שרשור מומלץ
/לא מומלץ

real muslim

New member
אני יודעת שזו המלצה שחוזרת על עצמה בפורום

אבל אני חייבת להצטרף אליה. המסיר לק של אורלי- אני כ"כ מרוצה ממנו
חיכיתי לנסות להוריד איתו לק שהוא קצת גליטר כדי להצטרף להמלצות עליו. תוך 2 דקות, הורדתי את הלק לגמרי לגמרי לגמרי בלי להשאיר נצנץ אחד
14 שקל בסופרפארם, קניתי 3 בקבוקים

Nightmare19

New member
לא מצאתי אותו באף סופר פארם שהייתי!

איפה יש? הייתי בסניפי פ"ת ולא ראיתי באף סניף

עינב ג ל

New member
מחזק תפוח

אני משתמשת שנים במחזק תפוח, בערך 10 שנים... ואחרי שהשתמשתי תמיד באדום, בפעם האחרונה עברתי לשחור. אז עכשיו, אחרי שסיימתי את הבקבוק השחור - הגיע הזמן לכתוב לכן ביקורת. קשה לי להניח את האצבע ולהגיד איפה הבעיה - אבל השחור פשוט לא והאדום פשוט כן. אולי זו תסמונת המוצר לשימוש כפול - גם מחזק וגם בסיס, אז הוא עושה את שניהם בבינוניות... בכל מקרה, חזרתי לאדום. אני משתמשת באדום תמיד בתור בסיס. כבר שנים שלא עשיתי לפי ההוראות, כי בעיקרון צריך לעשות פעם אחת לפי ההוראות ואז להמשיך בשיטת "מדי פעם", אז אצלי האדום תמיד בסיס - ואני מרוצה ממנו. מרגיש שהציפורניים באמת חזקות איתו, הלקים יושבים טוב מעליו (כל הפירמות) והעמידות טובה, כמובן בהתייחס לכל שאר הגורמים כמו מצב הציפורניים, איכות הלק וכמה התעסקתי עם מים ועבודות פיזיות... סוף חפירה.

עינב ג ל

New member
אני מניחה שכן

אבל אני תמיד עם לקים ובערך אחת לחודש וחצי משייפת את פני הציפורן...

הפתיעו לטובה: מגבוני הסרת לק של לייף

מגבון אחד מסיר לי את הלק מכל הציפורניים (הן לא מאוד ארוכות, אבל בכל זאת). קצת מסריח ומשאיר שכבה שמנונית קצת מבעסת, אבל מאוד יעיל. ממש הופתעתי.

real muslim

New member
אני לא אהבתי

אני צריכה לשפשף איתו את הציפורניים בערך 10 דקות כדי שרק יתחיל לרדת משהו והוא באמת מסריח נורא
אצל אחותי הם עובדים נהדר משום מה

כן, גם אצלי זה קרה פתאום

היה לי אותם עוד באריזה הישנה, ושם באמת שפשפתי בטירוף והם עשו עבודה חלקית ביותר. איכשהו, עם החלפת האריזות למשהו ורוד יותר אולי השתדרגה גם הפורמולה? על כל פנים, עכשיו הם עושים עבודה מעולה.

Osnatz1

New member
יש לי באופן קבוע בתיק ובשולחן בעבודה

כי אני שונאת להסתובב עם לק חצי מקולף ככה שאם בטעות מתקלף בעבודה אני יכולה להסיר את השאר. מה שכן, קצת קשה למגבונים להתמודד עם לקים כהים בסגנון ה435 של שיק או לקים אדומים, והריח כמו שנאמר מאוד חריף.. בכל מקרה אני אקנה אותם רק במבצעים של 1+1.

למעלה