שרשור מומלץ
, לא מומלץ

noash5

New member
../images/Emo31.gifמסיר לק של ביוטיקייר

קראתי עליו המלצה פה בפורום וקניתי. לא הייתי מרוצה בכלל, התאמצתי להסיר איתו גם לק "קל" בלי נצנצים, שכבה אחת עם טופ ובסיס (שעם מסיר לק של אורלי/לייף יורד בקלות).

Osnatz1

New member
גורם לי לחשוב..

אני מאז ומתמיד בערך עם המסיר לק שלהם ועד כה חשבתי שהוא ממש סבבה.. נראה לי שברגע שאני אנסה את זה של אורלי זה יהיה כמו עולם אחר..

edenable

New member
../images/Emo31.gif פדיות קוסמטיות של Fresh Ones

כרגע אני משתמשת בהן להסרת לק בין היתר. זאת הפעם הראשונה והאחרונה שקניתי אותן. הן רכות מידי ומתפרקות (אם אפשר להגיד את זה על צמר גפן). "השיערות" נדבקות ללק תוך כדי הסרה. כל זה הופך הסרת לק (וגם את הסרת האיפור) ללא נוחה בכלל אני בדרך כלל קונה את הפדיות של "Balloons" וממש מרוצה מהן.

noash5

New member
הזכרת לי - גם של לייף איומות! אבל..

|בעד| הפדיות הקוסמטיות של שופרסל, קניתי מזמממןן במבצע והם היו כ"כ מעולות. שיגמרו הלייף אני אחזור אליהן.

נופ ר

New member
נכון!!!

איזה עצבים! ואני התלהבתי היה מבצע קניתי שתי חבילות של שלוש!!! על הפנים פשוט מלכלך את כל העולם!!! אתמול קניתי שלישיה של בלונס בעשרה שקלים בסופרפארם עוד לא ניסיתי מקווה שזה טוב

edenable

New member
אני גם קניתי את השלישיה של בלונס במבצע

אני מאוד אוהבת אותם

lilo4

New member
בלונס מעולים

אני משתמשת בפדיות האלה גם להסרה של איפור וגם להסרה של לקים. הם הכי עמידים שאני מכירה, ובניגוד לצמר גפן לא סופגים כ"כ הרבה חומר

LOLI152

New member
מנסיון שלי- לא מצהיב..

קניתי לאמא שלי באיזה התקף בסופר-פארם, לפני כמה שנים, ומאז היא דבקה בו. מגדל לה ציפורניים (היא כוססת) ..

../images/Emo45.gif orly nail rescue

אני איתו רק יומיים, אבל בינתיים מאוהבת... המטרה של כל העניין היא להדביק מחדש ציפורניים שנשברות, שמים את הדבק, ומיד טובלים את הציפורן כולה באבקה, ומחליקים עם הפצירה... עשיתי שתי שכבות על ציפורן שנשברה בצד ואיימה לקחת איתה את השאר (כרגיל), אחרי ששמתי לב שזה מחזיק ממש את הציפורן, החלטתי לנסות לשתמש בזה על כל הציפורניים כדי לחזק אותן... בינתיים עובד מעולה! הציפורן השבורה לא מראה סימנים של רעידות, ההפך, היא חזקה, ניסיתי שכבה אחת על הציפורניים האחרות והם מרגישות הרבה הרבה יותר חזקות! הציפורן השבורה נראית קצת שמנמונת, אבל שמתי עליהם שתי שכבות, ועוד טיפה באזור השבור כי פחדתי שזה ישבר שוב, אבל שמתי לק מעל וחוץ ממני אף אחד לא שם לב... עלה 50 שקל בסופרפארם (זה במבצע עכשיו)

למעלה