שרשור מומלצים../images/Emo35.gif
מה אתם אומרים? בעולם בו הפרגון הוא מצרך נדיר. וכמובן מבלי לגלוש לפרסומות מוגזמות- לשרשר את המדריכים המועדפים שלכם ולמה. אני יודעת שאני דיי מקובעת במדריכיי, לא אוהבת לנסות ולהתאכזב. אבל שרשור כזה, יכול לתרום לי ולהוסיף לי אופציות למדריכי ספינינג פוטנציאלים. לי כרגע יש את "השלישיה הפותחת" באזור בו אני מתאמנת, והם האופציות המועדפות עלי: 1. קובי א. שעורים עם מוזיקה מצויינת. מקצועי - מערך שיעור מאתגר אך לא בלתי אפשרי, הערות תיקון תנוחות למתאמנים תוך כדי שיעור, בדיקת שעוני דופק במהלך השעור וכו'. יחס אישי - מעבר בין מתאמנים בתוך השעור. הופעת סטנד אפ וריקוד במהלך השעור כבונוס...או במילים אחרות, הבחור לא תמיד לוקח את הכדורים שלו לפני השעור וזה נותן אווירת אטרף וכיף לכל השעור. (וכמובן התשלום החודשי שאני מקבלת בעילום שם מהוריו, שדואגים שיבואו לשעורים שלו, משפיע גם...
) 2. טל ש. (
) מקצועי - שעורים בנויים טוב - אפקטיבי, קשה אבל לא הורג(בעייני כמתאמנת לא מקצועית). עזרה לפני השעור בכיוון האופניים והקשבה למתאמנים אם יש בעיה, תזכורת למתאמנים תוך כדי (ברכיים פנימה, מרפקים לא נעולים וכן הלאה...) וזה עוזר... מוזיקה - טובה מאוד, שילוב של האווס דאנס ו"שירים עם מילים". השפריצר - הבחור מסתובב לקראת סוף השעור עם שפריצר, ומתיז מים על מי שמבקש. זה לבדו סיבה טובה לבוא לשעור שלו
החיוך - כיף להיות בשיעור של מי שנראה שהוא אוהב את מה שהוא עושה, ועושה את זה בחיוך. 3. תום ב. מקצועי - עובר כל השעור בין המתאמנים, מתקן אם צריך. בונה שעור מתון ואפקטיבי אך בהחלט לא קורע (לאוהבי הג'אנר בלבד...) יחס אישי והקשבה למתאמנים - גם אם באמצע שעור תהיה בעיה למתאמן מאחור, הוא ישים לב ויגיע. עובר, מעודד, מתקן וכד'. מוזיקה - שילוב של הכל (ואני לא מספיק מבינה במוזיקה כדי להגיד מה..) שבסוף יוצא פשוט טוב
מה גם שהוא היה ה"פעם הראשונה שלי" בספינינג, ובהחלט אחראי על ההתמכרות והאהבה שזה בעייני אומר הכל.
מה אתם אומרים? בעולם בו הפרגון הוא מצרך נדיר. וכמובן מבלי לגלוש לפרסומות מוגזמות- לשרשר את המדריכים המועדפים שלכם ולמה. אני יודעת שאני דיי מקובעת במדריכיי, לא אוהבת לנסות ולהתאכזב. אבל שרשור כזה, יכול לתרום לי ולהוסיף לי אופציות למדריכי ספינינג פוטנציאלים. לי כרגע יש את "השלישיה הפותחת" באזור בו אני מתאמנת, והם האופציות המועדפות עלי: 1. קובי א. שעורים עם מוזיקה מצויינת. מקצועי - מערך שיעור מאתגר אך לא בלתי אפשרי, הערות תיקון תנוחות למתאמנים תוך כדי שיעור, בדיקת שעוני דופק במהלך השעור וכו'. יחס אישי - מעבר בין מתאמנים בתוך השעור. הופעת סטנד אפ וריקוד במהלך השעור כבונוס...או במילים אחרות, הבחור לא תמיד לוקח את הכדורים שלו לפני השעור וזה נותן אווירת אטרף וכיף לכל השעור. (וכמובן התשלום החודשי שאני מקבלת בעילום שם מהוריו, שדואגים שיבואו לשעורים שלו, משפיע גם...