שרשור "מה קיבלתי החודש" מתקאבק

effigy

New member
שרשור "מה קיבלתי החודש" מתקאבק

אחרי חודשים שנעלם מהשטח הוא חוזר: מה שלח הדוד מאמריקה? מה קניתם בדוכן? מה כבר קראתם ואיך זה (אם אתם מספרים איך זה נא להוסיף
) אז זה מה שאני קניתי החודש, באיחור רב כי הייתי חולה ולא יכולתי להגיע לדוכן: The Flash 194 החלק האחרון בRun Riot של גורילה גרוד. Ultimate DD & elektra 4 החלק האחרון במיני סידרה משובחת זו. Daredevil 41 רק ב25 סנט, מי שהיה בדוכן של CNV קיבל אותו חינם אין כסף. Batman 611 עברו 4 נשארו עוד 8 (מתוך 12 החוברות של ג'וף לוב וג'ים לי). ואיך אפשר בלי Green Lantern 158? יש לי גם TP של ריפרינט של פלאש אבל נאי לא זוכר ממתי הוא... בכל מקרה ;The Flash The Return Of Barry Allen. לא קראתי אף אחד מהם , למה? כי עוד לא סיימתי את הבית ברחוב גריבלדי (ספר על לכידת אייכמן)...

Druyanizem

New member
אני קניתי לא מזמן את

batman: year one הסיפור מאוד טוב... והאומנות טובה (הסגנון הישן והטוב של די סי). למרות שהסוף מאוד מאכזב... אבל ככה זה ברוב הקומיקסים. עם החוברת הזו קניתי גם את הטי פי השני של hitman. אחלה קומיקס.. ממש! מצחיק ואלים... כמו שצריך! אני ממליץ עליו אבל תקנו כמובן קודם את הטי פי הראשון.

moshikgulst

New member
איזה...

ציירים נוטלים חלק ב - batman: year 1 ? וחוברות מאיזה שנים הוא מאגד?

Druyanizem

New member
הו לא לא

הבנת לא נכון! year one זה לא איגוד של חוברות... אלא סיפור בפני עצמו... על השנים הראשונות של באטמן ואיך הוא התחיל להיות באטמן... מספרים שם הרבה על גורדון ועל אישתו. האמנים של הקומיקס הזה הם: פרנק מילר ודייויד מזוצ'לי (על השני לא שמעתי אף פעם). אבל כשאתה שומע את השם פרנק מילר... אתה יודע שיש לך משו טוב ביד

Druyanizem

New member
באמת??? ../images/Emo12.gif

וואו... אני בשוק שלא ידעתי את זה... כדאי להתעניין יותר בפעם הבאה. ועכשיו שבדקתי את החוברת לעומק אני רואה שאתה צודק.

ailag

New member
מה קיבלתי החודש

כאב ראש, מועדי ב ודחיית דדליין לציורים. אה כן, והמחשב מת למשך שבוע, תוקן, ואנשי המעבדה "שכחו" לחבר את המאווררים. איך שמתי לב, תשאלו? מסכים כחולים ואזהרות שהמעבד מתחמם. אוקיי, אז לא הייתי קשורה כ"כ, רק רציתי להודיע שחזרתי

ailag

New member
ת'נק יו!

נדמה שחזרַתי לא כ"כ קרובה. קיבלתי שוב מסכים כחולים (אני עכשיו במחשב אחר.. עם מודם 56K. איכסה!) כולל אזהרות מהמחשב בעלייה, הכל בגלל שהמטומטמים שם בחנות ענו "כן" כששאלתי אם הם חיברו הכל. מבינים? 90 שקלים על עבודת המעבדה. הם הוציאו חלק, הכניסו חלק, לא חיברו מאווררים -> יכול להיות שלוח האם שלי הלך, ואני עוד משלמת על זה. 90 שקלים. עדיין לא מצאתי חנות מחשבים אחת שהיא מקצועית ואמינה (אל תתחילו אפילו לשאול אותי על באג ועתיד מחשבים. רק טיפ קטן, אל תזמינו חלקים בעתיד מחשבים, גם אם הם "יגיעו תוך יומיים". יש להם תפיסת זמן אחרת, והם יודעים לסחוט כסף)

Silver Surfer

New member
החוברות של החודש (שעבר)

קיבלתי את ultimate spidey 34,35 ultimate daredevil & elektra ultimate x-men #27 ultimate war #3 the ultimates #8 captain america #8 ultimate spider-man #1/2 truth #3 daredevil #41 (שקיבלתי בחינם אין כסף כמו שאתה קיבלת) superman 10 cent adventures (שגם קיבלתי בחינם אין כסף) בנתיים קראתי את כולם חוץ מאולטימייט אקס-מן, truth ודרדיוול. הכי מעצבן זה שהסיפור באולטימייטס מפגר אחרי הסיפור באולטימייט וור (באולטימייט וור יש דברים שבאולטימייטס עוד לא ראו). אחרי שאני אקרא את החוברת שלפני אולטימייט וור באולטימייטס אני אקרא שוב את אולטימייט וור.

למעלה