שרשור מוזיקה

Mירב

New member
שרשור מוזיקה

למה אתם אוהבים להקשיב? באוטו, בבית, בזמן העבודה, או בזמן הספונג'ה, או בכל זמן אחר... איזו מוזיקה תשימו במסיבה, ואיזו מוזיקה "מזכירה לכם נסיעה באגד"
? ספרו כל מה שעולה לכם בראש.... M

Vdrums

New member
אוקיי

מה שבא ליד, ג'אז, פיוז'ן, רוק, ישראלי. מתיסלם ועד ארט בלייקי

אני כמעט ולא מקשיב..

אני נורא אוהב מוזיקה (נו, מי לא?!), אבל מאז שבחודש שעבר פרצו לי לאוטו ודאגו לגנוב לי את המערכת (לפחות השאירו את השלט של הרדיו...), אני לא שומע מוזיקה בזמן הנהיגה מכיוון שהחלטתי שלא לקנות מערכת חדשה, במקום זה- אני מתכנן לקנות אוטו חדש! אז עד שזה יקרה (בחודשיים שלושה הקרובים) כל מי שנוסע איתי נאלץ לשמוע אותי שר- ותאמינו או לא- כבר ביקשו ממני לרדת בכביש המהיר רק בגלל שכנראה אני לא יודע לשמור על אותו התו.. בדרך כלל, כשיש לי הזדמנות לשמוע מוזיקה, אז לעולם רוק יהיה הכיוון שלי (בדרך כלל לועזי למרות שגם ישראלי בא בחשבון), ואגב,הצ'ילי פפרז הוציאו לאחרונה יופי של דיסק..

סלסרו

New member
בא נאמר שאני לא שיבטי

ולא חושב אוטומטית שהופעה היא מאמממממת רק בגלל שהיא תוצרת
..

Mירב

New member
לא שאלתי מה אתה לא, שאלתי מה כן ../images/Emo8.gif

ואם זו היתה רמיזה כלפי, אז בוא אני אגיד לך שהגיעו לפה כמה הופעות שבהחלט לא הלכתי אליהן בגלל שחשבתי שהן ממש לא לטעמי
(דוגמאות? בבקשה: להקת "הדג נחש", הקומדיה "בנים גידלתי ורוממתי", ועוד.........)

Mירב

New member
כי חשבתי

שהאייקון הקורץ רמז לשרשור ב"ישראלים", בו הבעתי התלהבות מהמוזיקה של עידן רייכל
אם לא אז עמך הסליחה. ולענייננו, תשובתך אינה עונה על השאלה שהיא נושא השרשור

billc

New member
מה רע בדג נחש?

לא שומע בדרך כלל ישראלי, אותם דווקא אהבתי

Mירב

New member
לא אמרתי שרע - אמרתי שלא לטעמי...

אני לא מתחברת אליהם. זה לא פוסל את זכותם של מעריציהם לאהוב אותם...

דפנה KC

New member
דמיאן מארלי

מקשיבה לו אובר אנד אובר אגיין...אפילו החבר הג'מייקני שלי חושבת שאני משוגעת.

Mירב

New member
גם אני אוהת להקשיב ב"לופ" לדיסקים

מסויימים, למשך תקופות ארוכות... בניגוד לסרטים, שבהם אני לא מסוגלת לצפות יותר מפעם אחת

אושי 6

New member
המוסיקה שלי...

בבית אני הכי ,"אולד פאשן" טינה טרנר,רוקסי מיוזיק,שאדה,הפריטנדרס,סיל,קווין,ריקי גל ,מתי כספי , ברי סחרוף וכו, כרגע אין לי אוטו אז כשאני נוסעת בתחבורה הציבורית אני שומעת את הרדיו התאילנדי והשירים ממש ממש שירי מעליות. מוסיקה שאני ישים במסיבה? נראה לי יותר אייטיז.... מקווה רק לא להבריח את כולם.

למעלה