שרשור מוזיקלי

theAMP

New member
Parvarim Refugeez

תמכו בתרבות מקומית. הורידו כבר עכשיו את ה EP החדש של הפרברים רפיוג'יז, להקת ההיפ הופ ממכבים-רעות-מודיעין. www.skate.co.il/music/parvarim/main.php

1adiel

New member
חברה אני מחפש מתופף כאן לקמת הרכב

יש כבר גיטריסט ובסיסט, דרוש מישהו רציני עם רמה, ללהקה שמנגנת קאוורים שונים, ואולי בהמשך גם חומר מקורי. לפרטים עדיאל : 051904838 בבקשה לא לשלוח מסרים

Kfitzi

New member
הזמנה להופעה של אנטרופיה וחרגולים 2

מי ששמע בהפקת ענק וגם מי שלא, אנטרופיה מופיעה בירושלים בצוללת הצהובה יום חמישי ה 8.5.2003 (יום אחרי יום העצמאות) ב 21:00 מחיר כניסה 30 - 35 ש"ח. נעלה עם כמה קאברים וגם עם חומר מקורי (בסגנון דרים ת'יאטר\ ליקוויד טנשין [רק הרבה יותר טוב]) אנחנו מופיעים יחד עם ה חרגולים 2 (שאותם אתם בטוח מכירים). לכל מי שיש לו שאלות מוזמן לשלוח מסר.

Kfitzi

New member
כולם, הם עולים כלהקה ואנחנו אחריהם.

אם יש לך שאלות, אז תשלח לי לפרטי תזכה לתשבוה מהירה יותר אם אני אהיה בבית (הצבא דיי מקשה על העיניין) מקווה לראות אותך, יובל.

א.א.אפל

New member
מי בהרכב?

אתה יכול לפרט לי מי בהרכבים? מי הם הנגנים כאילו? בהפקת ענק היה את החרגולים והסולן שלהם הוא ממש מלך!!! אם הוא מופיע שם אני בטוח בא... שמעתי שהוא עזב, יכול להיות?

Roobie

New member
אתה לא יכול פשוט לשאול אותו?

הוא בשכבה שלך, לא?

Kfitzi

New member
ההרכב של החרגולים :

אוהד - גיטרה רועי - גיטרה ים - תופים טל - בס אלי - שירה ושל אנטרופיה : יובל - גיטרה איתי - גיטרה גלעד - תופים עמית - באס אסף - קלידן זמר אם אתה רוצה שמות משפחה אז תשאל

למעלה