שרשור מה מבשלים לסופשבוע?

שרשור מה מבשלים לסופשבוע?

אצלינו, עוד לא ברור אם אנחנו נשארים בבית... כשאדע אם כן או לא, נאלתר משהו, וכמובן שאשתף. יום נפלא לכולנו !

bigjack

New member
../images/Emo71.gif אצלי עוד לא ברור בכלל מה יהיה ../images/Emo9.gif

מחר זה השישי החודשי שהולכים לקנייה מרוכזת, ואני ממש לא סובל את זה
כנראה שלשישי בצהריים נכין לבנים סטייקים ונקניקיות. ולשבת הכל עוד פתוח
שתהיה לכולם שבת נהדרת

יש אורחים אז יש אוכל ../images/Emo13.gif

קקבונים ברוטב טחינה עם צנוברים, עגבניות בגריל, אורז עם אטריות וצלעות וסלט ירוק כמובן. לסיום עוגת שוקולד הכי הכי

Rissima

New member
במקום מחר מכינה היום../images/Emo8.gif

נוסעת מחר בבוקר מחוץ לעיר וחוזרת רק בערב על כן הקדמתי את הבישול ולהלן : קודם כל מרפדים תחתית סיר משומן קלות פרוסות של תפוחי אדמה ממליחים ומפלפלים קלות

Rissima

New member
המשך

לסיר האובלי הגדול שלי אשר ממלא את התנור (ויש לו מכסה) 3 חב' פסטה הפעם הכנתי עם פטוצ'ינה FETTUCINE לבשל על דנטה להכין רוטב (בהמשך פירוט) ולהניח חצי מכמות הפסטה על תפוחי האדמה

Rissima

New member
שכבה 3

מכינים צלי מחתיכת בשר (אני עשיתי עם מס 5) ל"סגור" את הבשר במעט שמן עם בצל ושום קצוץ מסביב ולאחר מכן להוסיף מעט מים ולבשל עד לריכוך אבל לא ממש עד הסוף להוציא את גוש הבשר ולרוטב שבסיר להוסיף 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות) מלח פלפל צריך שיהיו כ2 - 21/2 כוסות נוזלים מצטערת על התמונה המטושטשת הבשר מהביל זה עתה יצא מן הסיר

Rissima

New member
שכבה 3 המשך

מטגנים מעט חלקי עוף על פי העדפה אני הכינותי עם שוקיים וירכיים ומניחים את הבשר והעוף מעל לפסטה

Rissima

New member
שכבה אחרונה חמין מקרונים

לבסוף מכסים עם החלק השני של הפסטה

Rissima

New member
לאפייה ממושכת בתנור חמין מקרונים../images/Emo178.gif

טוב מכסים את הסיר הייטב ואופים בתנור (מחומם מראש) במשך כל הלילה על חום נמוך 100 - 80 מעלות ברור לכם שאת התוצאה הסופית תראו רק בשבת? חמין מקרונים במית נונה (סבתי היקרה ז"ל) לילה טוב

מליאל

New member
את תותחית על...רואים שאת יודעת מה שאת עושה

נראה טעים...אני עוקבת אחרייך, האוכל שאת מכינה פשוט נפלא.

Rissima

New member
../images/Emo24.gif תודה על המחמאות כבר כמעט נגמר לחלוטין

בפעם הבאה אכין עם מקרונים נבדוק מה טעים יותר עגול או שטוח בינתיים שבוע טוב

טוב, אצלי די חפיף השבת:

מרק עוף עם ירקות ואטריות. אורז לבן שעועית ירוקה. בשר בקר בבצל , שום ותבלינים {פלפל שחור גרוס, ראס אל חנוט, קינמון, זעפרן, זגוויל וצ'ילי גרוס} קדירת נקניקיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות מתובל וחריף. בטטות + תפ"א בתנור עם שמן זית , שום טימין ורוזמרין. עוגות שמרים במספר מליות {כרגיל}, ועוגת בננות עם שוקולד צ'יפס. והסלטים הרגילים. זהוווווו. אין כוח לכלום השבת. היום כל היום אהיה מחוץ לבית, אז הכל הוכן אתמול. שבת שלום !!!!!!!!!!!

ואצלנו - ארוחת סושי

שלב ראשון - ניגירי - תראו את הטונה, נראית ממש כמו נתח של בקר משובח - מדהים!

למעלה