שרשור מומלץ
לא מומלץ

צונית

New member
ניסיתי אותו היום

חברה קנתה לי אותו במפתיע
האמת שהוא ממש טוב, הופתעתי לטובה אפילו ששמעתי עליו מלא ביקורות טובות. פשוט לא ציפיתי ממוצר כזה "פושטי" לעשות כזאת עבודה טובה. בכל מקרה, הוא מוצלח, מייבש מאוד מהר ואני אומרת ככה - אם עוד לא ניסית דברים טובים יותר, עזבי אותך מלנסות בכלל, מוצר מנצח. אבל לצערי אני כבר לא מסוגלת לוותר על הפושה שלי, למרות שאין הבדל גדול בין השניים. (אולי במחיר
)

edenable

New member
../images/Emo45.gif מייבש לק "Good to Go" של ESSIE

מעולה!! מייבש לק במהירות שיא, אחרי 5 דקות ניתן כבר לגעת בציפורן. אחרי שעה - יבש לגמרי, (גם אם לוחצים). מתחרה ראוי ביותר ל-INSTA DRI של סאלי הנסן האהוב שלי. נרכש מ-EBAY תמורת 10$ +-

פנרה

New member
../images/Emo31.gif

בעבר הייתי משתמשת בו וב- To Dry For שגם הוא של אסי. למרות שהם באמת מייבשים מהר יחסית, הם נהיים מאד מאד סמיכים לקראת האמצע. מכיוון שאת מזמינה מאי ביי הייתי ממליצה לך לנסות את פושה שגם מייבש מהר יותר, גם לא נהיה כל כך סמיך, ובנוסף הוא זול יותר (לפחות פה, הפושה נמכר באיזה 6-7 דולר)

edenable

New member
כשיגמרו לי 2 המייבשים שלי

או כשיסמיכו (אחד מה-2
) אזמין את POSHE בהחלט!

edenable

New member
../images/Emo45.gif באפר 4-IN-ONE של אורלי

מוצר מעולה! יש לי אותו כבר קרוב לשנה והוא מתפקד כמו חדש. בצד אחד יש לו פצירה עדינה, שמכל הפצירות שיש לי בית אני תמיד חוזרת אליה. ועוד 3 צדדים להחלקת פני הציפורן. (אני עושה את זה פעם בחודש כי הציפורניים שלי גם ככה עדינות) מחיר מלא - 40 ש"ח.

poynter

New member
../images/Emo207.gifמישהי פה מכירה/משתמשת

במייבש לק של CND? מומלץ? איך הוא? מייבש? מבריק יפה? או שעדיף להישאר עם הפושה?

edenable

New member
אני ניסיתי את SPEEDEY ולא אהבתי

אצלי הוא ליבש את הלק וגם לא נתנן ברק ללק

poynter

New member
תודה בנות :)

פשוט נגמר לי הפושה, ורציתי אולי לנסות משהו חדש.. אבל בסוף החלטתי להישאר עם הפושה המוכר והאהוב

noash5

New member
חייבת לציין שזה אחד השרשורים האהובים עליי

אני אשכרה יושבת עם דף ומוסיפה כל פעם את ההמלצות=] תודה לכל המשתפות!

למעלה