שרשור ל
פריז-רובה

שרשור ל
פריז-רובה

257.5 ק"מ עם מקטעים של אבני מרצפות
שידור חי ביורוספורט כבר מעכשיו (אמור להיות)
הימור שלי: קנצלרה
, סאגאן

סוס שחור: סנשל מקופידיס

ItsikH

Member
פעם ראשונה השנה שאני ממש מצטער שאין לי גישה
מה נסגר?

מרוץ מעולה שבמעולים, ניצחון מפתיע של מט היימן האוסטרלי

ראיתי רק את 65 הק"מ האחרונים ואני מבין שהאקשן התחיל עוד הרבה לפני כן.
התקפות בלתי פוסקות של הרבה רוכבים. כל חמשת הראשונים בסיום ניסו להכריע את המרוץ עוד לפני ההגעה לוולודרום ואף אחד לא שמר רגליים. כולם נתנו את כל מה שהיה להם. מט היימן, פועל ותיק בן 37, הרוכב הכי אפור בחמישה הראשונים, שלא יודע בכלל מהם כללי הטקס בפודיומים, ניצח את בונן בספרינט צמוד ומותח.

מוקדם יותר, קנצ'לרה וסאגאן אכלו תרגיל של אטיקס-קוויק סטפ שיצרו נתק בדבוקה והם נשארו מאחור עם קבוצות חלשות שלא הצליחו לתמוך בהם ולחזור מהפיגור. בהמשך קנצ'לרה נפל (באשמתו הגמורה) וסאגאן שהיה דבוק לו לגלגל הצליח לדלג מעליו ולהמשיך, אבל המרוץ של שניהם נגמר.

nachshon4

New member
אכן משובח

ועוד עם סיום מתוק בניצחון אוסטרלי.
חבל לי קצת על קנצ'רלה בהזדמנות האחרונה שלו.
ולמה אתה חושב שהוא התרסק באשמתו? מזוית הצילום שהראו, מחזית הדבוקה שלו, כשהוא מוסתר על ידי שני רוכבים, לא הצלחתי להבין מה קרה שם.

נפילת קנצ'לרה - ככה זה היה נראה לי

הוא רכב שלישי בשורה אחרי שני רוכבים של ג'יאנט-אלפסין [URL]http://www.cyclingnews.com/news/crashes-wreck-cancellaras-last-ever-paris-roubaix/[/URL] בסרטון המצורף לכתבה ב:2:26 דקות, רואים שלא הייתה שום תנועה חריגה מצד שני הרוכבים הראשונים או מצד הקהל. קנצ'לרה החליק בגלל שסטה בסנטימטר או שניים הצידה מנתיב ההתקדמות האופטימלי באזור הבוצי. אין לי שום טענות לכל רוכב שהוא, שאחרי 210 ק"מ מפספס בס"מ. רק שבדרך כלל בנפילות בדבוקה יש אחד או שניים ש"אשמים", ויש הרבה יותר רוכבים שסובלים מהנפילה על לא עוול בכפם (חוץ מזה שבחרו להיות במקום הלא נכון בדבוקה). במקרה הזה, קנצ'לרה לא יכול לבוא בטענות לאף אחד.

nachshon4

New member
אם באמירה "אשמתו"

אתה מתכוון שזה לא באשמת מישהו אחר - אני לגמרי מסכים איתך.
נראה שהיה לו ביש מזל, זה היה קטע צר בין שני 'קוליסים' בוציים, הגלגל החליק לו הצידה. חשבתי שאתה מאשים אותו כאילו הוא עשה משהו לא בסדר.
בכל מקרה, מה שהיה מרשים ביותר בקטע הזה הוא ההיחלצות הלוליינית של סאגאן מעליו....

משחק הפנטזיה

כגודל המרוץ שענה על כל הציפיות, כך נכזבו תקוותיהם של רוב משתתפי המשחק. במנצח מט היימן כמובן שאיש לא בחר. גם מי שבחר ברוכבים של אוריקה-גרינאדג', בחר ברוכבי הארדנים ששומרים את נפשם מנפילות בפריז-רובה ולכן לא צברו נקודות היום. בבונן הוותיק שהגיע שני בחר רק אילן קורץ ששיפר במקצת את מצבו במשחק. גם בסטנארד השלישי איש לא בחר. 20 הנקודות שצבר היום ונמרקה משפרות במשהו את מצבם של שני בוחריו, אך בסך הכל הדרוג הכללי במשחק לא השתנה: ראשון rubber duck, שני shakir balik ושלישי ערן טל.
סיימנו עם מרוצי הפאווה ועוברים לארדנים. המרוץ הבא במשחק הוא אמסטל גולד ביום ראשון הקרוב.

למעלה