שרשור מאתגר....יש לי חרוזי פימו עם

timatibo

New member
שרשור מאתגר....יש לי חרוזי פימו עם

צורות מוזרות קצת מנעמה זמיר...היה לא קל....לא יצא לי טבעי...אבל העיקר יצא...חחח, הראשון, בכלל לא נראה כמו עבודה שלי....

השרשרת הראשונה בתצוגה...מאד מאד

מיוחדת ויפה.
בשרשרת השניה חרוז העלה... מכביד על השרשרת ומשבש את האיזון גם של המבנה וגם של הצבעים...סורי אני הייתי מוותרת עליו בהקשר הנוכחי
שבת שלום

timatibo

New member
אני מסכימה לגמרי שהשרשרת השניה

בעייתית....אולי מחר אנסה לעשות איתה משהו...תדוה על הביקורת הבונה.

את העלים אהבתי ../images/Emo23.gif וגם את הראשון

והשני קצת בעייתי לי למרות שהחרוז יפה מאוד אבל צורתו קצת שונה אולי יכול להיות בתוך מחזיק מפתחות. מה דעתך ?

פינקי 1

New member
למרות הצורות המוזרות יצא מקסים

ביותר אהבתי במיוחד את השרשרת השנייה

מאד אהבתי את שילובי העלים

השתיים הראשונות אפעס לא משהו... (טוב שאני יכולה להרשות לעצמי להגיד שגם החרוזים לא מי יודע מה)

timatibo

New member
אני לא מתלוננת...נהנית מהאתגר! יצאו

לי דברים שהם בכלל לא הסגנון שלי, וזה טוב מאד! אני בעד! והחרוזים שלך...באמת מגעילים מאד ואת לא צריכה אותם בכלל...ויאללה את כולם במעטפה ליוון....מתה עלייך!

באמת? דווקא אני מאד מאד אוהבת את

הראשונה. היא אולי טימטיבו קלאסי, אבל היא לכשעצמה נהדרת !!!!!!

hoch

New member
אצלי כבר יש לך קביעות. אוהבת את כל

מה שאת עושה אבל הסגנון של השהשרת הראשונה פחות מדבר אלי. השניה יפהפיה והשרשרת עם העלין - ליגה לאומית

טימטיבו ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif יצירות יפהפיות . . .איך שאת יוצרת שילובים מקסימים מפימו וחרוזים. .. מעלה אותם לדרגת אומנות. . . השרשרת הראשונה עם כל הקשיים שהיו לך יצאה מרהיבה וכל הכבוד לשילוב היוצרות המוכשרות. . . מחזיק המפתחות נפלא -החרוז הבודד משתלב נהדר עם החרוזים. . . הסרוגה יפהפיה . . נו מה הפלא. . .עם יוצרת מוכשרת כמוך. . . אך הכי הכי אהבתי השרשרת הירוקה - אלגנטית ומרשימה מאד. . . כתבתי כמו בפורום השכן . . .כי אין לי מילים . . .

timatibo

New member
גם אם הייתי כותבת בעוד פורום וצריכה

לקרוא בפעם השלישית...לא אכפת לי...זה כייף....תודה!

אפרתים

New member
הראשונה מ-ה-מ-מ-ת לדעתי! שילוב

חרוז הזכוכית והפימו יצא מטריף! אהבתי גם את העלים והמחזיק. בשנייה קצת הפריע לי הניגוד בין החרוזים הקטנים-קטנים והתליון היחסית בומבסטי.

למעלה