לא זה מוצארט, כולם יודעים. הגאון במזל דלי...היצירה הכי טובה בעולם היא הסימפוניה החמישית של בטהובן, זה ידוע.
אבא שלי במזל דלי. אני דגים. חברה שלי מזל דלי.לא זה מוצארט, כולם יודעים. הגאון במזל דלי...
אבא שלי במזל דלי. אני דגים. חברה שלי מזל דלי. לא הבנתי, מה מוצרט כתב פה?לא זה מוצארט, כולם יודעים. הגאון במזל דלי...
אמא שלי תסכים איתך, היא פרסמה את הפילהרמונית בסוף הקריירה שלו כקופירייטרית, עד 2010.היצירה הכי טובה בעולם היא הסימפוניה החמישית של בטהובן, זה ידוע.
גבירתי יש רק אל אחד, ואת תבוננת בו.וְהִיא שֶׁעָמְדָה לַאֲבוֹתֵינוּ וְלָנוּ
שֶׁלֹּא אֶחָד בִּלְבָד עָמַד עָלֵינוּ לְכַלּוֹתֵנוּ
אֶלָּא שֶׁבְּכָל דּוֹר וָדוֹר עוֹמְדִים עָלֵינוּ לְכַלּוֹתֵנוּ
וְהַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא מַצִּילֵנוּ \ יצילנו מִיָּדָם.
שבת שלום!
אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינוגבירתי יש רק אל אחד, ואת תבוננת בו.
Let's Go Devils!
אבא שלי במזל דלי. אני דגים. חברה שלי מזל דלי. לא הבנתי, מה מוצרט כתב פה?לא זה מוצארט, כולם יודעים. הגאון במזל דלי...
שני משוגעים מדברים. אמר האחד: אלוהים אמר לי שעוד מעט יבוא המשיח. אמר השני: אף פעם לא אמרתי לך דבר כזה.אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו
שבשמיים ובארץ!
שתי הונגריות רואות משאית נוסעת שכתוב עליה מטען חורג. שואלת אחת את השנייה: מה זה מטען חורג? אומרת השנייה: אם זה נופל עלייך זה חורג אותך!אבא שלי במזל דלי. אני דגים. חברה שלי מזל דלי. לא הבנתי, מה מוצרט כתב פה?
שני משוגעים מדברים. אמר האחד: אלוהים אמר לי שעוד מעט יבוא המשיח. אמר השני: אף פעם לא אמרתי לך דבר כזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.