שרשור מוקדם רכיבת שישי

שרשור מוקדם רכיבת שישי

סול ריידר ששון מוטה והחברה הצפוניים מתכבדים לבקר אותנו בירושלים בסופשבוע הזה בנוסף גם אורחות אחרות הקולרגול נרתם למשימה של מארח בדואי חוץ מארועי חברה \ ליצנים ועוד הקורלגול מודיע לחבורת "אצילי האימה " קרי הנשמה , המגזגז , החלילן , הפרה , רייסניג להגיע לאירוח רכיבה ביום שישי כבר משעות הבוקר הווי אומר 11:00 באיזור לטרון !

hananlv

New member
סיפרו לך שיש בארץ עוד מקומות לרכב?

חוץ מהגבעות המשעממות האלו שכל הזמן אתה חוזר אליהן כאילו היו לכל הפחות הגבעות של טוסקנה?

אני מבין שבטוסקנה לא היית כי אם כן

לא היית קורא להרים, אבל לפאקן הרים שיש שם , גבעות ! וכבודו הסנוב הגדול
שמתרץ שלא לוקח רוכבים אחרים בטענות כ"חוסר אחריות " לאן הוא רוכב ? לכבוש את הסהרה ?רכיבה בתחתית האוקיינוס ? או שמה לאותו אזור מיוער הנקרא פרוזדור ירושלים ? מה יועילו חכמים ברכיבתם אה?

hananlv

New member
אני לוקח רוכבים אחרים על מנת

שאני לא אצטרך לעשות איתם טקס קבלת שבת על איזה הר קירח... ולגבי יום שישי רמז בלבד: משהו כמו 50 ק"מ ממך...

TTמאניה

New member
אפשר בקשה אישית?

בבקשה ממך תחזיר לנו את מוטה רצוץ ושבור.... הר הרוח, אמבולנסים WHATEVER. כפרה עליך מוטה - בהצלחה!

TTמאניה

New member
שאר המדינה זה דיונות../images/Emo42.gif

וכידוע קלורגול שונא חול... או ששמה הוא הכי נהנה להתעלל בצעירים.... אני מחכה לסיפורי מוטה מהסוף שבוע הבא עלינו לטובה.

hananlv

New member
הכי הרבה בלטרון- מוטה ימות משעמום

או ממכת שמש...

מסלולי קולרגול! רק בשביל און דל כוח

קולרגול הנו דוב טיפוסי הווי אומר הוא מתנייד ופעיל על פי עונות השנה בקיץ הדובון רוכב בשעות הצהריים בימי שישיושבת אחרי הצהריים במסלולי אנדורו בפרוזדור ירושלים רבתי ( כרמי יוסף , מסילת ציון , ירושלים והסביבה לטרון פארק קאנדה וכדו ) כמו כן יוצא לעיתים נדירות יוצא למדבר יהודה ואו לטיול בן יומיים מדברי . באביב ובסתיו מרחיב הדובון את פעילותו גם למסלולים בצפון הארץ ככרם מהאל ואיזור הכרמל . בחגים השימחה גדולה בה משתדל הדובון לצאת למסעות בני מספר ימים במדבריות הארץ הכוללים את מדבר יהודה , הערבה והנגב כולל פאתי העיר אילת ואו בסיני ( את זה למען האמת לא עשיתי מזמן ) בחורף - עונת הרכיבה המועדפת על הדובון , הנו כבר יותא לרכב בכל האמור לעיל ו....הרבה הרבה מדבר יהודה את האמת בימים גשומים ממש הדובון יוצא לרכב ( ששש..לא שמעתם ממני) בדיונות של פלמחים ! זה ממש על קצה המזלג

החולייל מכוון להר חורשן עם גזגז..מה

שתחליטו בנות...מה שתחליטו אני סתם קשור על החליל MOBIL.

hananlv

New member
סינגלים מחפשים עם אופניים...

ובאיזור מצפה מודיעין יש הרבה יותר מאחד..

soul rider

New member
לכל המארחים הפוטנציאלים

לא יוצא לי להתרחק הרבה מאיזור חיפה עקב בעיות תובלה ,משפחה וכדומה. סוף שבוע (יומיים שלמים של רכיבה )בשבילים חדשים עבורי זה כמו שבוע לונה פארק בשביל ילד היפר אקטיבי. מצפה לשישי שבת בכליון עיניים. להתראות

racing

New member
הפתעה ליום שישי

קולרגול ביום שישי אני אמור לקבל חרגול בצבע כחול. כן כן שמעתה נכון כחול עם סטרטר.אתה יודע לניסוי, כך שצריך למצוא מסלול ברמה של קשה+++ לפחות.ולבדוק מה הוא שווא אם בכלל

racing

New member
הנושא נמצה בבדיקה.....

בשלב זה לא ינתנו יותר פרטים.ואל תתקשר אלי זה לא יעזור וכמו כן האופנוע שנמצה בבדיקה הוא כחול ,כן עם 450 ס"מק וסטרטר.החלק שלך בבדיקה ביום שישי הוא לספר לי אך הוא נראה מאחור...

מאחור ? אתה בטוח ? כי ביום שישי

האחרון הצלחת לעקוף אותי רק בסוף המסלול אחרי טעות שלי ו...הכי חושב אני זוכר את העקיפה שלי עליך ש...בה קיבלת "נגיעה "
בקסדה שלך מהמרפק שמאל שלי אה? זוכר קושקוש ?

racing

New member
נכון מאוד, ועל זה נאמר על טעויות..

משלמים. וחוץ מזה אל תדאג לא שכחתי את ה"נגיעה" קושקוש לא סולח ולא מוותר . מחר אתה כבר תבין למה. אדיוס

למעלה