ! אני לא מבין, אף אחד מראשי תפוז לא רואה את הרמה הרדודה ?

Bezalel P

New member
מה הבעיה עם קידום תמונה?

היא אכן משעשעת, וזו המטרה. הקידום מגיע בהקשר של הסערה המושלגת שחזו ולא בדיוק עמדה בציפיות.

פנומן 72

New member
הרשת מלאה תמונות משעשעות

ואם אתם מקדמים את התמונה במקום את המאמר (והרי זה מה שקורה) יש פה כמעט אמירה של "לא מצאנו איזה מאמר מעניין בבלוגיה אז ... אנחנו מקדמים תמונה". תחשוב שאתה קונה עיתון ובמקום כותרת ראשית יש תמונה על כל העמוד. מה קרה, נגמרו כל הנושאים ?

Bezalel P

New member
זאת אמירה שלך לא שלנו.

האמירה שלנו היא פוזיטיבית - "תראו, מצאנו משהו מצחיק" ושלך נגטיבית "מצטערים, לא מצאנו אז מתפשרים". זה לא המצב.

פנומן 72

New member
אתה מסתלבט עלי, נכון ?

לחיצה על הכותרת מוביל לתמונה, לחיצה על הפרומו מוביל לתמונה. למה לא למאמר הנושא את התמונה ? עאלק "אמירה שלך". gimmi a break

motior

Member
הפעם גם אני מסכים

והבעיה היא לא שזו תמונה אלא שזו תמונה שנלקחה מהאינטרנט ולא שהבלוגר/ית צילמו בעצמם. זה כמו לפרסם שיר נהדר של ביאליק ולקבל עליו קידום, לא?

motior

Member
סליחה סתם התעצבנתי

נראה שפשוט יש טעות בקישור - כשלוחצים על הכותרת מקבלים רק את התמונה ולא את הרשומה שכנראה רציתם לקדם?

למעלה