שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה!

היה לי שיעור מעולה על 10..!

10 עבדה ממש מעולה מאחורה והיא נשארה ממש מחוברת בקנטר! והיא לא התנגדה כל כך במעברים כמו שהיא הייתה פעם..!

אסף 1989

New member
אני אתמול

רכבתי על פילון, לא בשיעור, אני עובד ומקבל לירכב. הסוס הזה עבד לי מעולה הוא לא יודע מה זה רגל, אוליי הפה שלו קצת קשה אבל אפשר להסתדר איתו, עשיתי איתו הרבה הליכה, אני עובד איתו על הליכה מהירה בגלל שהוא סוס טיולים והוא לא הולך כ"כ מהר, רוב הזמן הוא עושה טרוט בזמן שהסוסים האחרים הולכים. אחרי זה עשיתי איתו טרוט והטרוט שלו הוא הטרוט הכי מהיר שראיתי אצל סוס. ואז עברתי קצת קאנטר, עם רולבקים על הגדר, למרות שזה מאוד קשה להחזיר עליו כשהוא עושה רולבק בקאנטר. אז עשיתי איתו איזה כמה שניות של גאלופ וזהו, קיררתי אותו ירדתי ממנו, שטפתי אותו נתתי לו שתי קוביות סוכר וכמובן כשהולכתי אותו לתא חיכה לו אוכל שם ובקושי הצלחתי להחזיר אותו והוא כל הזמן רץ לי עד שבסוף הטמבל הזה דרך עלי.

השיעור שלי אתמול../images/Emo70.gif

רכבתי על חוואג'
היה שיעור מעולה, הלך אקטיבי, לא עשה באק, ירד על המתג, והאריך ת'צעד טוב קיצקוץ הלך אחלה! נ"ש- עכשיו סתיו בקהל של כוכבי השכונה!

TauraMan

New member
היום שלי!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

טוב אז באתי ב7 בבוקר לאורווה(כאילו השעון לא צילצל אז התעוררתי ב7 ו10 והגעתי ב7 ו20 לאורווה, אור כבר סיימה להאכיל. עלינו על נפו ודיזל, היה סבבה, עבדתי עם דיזל על להאיט את הקנטר(לא ממש לאסוף אלא להאט..) ואז לפתוח, הוא היה סבבה! ונכנסתי 3 פעמים לאיקס שהיה בנוי כבר, הוא פשוט מדהים!!!!! אחר כך יצאנו לקירור של חצי שעה וחזרנו לארוווה, שטפנו אותם נתנו להם אוכל ולקחנו את קאיה ואלמוגי, אור עלתה על קאיה, אני רציתי לעשות לאלמוגי גולגולים בסוף ויתרתי אבל עד שעליתי אור כבר ירדה, קיצור אלמוגי היה תינוקי, קפצתי קצת ואפילו(וזה היה קשה!!) שיכנעתי את אור לצלם.. מצורפת תמונה אחת.. אין לי מושג מה יצא.. חחחחחחחח בערב חזרתי, הכנתי את נופר לשיעור, הילדים דחו את השיעור בשעה אז עשיתי לדיזל קצת לונג' בסביבות 6 כזה.. שהילדים הגיעו הדרכתי אחד על נופר, היה בסדר, חיסלנו אותה, שטפנו אותה ושיחררנו אותה והלכתי
מחר יומהולדת!!!!!!!!!!!!!

Shai Felton

New member
כפיר תמיד ישאר מלך../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

אבל גיל היה היום מדהייייייםםםםםםם קפצתי מסלול של 100 והוא הלך כל כך טובבב........מתה עליו... והיו לי רק 2 סירובים בכל השיעור...(זה התקדמות
)

צדק8

New member
באמת

קפצת איתו מעולה היום. הוא באמת מלךךךךך
אבל אין על כפירררררררררר ! קופץ כזה יפה ועוד עם רוכבת כזאת

Juli kleo rullz

New member
השיעור שלי... ../images/Emo15.gif

אוקיי אז באתי לחווה ב4 וחצי... ואז ראיתי את חברה שלי רוכבת על הסוס החדש שלה... בקיצור התחלתי לאכף את ברמון (הסוס שאני עושה עליו רבע אחזקה) ואז שמתי דורבנות ומצאתי שוט ארוך... ואז עליתי עליו... ובגלל שאתמול הוא עבד ממש קשה עשיתי לו הרבה הרבה הרבה הליכה(10 דקות) ואז התחלתי בשיעור... והיה ממש טוב! כאילו בסוף.. הוא ממש ירד על המתג טוב! וזז קדימה (אתם לא תאמינו כמה קשה להזיז את הסוס הזה קדימה!) וזהו... ואז כמעט התעלפתי כשהייתי עליו
כי חסרים לי ויטמנים אז אחרי מאמץ אני מתעלפת...
ואז עשיתי הרבה הליכה וקיררתי אותו... ואז שטפתי אותו... הברשתי אותו... ניקיתי ציוד... וזהו... ואז אבא בא לקחת אותי.. ופעם ראשונה הוא ראה אותו!
והוא אמר שהוא מאוד מאוד חמוד! ושהוא יפה
וזהו...

TauraMan

New member
גרוע...../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הייתי על דיזל, זה היה על המנז' קפיצות, אבל נגיד שהשליש הראשון היה דרסז אז ב E ןבB היה איקס קטן. בהתחלה הינו צריכים לעשות 17 צעדים בין איקס לאיקס, זה הלך סבבה, עשיתי פעמים בצד אחד 17 ופעמים בצד אחד 15, אבל היה נחמד, ואז בפעם השניה קצת לא הלך לי עם הספירת צעדים(אין לי מושג מה עבר עלי!) ואחר כך הינו צריכים לעשות 25 צעדים בצד אחד ו10 בצד שני, ה10 היה קל, אפילו הרוב יצא לי 9 (
) אבל ה25 היה רע.. למרות שהצלחתי על ידי קולקטד קנטר להכניס 22 כמה פעמים ואפילו פעם אחד 24! אבל שמעון טען שההאלף הולט שלי מהקנטר הפתוח לקולקטד היה חזק מדי.... אחר כך הינו צריכים להכנס לאיקסים באלכסון כדי להרוויח עוד צעדים, ואז דיזל כל הזמן נחת לי על רגל הפוכה והתעצבנתי, עלי, עליו, ואז גם שמעון התחיל להתעצבן. שכבר לא הצלחתי פשוט כלום סימתי והלכתי הצידה. אחרי איזה 10 דקות שמעון רצה שאני אנסה שוב, הפעם הוא אמר שלא אכפת לו על איזה רגל דיזל נוחת, אלא רק שהקפיצה תהיה רגועה ומשוחררת, ברגע שהגעתי למצב שהוא נשלט על מושכה ארוכה הוא גם נחת על רגל נכונה ואז סימתי בזה... אבל היה גרוע...

פפפפפ וואיי זה נשמע אימון...

ממש ממש ממש קשה!!!!!!!!!!... אני שמחה שהצלחת הרוב כי זה די קשה.. וואי בטח היית צריכה לעשות עם דיזל ממש קאנטר על המקום בשביל להכניס 25 צעדים!!

TauraMan

New member
לא בדיוק..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יותר לשמור אותו ולתכנן כניסה אפילו אם היא חדה ומעגל גדול יותר מראש, כמובן שגם קנטר לאט עוזר אבל עם דיזל זה קשההה

למעלה