שרשור מוראלים של שבטים

ICE Radio

New member
שרשור מוראלים של שבטים

שרשרו לפה את המוראלים של השבט שלכם

ICE Radio

New member
../images/Emo47.gif קח סירה וצא לים ../images/Emo47.gif

קח סירה וצא לים, אל תשכח לחזור משם לחזור משם. יש שם כל מיני דברים, הטלות ואיזונים ואיזונים. הצטרף לצופי ים הרצליה, צופי ים הרצליה, צופי ים הרצליה. שם עושים חיים משוגעים, חיים משוגעים, חיים משוגעים. המדריך הוא בן ****, הוא צועק על הסירה על הסירה. והסתכלו מה שקרה, הסירה התהפכה היתהפכה! הצטרף לצופי ים הרצליה, צופי ים הרצליה, צופי ים הרצליה. שם עושים חיים משוגעים, חיים משוגעים, חיים משוגעים.

ICE Radio

New member
../images/Emo106.gif הרצליה ../images/Emo106.gif

מי חזה את המדינה? הרצל הרצל ומי זיינה את אח שלה? ליה ליה הרצל ליה הרצל ליה מי חזה את המדינה? הרצל הרצל ומי זיינה את אח שלה? ליה ליה הרצל ליה הרצל ליה מי חזה את המדינה? הרצל הרצל ומי זיינה את אח שלה? ליה ליה הרצל ליה הרצל ליה מי חזה את המדינה? הרצל הרצל ומי זיינה את אח שלה? ליה ליה הרצל ליה הרצל ליה

אוהד ט

New member
spartans!!!

צופי ים!!! WHAT IS YOURE PROFATION?????? האו!!האו!!האו!!! (זה נשמע יותר טוב בצעקות....) ואז יש גם את התוספת!! צופים!! WHAT IS YOURE PROFATION??? I'M A SCULPTURE!!!!

ICE Radio

New member
תיקון שגיאות כתיב ../images/Emo140.gif

צופי ים!!! What is your proffesion??????? HOW!!HOW!!HOW!! צופים!! What is your proffesion??? I'm a sculpture (אני מרית טיגון
?)

MisterMan46

New member
For Sparta!!!

צופי, ים, קומנדו צופי ים, קומנדו צופי ים, קומנדו צופי י-ם, צופי ים, קומנדו צופי ים, קומנדו צופי ים, קומנדו צופי ים!

ICE Radio

New member
תיקונים

צופי ים, קומנדו צופי ים, קומנדו, צופי ים קומנדו. קומנדו צופי ים קומנדו צופי ים קומנדו

MisterMan46

New member
עכשיו שניים טובים מאוד ../images/Emo13.gif

עשר, תשע, שמונה, שבע, שש, חמש, ארבע, שלוש, שתיים, אחת, דקר, אימפריה, דקר, אימפריה, דקר, אימפריה, דקר אימפריה! דקר אימפריה! עכשיו הזה שאני הכי אוהב
מדריכים צועקים, חניכים עונים. מדריכים: יאללה דקר! חניכים: יאללה דקר! *משתיקים את כולם* מדריכים: דקר אימפריה! חניכים: דקר אימפריה! מדריכים: הדקר עולה עולה!!! חניכים: הדקר עולה עולה!!! מדריכים: יאללה ד-ק-ר!!! פגסוס ותיאמת שליטה

guysa2

New member
בחיי... המקוריות

פשוט נובעת ממכם אאה? לדעתי הנושא הזה מיועד בשביל מוראלים מקוריים שבני אותו השבט כתבו. כמו למשל ג'ינגלים של צופי ים תל אביב. לכתוב פה את "קח סירה וצא לים" ולהכניס הרצליה במקום ישראל זה טוב ויפה, אבל לא מעניין כל כך. לדעתי במקרה הזה "המשורר התכוון" למוראלים מקוריים של השבט...

עכשיו תורי!

מקוריות הוא שם המשחק! ולכן הנה לכם שיר מקורי המביע עמדה חברתית ומהווה שליחות ציבורית. השיר נכתב על טליה וולף משכבת י"א, צופי - ים הרצליה ועל החבר שלה - אדם (חשם) לב. והרי השיר (לפי שיר החנוכה/ל"ג בעומר הידוע): באנו חשם לגרש,
בידינו אור ואש.
חשם הוא כזה מגעיל-
נוגע בטליה כי הוא פדופיל!
סורה חשם מטליה,
סורה מהקטינה!
*זהו שיר אחד מתוך אלבום המורלים המקוריים של שביעיות 2007/8 (שכולם נכתבו ע"י מישהי אחת...)

עלמא12345

New member
אני אוהבת את השיר הזה!

יש גם את אם טליה היא שמנה אז הכל בסדר אם טליה היא רזה אז צריך לדאוג.... שירה גיגי המוכשרת

עלמא, השיר השני על טליה הולך ככה:

אם טליה היא שמנה אז הכל בסדר, אם טליה היא רזה אז צריך לדאוג, אם טליה קופאת מקור אז נשים לה סוודר, אם טליה חרמנית אז קוראים לחשם! חשם! טו טו טו טו ט ו2X

ועוד אחד בשבילך!

שירי גבע מנודה, משתינה בעמידה, שירי גבע מנודה, תעופי לי מהמיטה! או, הימים המאושרים של קורס מפ"ס...

captain ToT

New member
גם אני,גם אני!!

טוב יש לי כמה מוראלים שהמצאנו (צ"מ2006-2008) זה סתם של הקבוצה: " יש לנו בלונדינית ויש לנו את ברדה, יש לנו את רוני היא יותר מדי לא דבה, יש לנו את אלבז היא לא סותמת ת'פה, ויש לנו את מלכה הוא לא כל-כך יפה, יש לנו את זמבית היא שונאת את המדריך, אמור ליהיות עוד בית אבל חסר לנו חניך..." "הינה הן כן הן באות, חמש ורבע חניכות, מתוך הים המלא שמחה עם מלכה וווהקבוצה, מישפחת תידקר ( תיאמת ודקר ) משפחת תידקר..." (סטייל המומינים" זה על הסירה "דקר" אבל אפשר גם על השבט שלנו... "ידיים למעלה ידיים למטה בואו נרקוד את ריקוד הבטטה, ידיים קדימה ידיים לאחור בואו נרקוד את ריקוד החמור, ידיים בחם ידים בקר בואו נרקוד את ריקוד הדקר! דקקקקקר!!"

למעלה