שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה....

איזה יום ארוך היה לי!

אבל היה לי כיףף לאללה!! אז אתמול לא ישנתי בלילה כי לא הייתי עייפה כי ישנתי יום לפני 16 שעות... אז ב-6 בבוקר התחלתי להתארגן לסוע לתחנת רכבת בית יהושוע.. וב-6 וחצי ככה הגעתי לתחנה.. ואז עליתי לרכבת לבנימינה ופגשתי את נועם! ואז בתחנת רכבת בנימינה ירדנו וחיכינו לאוטובוס שיקח אותנו לצומת עופר.. ואז הגענו לצומת עופר אחרי נסיעה של איזה 15 דקות.. ואז כשהגענו לצומת עופר ידידה של נועם שעובדת אצל דניאלה באה לאסוף אותנו משם אל החווה של דניאלה.. והגענו בדיוק מתי שדניאלה התחילה לרכב על "ים"(חחח שם מוזר אני יודעת..) והיא עשתה איתו קצת חימום ואז היא התחילה טראבר והאף פאס והרבה הרבה קנטר הפוך.. וגם שולדר אין בקנטר הפוך[וואו..! לסוס הזה יש מלא שיווי משקל!]. ואז דניאלה עלתה על מברוק אחרי שהגרום שלה חיממה אותו קצת.. והיא עבדה איתו על האף פאס וטרוט מכונס וקצת פיאף וטיפטיפה הארכות... ואז לנועם היה את השיעור שלו... והוא רכב על סטלה.. והוא עבד על הרבה על הטראבר... ואז היה השיעור שלי ורכבתי על נולי והיא הייתה פשוט חמודה! אחרי קצת חימום התחלנו לעבוד על שיוני כיוון מ-turn on the forehand והיה מגניבב..! ועבדנו הרבה על הצד הארוך לעבור מעצירה לטרוט ואז לעשות מעגל של 10 מ' קוטר ואז אחרי שיוצאים מהמעגל ממשיכים קצת בטרוט ואז עושים מעבר מטרוט לעצירה ואז שינוי כיוון מ-turn on the forehand.... ועושים אותו דבר לכיוון השני.. ונולי הייתה די טובה... ואז עשינו את כל הדרך בחזרה עם האוטובוס ואז לרכבת ואז הביתה... והיה יום כזה מעולההה!! היה כל כך כיף!!

למעלה