שרשור לתחילת שבוע וחודש

Digi Lista

New member
שרשור לתחילת שבוע וחודש../images/Emo13.gif

במילים אחרות-רציתי לדעת מה שלומכם ויש לי מה לשתף אז פתחתי שרשור
אולי באמת צריך כאן איזה שאלון מובנה שיגרום לשיתוף
קודם כול אני מאוד שמחה לראות את הנוכחות כאן בימים האחרונים,את כול השרשורים והכשרונות
מעבר לזה ולמרות שיש כמה דברים קטנים אני עדיין לא משהו בכלל,הסרט לא נגמר ויש עוד מערכה לסחוב...זה פשוט לא הגיוני כול מה שהולך,בעצם זה אף פעם לא היה הגיוני... בשלישי שבוע שעבר הייתה המסיבת סיום הגדולה בבית ספר,בשיא חוצפתם הם שלחו באותו היום את העובדת הסוציאלית למסור לי בשם ההנהלה הזמנה במעטפה עם הקדשה אישית(להביא הזמנה לקרקס?כן,לדבר איתי?לא!) וניסיונות בסגנון "בכול זאת היית כאן,תני לנו כבוד ואנחנו מעריכים אותך"(כן,מאוד מעריכים עד שאפשר למכור אותי בזול...כבוד?!ואיפה הכבוד שלי שרמסו בקלות?),דיי מהר הבהרתי לה שאני לא מתכוונת להגיע ושום דבר לא ישנה את ההחלטה שלי(היא ניסתה להגיד שבכול זאת...),למעשה תוך 2 שניות מהרגע שהיא הלכה זרקתי את ההזמנה לפח. אחר הצהריים התקשר אליי התלמיד שהיה אמור לנאום,הוא פחד שלא יתנו לו לדבר מעבר לנאום הכתוב ולהוציא את התוכנית לפועל,הסברתי לו שאף אחד לא יעיז לעשות לו משהו באמצע המסיבה מול כול כך הרבה גורמים חשובים ואפילו סתם צוות,הורים ותלמידים-חסימת חופש הביטוי לא תיראה טוב,הוא נלחץ כשאמרתי לו שאני מבריזה אבל הרגעתי אותו כשאמרתי שרוב הקהל בעדי וגם ההורים שלו בקהל אז באמת שום דבר לא יקרה לו...עד לרגע המסיבה הוא לא ידע אם הוא אכן הולך לבקש עוד כמה דקות ואז לדבר בשמו ובשם התלמידים לטובתי(ובלי להזכיר במילה רעה אחת מישהו אחר,גם אם לא מגיע להם שיהיו נחמדים איתם),המסיבה התחילה ואותו התלמיד ראה כמו כולם את התודות לאינספור גורמים כולל השומר בשער בית הספר וראה שאותי לא מזכירים בכלל,זה עיצבן אותו והוא קיבל החלטה לפעול,לפי מה ששמעתי(בכמויות ומהרבה גורמים) הוא פעל באופן מבריק-ביקש את הרמקול לעוד כמה משפטים ואז נתן נאום מדוייק עם דמעות אמיתיות בעיניים של תודה ואמירות חדות כמה התלמידים לא מוכנים לוותר עליי,התגובה של הקהל הייתה כפיים סוערות וקריאות התלהבות של השם שלי...,כבר אמרתי שאני חיה בסרט מוזר?... כמובן שההנהלה ו"המורה" המנוולת כמעט הפכו לירוקים(לפי הסיפורים שקיבלתי כבר 5 דקות אחרי,כאמור לא נכחתי במקום),יום אחרי קראו לתלמיד למנהל ושם אמרו לו שהוא ימשיך לנאום בטקסים(נו,זה אחד התלמידים הכי מבריקים ומייצגים) אבל אמרו לו שחבל שהוא לא שאל אם מותר לו לנאום-הוא אמר להם "ממש הייתם נותנים לי..." והמשיך להתעקש שזה רעיון שלו(רק חסר שידעו שאני מעורבת...),הוא שאל אם יורידו את הקטע שלו בעריכה והבטיחו לו שלא(אני בספק שהם אומרים אמת),אותה "המורה" מחרימה אותו עכשיו(יופי,בואי נלך לריב עם תלמידים,אכן מהות החינוך במיטבה) וגם מסיתה נגדו את אחד החברים הכי טובים שלו(הם רבו כי התלמיד ההוא טוען ש"המורה" סיפרה לו"את האמת" והשני טען שמעבר לזה שהוכחתי לו את הגרסה שלי שיזכר מי תמיד משקיעה בתלמידים ומי רק עושה רוח)...הוא צלצל אליי אחר כך וסיפר לי שבזכותי הוא למד להיות נחוש בדעתו וכול מה שמלמדים אותו שנים בבית ספר לא מתגמד למה שהוא למד מהקטע של אחרי הנאום...מה שכן באותו ברגע המפקחת כבר לא הייתה וגם הרבה אחרים לא כי מרוב שעמום ועומס קשקושים הורים ואחרים עזבו מוקדם את המקום(כאילו שמראש לא היה ברור שתהיה הצפה של קשקושים,טענתי את זה כבר מזמן-מאז המנהל הזה אין מספיק ביטוי לרגש והכול מאוד רשמי,קר ופורמלי)... שום דבר לא עוזר לי יותר מידיי,"המורה" ההיא מפיצה שיש נגדי צו הרחקה(כמובן שאף אחד לא ראה אותו,אולי כי הוא לא קיים?!)אז יש גל שמועות חדש,המחנכת של הכיתה ביקשה ממני להישאר בלי לעבוד(ואכן לא עבדתי,ישבתי בשקט וקראתי ספר במשך יומיים,פשוט במקום במזגן בקניון במזגן בכיתה,בקושי לשירותים יצאתי)ואתמול היא חטפה מהמנהל על הראש(האפס לא דיבר איתיבעצמו,הוא אומנם אמר שנדבר בין ה30.6-1.7 אבל זה כמובן לא קרה ולא יקרה) והיא שוב רבה איתו,לקחה אחריות על הבקשה להישאר(לפחות מישהו לוקח אחריות במקום הזה!) ותמכה בי,בבוקר היא באה ואמרה לי שהיא בכלל לא יודעת איך להגיד לי את זה(ראו עליה שהיא אכולה מבפנים) אבל הוא ביקש שאלך-כאילו אני מצורעת או משהו,היא טוענת ש"המורה" הזאת מצליחה לסבן אותו כול פעם מחדש ושכמה שיש לי תומכים כי כולם יודעים מי היא זה לא עוזר,האמת שעוד לפני שהיא פתחה את הפה כבר ידעתי מה היא רוצה להגיד וחסכתי לה,מה שכואב לי זה שהיא חוטפת כול הזמן כי איתי מפחדים לדבר ישירות או שנמנעים פתאום בגלל שכשרצו דברים ורצו להגיד כמה מעריכים יכלו בקלות להגיד...גם בספר מחזור(עוד משהו חדש שהכניס השנה המנהל,גם הספר אומנם צבעוני אבל חסר רגש או תוכן מעבר לרשיות מקושקשת)מחקו את השם שלי לגמרי-כאילו מעולם לא הייתי קיימת,לגמרי אבסורד. החלטתי אחרי התייעצויות ראשוניות להגיש תביעת דיבה,יש לי גם לפי עורכי הדין(התייעצתי עם 2 עורכי דין ממקומות שונים וגם עם אחד שבקיא בתחומי המשפט) הרבה סיבות והסיכויים שלי לזכות גדולים,עוד לא התחלתי רשמית בהליכים אבל נראה לי שזה הכיוון,ברור שלחזור לבית ספר אני לא אחזור אבל זאת במילא לא המטרה...אני מתלבטת אם ללכת באמת על תביעה כזאת,יש את הסיכוי שאפסיד למרות שכרגע הכול נראה לטובתי(כולל זה שיש לי עדים אבל לכו תדעו עד כמה הם יוכלו להיות נאמנים לי ולא למקור פרנסתם)... במקביל דודה של אחד הילדים נפטרה,אחות של האימא,זה כאמור אחד הילדים שאני הכי אוהבת וקשורה אליהם,גם אחותו הגדולה עברה לא מזמן תאונת דרכים דיי קטלנית והיא תהיה בשיקום עוד הרבה זמן,בכנות לא קל לי עם האימא של הילד הזה בגלל שהיא מושפעת מאותה "המורה"(שלא עובדת איתו כבר 4 שנים!העיקר שכשהאימא באה לבית ספר היא מתנחלת אצלה ולא בודקת בכלל מה שלומו) ולא חשוב שאת הנשמה בבן שלה אני זאת שמשקיעה,ביום חמישי הנהג הקבוע לא היה אז עזרתי להוריד את הילד במדרגות יחד עם הנהג המחליף ונתקלתי באימא,מתוך נימוס שאלתי מה שלום האחות שבבית חולים והצעתי עזרה(אפילו שהיא חייבת לי כבר שנתיים כמעט כסף על התקופה שהייתי מארחת את הילד למשך שעות אצלי בבית) ואז אמרתי לה בציניות "אם את לא מפחדת שאני אפגע בו...",היא חייכה...אתמול בבוקר אני מקבלת ממנה טלפונים ואס.אמ.אסים וכשלא תפסה אותי צלצלה למשרד של בית הספר,בנוסף לאחות של הילד שבבית חולים עכשיו גם אחותה(דודה של הילד) נפטרה,היא ביקשה שאבוא עם הילד מיד אחרי ההסעה,שמעתי בקול שלה שהיא בוכה והחלטתי שיש דברים שדוחים קטנוניות(וגם לימודים.איחרתי אתמול דיי הרבה איחור גדול לשיעור כי הייתי אצל הילד),באתי אתמול והאבא ביקש ממני שאבוא גם היום וכול זמן שאני יכולה השבוע,הוא שילם לי במזומן(בלי קשר לכסף שהאמא חייבת) גם לרביעי וחמישי,היום יצא לי לדבר עם האבא והוא שאל למה לא באתי למסיבת סיום ואמר שגם כשאשתו סיפרו לו דברים רעים עליי(שקרים שהפיצה "המורה") הוא שאל אותה שאלות פשוטות לגביי "האם היא משקיעה בילד?","האם היא אוהבת ומקדישה לו זמן?" ועוד שאלות דומות והאמא הודתה בפה מלא שאין מישהו מחוץ למשפחה שהילד כול כך אוהב מלבדי ואז האבא שאל לפי מה שהוא סיפר לי כמה עושה בשבילו אותה "המורה" והאמא נאלצה להודות שכלום...האבא אמר לי שהוא מוכן להפוך שולחנות בשבילי ושאם ארצה להישאר בבית ספר הוא מוכן להילחם,בעיקר הוא התלהב כשהסתבר שאני ברמה גבוהה מבחינה לימודית יותר מהרבה אנשי צוות אחרים,מצידי שילחם אבל אני לא רוצה להישאר בבית ספר ואמרתי לו... כרגיל שמח אצלי...חיה בסרט... עכשיו תורכם...

Snake Bandage

New member
אוי וויי זמיר על אופנוע, ליסטה. ../images/Emo12.gif

הגענו עד שלב העורכי דין?! ממש נורא לשמוע... אבל אני תומכת בך לגמרי, באמת שמגיעים לך פיצויים על איך שהתנהגו אליך. משהו נורא. יו. רציתי לכתוב מגילונת על החיים הנפלאים שלי (יש לי חדשות מרנינות) אבל עכשיו אחרי קראתי את המגילה שלך אני מרגישה שזה עלול להיות לא במקום. ;._.

Digi Lista

New member
אני רוצה לשמוע את החדשות שלך!זה בדיוק המקום!

למעשה ככול שאנשים יספרו דברים חיוביים יותר ככה אני אשמח יותר,יאללה מגילה
האמת שאנשים טוענים שתביעה תהיה ירידה לרמה שלהם(ותהליך ארוך) אבל לא מצאתי דרך אחרת לתקן כמה מהנזקים שנעשו ולטהר את השם שלי ועברתי גיהנום חולני במשך החודש האחרון ועוד לפניו,3 שנים אני אומרת לעצמי שוב ושוב לזכור להתמקד רק בעשייה ועובדה שהיו הישגים בולטים עם התלמידים(וכשהמנהל לא פחד לדבר איתי הוא אמר לי המון כמה הוא מעריך אותי,שמענו,אם כי חלק מהמחמאות מתועדות גם באימייל)ודיי ידוע שמבחינת מה שיש לי(לא דיברתי עדיין על תכונות,רק נתונים יבשים) להציע אני עוקפת בסיבוב המון אנשים אחרים(מעבר לחצי דרך לתואר יש לי הרבה תעודות הסמכה לתחומים טיפוליים)אבל מסתבר ששום דבר לא עוזר ועם כמה שבחיים לא האמנתי שאני אגיע לחקירת משטרה(?!) על משהו שלא ביצעתי ולדיבור עם עורכי דין כנראה שהמציאות מוכיחה אחרת...אם לא יקרה משהו חריג שיגרום לי להתחרט אני אתחיל רשמית בתהליכים המשפטיים,שותקים ל"מורה" הזאת יותר מידיי,היום זו אני ומחר מישהו אחר יחטוף,בדיוק כמו שחטפו בעבר המון אנשים ממנה.

OOOO0

New member
וואו!לגמרי חיה בסרט....

כל הכבוד לילד הזה וגם לך על זה שאת לא מוותרת!תהיי חזקה!עם הזמן אנחנו מגלים עוד ועוד אנשים שתומכים בך ושיודעים שהצדק איתך.אני מקווה שהסיוט הזה יסתיים מהר.

remundo

New member
הא!

האבא הזה הוא הוכחה שעוד יש אנשים אינטליגנטים בעולם! כל הכבוד! וגם כל הכבוד לילדים! זה ממש בלתי נסבל שהמורה הזאת מנצלת את החולשה שלהם כדי להפיץ שקרים לאמהות שלהם וטוב שמישהו מהם מצא את הדרך לבטא את מה שיש לו להגיד, ועוד במקום מרכזי! חוץ מזה, באמת שאני חושבת שזה כבר מוגזם אפילו בשביל סרט. אם מישהו יגיש תסריט כזה אולי יגידו לו "נו באמת, תהיה מציאותי..." או משהו כזה. לי אין שומדבר לספר.

Yuske

New member
O.ם תכלס סרט

סטטה את חיה בסרט! ובגלל שהוא עוד לא יצא לאקרנים צריך פשוט להוציא אותו לפועל! מה חדש אצלי?...מממ כלום והרבה...אני אגיד את העיקר שהחזירו אותי לעבודה (התקשרו אליי שלשום ואמרו לי שהם צריכים אותי לעוד פרוייקט^^) אמרתי שאני אחזור בכיף ואעזור בכל מה שצריך שזה תכלס מה שקיויתי שיצטרכו אותי שמה ואני אחזור לעבודה ברמת החייל (אמנם זה סיוט להגיע ולחזור משם אבל זה אחלה מקום!) אני מתחיל ביום שני הקרוב^^ מממ אפשר לאמר שסוג של בזבזתי וסוג של ניצלתי את החופש הקצר שהיה לי, ישנתי, למדתי (תסריטאות ואורגן), וסתם הייתי בבית וחיכיתי שמשהו מעניין יקרה... נראה לי שזהו, אני סתם עייף כרגע (חזרתי ממסיבת יומולדת של חבר..ישבנו בפאב בתל אביב והייתי צריך לחזור כי האוטובוס האחרון היה ברבע ל12 ככה:\...לאחר מכן הן הלכו למועדון אבל לא יכלתי להצטרף:X...נו פעם הבאה^^ בתקווה ויהיה לי רישיון עד אז! :X) שיהיה לכולם לילה טוב, חודש טוב ושבת שלום^^

Digi Lista

New member
....

האמת שהמשך השבוע שיפר קצת את ההרגשה שלי... לא תאמינו,בעצם כן בגלל שכבר סיכמנו שחיה בסרט זו הגדרה עדינה למה שעובר עליי לאחרונה...-לפני כמה דקות צילצל אליי ראש המועצה(פניתי אליו לפני שבועיים באימייל)-אחרי כמה דקות של שיחה סיכמנו שהוא ידאג שיוציאו לי מכתב רשמי שיגבה אותי כעובדת מועצה וכמתנדבת בבית ספר(מוכרים לנו תמיד שאצלנו יש ערך עליון להתנדבויות,חשבתי שכמתנדבת שעושה יותר מאנשי צוות בתשלום כולל החזקת כיתה במקום סייעות של עירייה מגיע לי סוג של גב מטעם המועצה)...,בהתחלה הוא לא כול כך הבין איך הוא יכול לעזור לי למרות שבאימייל כתבתי לו בקצרה את הסיפור וביקשתי להיפגש איתו(הייתי מראה לו את כול ההמלצות שלי,מכתבים מהורים,צוות ותלמידים,מספרת יותר לעומק על כול השתלשלות העניינים ובכלל עדיפה פגישה פנים אל פנים מכול דרך תקשורת אחרת,בעיקר כשאני יכולה יפה להרשים ביושר שלי בשיחה כזאת),הוא ניסה להגיד בהתחלה שאם הבית ספר לא בתחום המועצה הוא לא יכול לעזור לי,לאט לאט הוא השתכנע בדיוק כמוני שזה בהחלט קשור למועצה-עד עכשיו הרי מכרו אותי בזול כי לא ממש היה לי גב חזק ורשמי(צוות,הורים ותלמידים זה לא מספיק)אחרי הכול אמרו לי שהבית ספר והמפקחת מגינים אוטומטית על איש משרד החינוך(נתעלם מהעובדה המשונה שהמפקחת טוענת שוב ושוב שהוא תיפגש איתי),שאני רק מלוות הסעה וש"אסור" להתנדב במוסדות חינוך(בדיחת השנה,קודם כול כי איפה הייתם שנתיים כשיכולתי להחזיק כיתה ולהפעיל קבוע סדנאות?ומעבר לזה-מקומות כאלה מעריכים מאוד כול התנדבות בתחומם),בקיצור מעכשיו יש לי מה שרציתי... ידאגו מטעם המועצה(לא מחלקת החינוך בלבד,אלא לשכת ראש המועצה חתומה!) להעביר את המכתב גם למשטרה(כדי שימחק כול קשר שאי פעם נוצר ביני לבינם,אומנם התיק חקירה יסגר במילא ואת זה אמרו לי כבר אז אבל חשוב שלא ישארו עדויות בשום מצב),לפיקוח ולכול מי שיהיה צריך,זה בכול אופן יטהר את השם שלי עוד קצת(מה גם שאני מקווה שיהיה לי את המכתב הזה גם אצלי בשביל להציג עוד המלצה בעתיד...)...במקביל גם מחנכת הכיתה ומנהל 'בית הגלגלים' יכתבו לי המלצות ויחד יהיו לי 10 המלצות מהרבה גורמים כולל 2 אגפי חינוך שונים וראש מועצה,כמה מנהלים ומורים בבתי ספר שונים,לצד הוכחות לימודים שונות,מכתבי תמיכה וכו'...זו כבר התחלה לעתיד מוצלח... אחרי שכול הנתונים יאספו התקשורת תיכנס לתמונה(היה לי ברור שאאערב אותה באיזשהו שלב,עד עכשיו יחסית שתקתי וחיכיתי לראות מה יקרה לפני שאני עושה בלאגן ויורה לכול כיוון,ממחר זה חודש מהמקרה והיה לי מספיק זמן לחשוב ולתת להיגיון מקום ולא רק לרגשות הרמוסים מעוצמת הפגיעה המתמשכת) וגם גורמים נוספים במשרד החינוך וכול התדמית של הבית ספר,"המורה" וההנהלה תיהרס כי אם כול כך הרבה מקומות ואנשים מפרגנים ותומכים בי הם יצאו פשוט אפסים בגלוי...שאלו אותי אם אני פועלת מתוך נקמנות,שאלה מטופשת,אף אחד לא יפגע בי ככה ואני אמשיך לשתוק,נכון שלהגיע למצב של נקמה זה לרדת נמוך אבל לצערי מגיע השלב שאין מבחינתי ברירות כדי להגן על עצמי ולהראות כמה עוול נעשה לי ולגמרי לא בצדק,חבל שהוציאו ממני צדדים נקמניים(אני בכול זאת אנושית ומזל עקרב,רצון לנקום הוא דבר שאני מודעת אליו מגיל צעיר,רוב הזמן כמובן שלא קורה כלום<אני לא ארצח,אקלל,ארביץ ואפגע פיזית באנשים,אני גם לא אלכלך עליהם מול כול העולם כמו שעשו לי> עם הרצון הזה מלבד עוד מוטיבציה להמשך עשייה ולהוכחה בתוצאות ובהישגים שפשוט מייבשים גם אם זה תהליך ארוך את מי שפגע בי,גם הפעם ספגתי המון עד רמה של התמוטטות עצבים ועדיין לא באה התפרצות גלויה,אני כן פועלת מאחורי הקלעים כמו עם הנאום של התלמיד ההוא והפנייה למפקחת ולראש המועצה למשל...) אבל אני לא מרגישה שאני אירגע עד שלא אגרום ללקח להילמד,אני בכול זאת לא פראיירית ועשויה מחומרים חזקים,גם דויד ניצח את גוליית,יש עוד סיפורים בהם אלה שחסרי הסיכוי נלחמו וניצחו,אם כבר לחיות בסרט אני מעדיפה את התסריט שיוציא אותי מנצחת...אולי אבא שלי ואחרים צדקו כבר מזמן-הייתי צריכה ללמוד עבודה סוציאלית(או עריכת דין),משהו שיתן לי הסמכה להילחם על הצדק וגם לעזור לאנשים מבחינת תמיכה נפשית,אולי סתם איזו פאוור ריינג'רית או דיג'יגורלית
... כמה אני חופרת על סרט חיי,אה?...
שאני ככה מתישה אתכם כבר חודש(או אולי 7 שנים?
)... רוב השבוע כאמור הייתי בין עבודה אצל הילד בבית לבין לימודים וביום רביעי גם ארגון מפגש אחרי הלימודים,הגעתי הביתה רק קרוב ל12 בלילה אחרי יום של התרוצצויות...גם השבוע הקרוב נראה עמוס(לימודים ב3 ימים כשבאחד מהם נאלצתי לוותר על לימודים אחרים כי הקורס הוזז חד פעמי משלישי<שזה מעולה כי גם שלישי אני לומדת החל מלפני שלושה ימים> לרביעי ורביעי יש לי את הקורס של האו"פ והקורס שהוזז זה שיעור אחרון וחשוב לי להיות,בשני מבחן של האו"פ למרות שהקורס נמשך עוד שבועיים,החלטתי לנסות גם את המועד הזה ולא לחכות עד ספטמבר כשהקורס יהיה מאחוריי ואיתו הרבה מהחומר,מקסימום יהיה מועד נוסף,ברור שהכי נוח היה מועד באוגוסט אבל לא הייתה אופציה כזאת כשרציתי להירשם...בחמישי יש לי פגישה במשרד עורכי דין...),איכשהו דווקא אחרי החודש הקשה שעברתי כול העומס מתאים לי אקשן מסוג אחר,הרחבת אופקים וארגון פרוייקטים זה מעולה... התחלתי השבוע את הקורס דיבוב החדש-כבר בשיעור הראשון ראיתי את ההבדל מבחינת רמת מקצועיות וכלים בהשוואה לקורס הקודם,ב3 שעות האלה של השיעור הראשון למדתי יותר ממה שלמדתי מרוב הקורס הקודם(שהיה כייפי אבל הרגשתי שלא נתן לי את הכלים שרציתי),נתנו לנו הרבה שיעורי בית(כן,מה ששמעתם!) ובכלל חצי מהזמן התעסקנו בהסברים,ניסיונות וניתוחים מעמיקים של הדמויות ומצביהן כמו שחקנים אמיתיים ולא ממש היינו מול המיקרופון מלבד 5 דקות כול אחד בסוף השיעור,אנחנו רק 4 בקורס(בקודם היינו כפול).אני מאושרת שהתקבלתי אליו,זה אתגר מעניין. מבחינת לימודים אני ממשיכה במרץ לארגן לי מערכת מגוונת ומאתגרת כמו שעשיתי השנה,נכון יש את התואר באו"פ וכבר נרשמתי לקורסים בסמסטר סתיו(נראה לי גלית שסיפרת לי שלמדת אותם-הראשון הוא "תקשורת המונים" שזה בטח קורס קל מאוד בעיקר כשכבר למדתי לפחות 2 קורסים בתקשורת דרך האו"פ אבל הוא פשוט חיוני לסדנאות שאני רוצה וגם להמשך הלימודים והשני "תקשורת,טכנולוגיה,חברה ותרבות" או משהו עם שם דומה וגם בו נראה לי שאני אסתדר,השלב הבא כמובן יהיו קורסים בתחומי הספרות,הקולנוע,עוד מהחינוך כי גם הסמסטר לקחתי קורס בתחום-אני מכוונת לכמה שיותר תקשורת וחינוך,הפסיכולוגיה,קצת היסטוריה/פילוסופיה וכמובן התקשורת<"להבין סרטים","לגדול עם הטלוויזיה" וכו'...),הקורסים יהיו ביום ראשון ושני אחרי הצהריים...אבל זה לא מספיק,התואר הוא דיי יבש מבחינה לימודית,רוב הזמן אני לא לומדת דברים שאני יכולה ליישם בפועל,אני בודקת כמה מקומות לימוד בסביבה שמתמקדים בתחומים שונים(תקשורת לסוגיה השונים<כתיבה,צילום,עריכה>,חינוך,הוראה,טיפול ורוחניות-כבר הרבה זמן בא לי איזה קורס שנוגע גלגול נשמות למשל והחודש האחרון העצים את התחושה,לא שאני אהפוך לאיזו שאנטי אבל יש תחומים מיסטיים שתמיד התעניינתי בהם גם אם לא מבחינת אמונה אלא בעיקר משיכה וסקרנות למסתוריות שלהם)...הרבה פעמים אמרתי שאף פעם לא ראיתי את עצמי כמשהו מסויים אחד בעתיד,יש לי הרבה יכולות ומגוון של עניינים להוציא מעצמי את המיטב,אז אולי אני מתפזרת ולא מצליחה להתמקד בתחום מיקוד אחד אבל נראה לי שזה דבר חיובי בסך הכול כי אני מתפתחת כאדם בצורה מעמיקה ויחודית וזה משהו חשוב...

Digi Lista

New member
חלק ב חייבים להאריך את האפשרויות כאן בפרדס../images/Emo3.gif

השבוע הייתה לנו פגישה לקבוצה החדשה ב'בית הגלגלים'(השבת הראשונה ב24.7 ואני ממש מתרגשת!) והיום ומחר יש לי שבת(אחרונה להשנה,אבל עוד לא עזבתי רשמית) עם הקבוצה הישנה,יש סיכוי שאגיע רק מחר ולא כבר מהיום,אני לא שומרת שבת אז זה לא עקרוני לי וזאת שבת קיץ ארוכה ואין לי כרגע מספיק כוחות לשרוד אותה(ולא מבחינת החניכים
)...דווקא המדריכים בקבוצה החדשה נראים ממש אחלה(טוב,אולי כי חלק גדול מהם אני גייסתי ובחרתי וגם אלה שהמנהל בחר מראש הותאמו בשבילי פחות או יותר),יש לי הרגשה טובה של קבוצה מגוונת(בקבוצה הישנה אני החילונית היחידה ומעבר לזה מההתחלה היה ברור שאין כימייה,שרדתי שנתיים אבל זה לא אומר שהפכנו לחברים או שאנחנו מבינים אחד את השני רוב הזמן ברמה האישית,העבודה בסדר וזורמת אבל אין את הכיף של צוות שבאמת קשור אחד לשני),עצם זה שאני האחראית על הקבוצה וזאת עם הכי הרבה ניסיון בעמותה(הרוב הגדול טריים לגמרי,אחרים באו לשבתות של קבוצות שונות לצורך התרשמויות כלליות מהעמותה) ובכלל בטיפול בילדים נכים ממש פועל לטובתי בינתיים,בפגישה השבוע (שהייתה הראשונה שהעברתי ללא נוכחות המנהל)הבהרתי שלפני שנדבר עוד על השבת הראשונה(חלוקת תפקידים ודברים נוספים) והחניכים אני רוצה לשמוע כול אחד לעומק,לעשות תיאום ציפיות,להסביר עקרונות שחשובים לי כאחראית ושלל פרטים שחשוב להתייחס אליהם,כמובן שהדגשתי שאני שווה לכולם מבחינת העבודה וכמו כאן בפורום שאני זאת שבכחול גם בקבוצה התפקיד של האחראית הוא בעיקר רשמי ובפועל אני מבצעת את אותה ההתנדבות שאני מצפה מאחרים,סיפרתי שהקבוצה הזאת היא פרוייקט אישי ולכן אני לוקחת אותה מאוד ברצינות ועם כול הנשמה וחשוב לי לעבוד קשה כדי להרים את הקבוצה,לייצב ולבסס אותה ומבחינתי כול מי שהצטרף מבורך ורצוי שידע שאני מצפה לרמת השקעה לאורך כול הדרך,חוץ מיזה שבכול קבוצה יש שני אחראיים ופה אני היחידה בינתיים(אף אחד כרגע לא ביקש להיות מדריך אחראי כששאלתי) מה שאומר שמראש יש עליי עומס כפול(כמויות האנרגיות שלי בדרך כלל גורמות לי לתפקד כמו כמה אנשים במילא בכול מקום),סיכמנו כמה חוקי כבוד בסיסיים כמו זה שהכול יהיה גלוי וישיר ככול הניתן בלי דיבורים מאחורי הגב,אם למישהו יש בעיה גם איתי וגם עם אחרים שיעלה אותה לדיון או ידבר איתי ואני אעלה בשמו את הסוגיה(למשל יש שתי בנות שכול אחת הגיעה בנפרד לקבוצה<אחת בת שירות אצלנו בבית ספר אז אני צירפתי אותה כי התרשמתי ממנה ואת השנייה צירף המנהל ומהרגע שנפגשנו היא הפכה לחברה טובה שלי> ויש ביניהן יריבות ותיקה מסתבר,גיליתי את זה ביום רביעי כשהן קלטו שהן הולכות להיות בקבוצה ביחד ואתמול דאגתי לדבר עם שתיהן לעומק עד שהגענו לפתרון מצויין,אני יודעת איך זה להרגיש לא נעים בקבוצה אז חשוב לי שגם אם לא מצליחים להיות חברים הכי טובים עדיין התרומה והעבודה עצמה לא נפגעת)...היו הרבה בדיחות והישיבה השאירה אצלי הרגשה טובה,הבנתי שגם אצל מדריכים אחרים אז עברתי את המבחן הראשון בדרך לבניית קבוצה קבועה של מדריכים בשביל החניכים(שגם הם קבוצה קבועה)...כול הזמן היקבלתי בראש את הקבוצה לפורום הזה(7 שנים איתכם לא הולכות ברגל
) ולתקופה שהייתי עורכת בעיתוני בית ספר,זאת השאיפה שלי-בניית קבוצה איכותית,קבועה ברובה,אוהבת,תומכת וחזקה. אוקיי סיימתי לחפור על עצמי,אני הולכת להגיב להודעות שלכם בשרשור הזה ובאחרים...
שאתם כאן בשבילי גם כשאני חיה בסרט ומשגעת את הסרט|חיבוק

OOOO0

New member
../images/Emo50.gif עם הכל!

אני שמחה לשמוע על הכל!
מוזר שלא היה לך מועד בחינה באוגוסט,חשבתי שבכל הקורסים יש אפשרות להיבחן במועד ב' גם באוגוסט וגם בספטמבר. נכון,לקחתי את שני הקורסים האלה והם בהחלט יהיו קלי קלות בשבילך. אז לאיזה פיתרון הגעת בסוף עם שתי הבנות המסוכסכות?

star_female

New member
גם אצלי אין מועד ב' באוגוסט

אלא רק בתחילת ואמצע ספטמבר. הלוואי שהיה באוגוסט, אז כנראה היה לי הרבה יותר זמן לזה (או לפחות לא הייתי מספיקה לשכוח את כל החומר כבר, כמו שבטח יקרה, זה בכ"ז יותר מחודש אחרי השיעור האחרון)...

Digi Lista

New member
במילא אנחנו מתכננים כתיבה משותפת../images/Emo3.gif

עכשיו יש לנו תסריט שכתב את עצמו ולנו נשאר רק לקחת אותו ולהפיק
לאיזו עבודה החזירו אותך?...על איזה פרוייקט מדובר?...
,מצויין שמעריכים אותך ומבקשים ממך לעזור

Apikachu L

New member
תבקשי מאחד המוכשרים כאן

להסריט את זה ותקבלי את סדרת הדרמה המצליחה בתולדות ישראל. (באופן עקרוני, ניסיתי להביע רגשי השתתפות, אבל אין לי מושג איך עושים את זה. שכחתי.)

למעלה