שרשור לתחילת שבוע

Digi Lista

New member
שרשור לתחילת שבוע../images/Emo13.gif

לי יהיה שבוע עמוס וקשה אבל אם אעבור אותו בשלום הוא רק יקדם אותי בעניין הטיסה לחו"ל בסוכות(חברה שלי השתכנעה סוף סוף מבחינת התאריכים,אז צריך להתפלל שעוד נשארו מקומות במאורגנים שבחרנו ובתאריכים המבוקשים וזה עוד ללא ההכנות עצמן) ויש גם את ההרשמה לקורס שיתחיל ב16.10(קורס טיפולי בשיטה מסויימת שמתאימה לילדים בעלי הפרעות בתקשורת כמו אוטיסטים,למרות שאני מקווה להשתמש בכלים מהקורס דווקא על החבר'ה שאני עובדת איתם שהם לא אוטיסטים אך גם עם בעיות תקשורת),בנוסף המחנכת מתחתנת השבוע ביום רביעי(אני עוד מתלבטת אם לבוא או לא,אני מעריכה וקרובה אליה מאוד אבל אני בכול זאת לא מתלהבת מחתונות ואירועים בסגנון שבדרך כלל מאוד נמרחים ואין לי בהם עניין ומלהיות גם אחרי הצהריים עם אנשים שגם בבית ספר אני לא במיוחד קשורה אליהם) ובטח השבוע הזה כי היא לא נמצאת הסייעת הקבועה ואני נהיה אפילו יותר על סף קריסה ממה שהיינו בשבועיים האחרונים יחד עם הבלאגנים האופיינים לתחילת שנה... העיקר שיהיה לכולנו שבוע טוב
,יש עוד 3 ימים יום הולדת כפול כאן בפורום
,ובעיקר תרגישו נוח לשתף ולכתוב וגם להגיד מי כנראה יהיה פה ביום כיפור(אני כנראה כרגיל אהיה כאן ביום כיפור) ונוכל אולי לתכנן דברים שיעבירו את הזמן
שבוע מהנה לכולם

Digi Lista

New member
שיר שריגש אותי.

חברה טובה שלי פירסמה אותו בפורום אחר כאן בפרדס ולא יכולתי להימנע מלהתחיל להפיץ אותו,את המנגינה עצמה לא מצאתי וחבל כי אני לא יודעת איך השיר הולך מלבד המילים אך בכול זאת לדעתי זה שיר מדהים,לצערי הוא גרם לי באחד המשפטים שלו לחשוב חזק על משהו שאני נורא מנסה להדחיק כי קשה לי להתמודד איתו רגשית אבל זה רק מחזק כמה השיר הזה נכון ואמיתי(כשעובדים או חיים עם אוכלוסיות מיוחדים ובעיקר עם ילדים שהגורל התאכזר אליהם מוצאים את ההתחברות הטוטאלית לשיר הזה). חוץ מזה אני מצרפת גם קובץ וורד,אתם מוזמנים לקרוא ולהפיץ גם אותו. ילד מיוחד משמיים (אהוד מנור) בפגישה שנערכה, אי שם ברקיע הוחלט שזמן לעוד לידה הגיע. לחשו המלאכים באזני האל, זה ילד שצריך הרבה אהבה לקבל. אולי הוא יתקדם בצעדים איטיים, והישגיו אולי לא יהיו בולטים. הוא יהיה זקוק לטיפול מסור וחם, מידי בני האדם שיפגוש למטה בעולם. הוא לא יוכל אולי לשחק ולצחוק, ואולי לפעמים ייראה מרוחק ורחוק. מבחינות רבות לא יסתגל כלל וכלל, ורבים יראו בו רק ילד מוגבל. צריך לחשוב היטב לאן אותו שולחים, כדי שיהיו לו חיים טובים ונוחים. בבקשה ממך האל, מצא לו אם ואב, שיעשו וייתנו את המרב והמיטב. הם לא יבינו עכשיו, אולי רק בעתיד, את התפקיד שהאל להם הועיד. עם ילד כזה, הנשלח ממרום, יבואו אמונה, אהבה וחום. ועד מהרה יבינו שקיבלו, מתנה משמיים, ובה יטפלו. ואז ידעו בלבם השניים, שזה ילד מיוחד משמיים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שיהיה
עם הכל!אני כרגיל לא יודעת אם אני אהיה כאן או לא ביום כיפור. שבוע מהנה לכולם וצום קל לכל מי שצמ/ה!

למעלה