שרשור מזלטוב לאור צ'אן! ^O^

Jifannit

New member
שרשור מזלטוב לאור צ'אן! ^O^../images/Emo65.gif

זקננו החמדמד מנהל מהיום גם את פורום סאקורה וטסובאסה, 927 אם נאי לא טועה. :X אז דבראשון לכו תכתבו לו מזלטוב גם שם XD וגם פה, נה נו דהה -____- אוני צ'אן, אז, אממ, מזל טוב? ^^" ו...מזל טוב? ^^" או, ושכחתי- מזל טוב ^^" ואנחנו אוהבים אותך מאודמאוד ושיהיה בהצלחה! ^____^ וכשאני אראה טסובאסה *בזכותך* אני אצטרף[: ו..הקריירה התפוזבלניקית שלך מאוד מרשימה[: *פעםשלישיתשאניאומרתאתזהיום*

Hinamori

New member
יאאא מזלטוב אור-סאמה !

יום יבוא ותשתלט על תפוז, משהו כמו לאקי ממין זכר. ^O^

מזל טוב D:

אור לאט לאט משתלט על תפוז D: עם המוני סמיילים מחייכים D: [= אז המון המון מזל טוב ^.^ ושתצליח לעמוד בקצב של כל הפורומים שאתה מנהל כאן ^.~

Jifannit

New member
אז אני רואה שאני לא היחידה-

-ששמה לב שהוא טוטאל אובססיבי ל- *_______* D: =] נכון? ^^ *מנסה נואשות למכר את אוני צ'אן ל-^-^*

dark max

New member
זה נראה כמו תפר OO; ../images/Emo11.gif

לא נורא
אזאז... מזל טוב? אל תשכח לתת לי תפקיד כשתסיים להשתלט על תפוז

dark max

New member
הסמיילי האחרון הוא לא הנכון ../images/Emo122.gif

+
הנכון הוא

Hinamori

New member
XDD את ממש לא היחידה

מספיק להסתכל בטאגליינס בשביל לדעת את זה XD

Violettecat

New member
מזל טוב טאיצ'ו! ../images/Emo77.gif

*מצדיעה* אור טאיצ'ו השתלטת בהצלחה על פורום 927, היום פורומים 1371 ן927 ומחר נשתלט על סול סוסייטי כולה!!!!!!!!!!!! *דגלים של פלוגה 14 מונפים* כל הכבוד אור ניי צ'אן!!!

JeeChan

New member
אריגטו אחות קטנה ^_^ ויום אחד

סול סוסייטי תהיה שלנו *שולף זאנפקטו שלי*

SasuNaru

New member
אור-קון~ ^//O//^

אור-קון מזל טוב! מזל טוב למנהל בבישי מדהים חכם שווה בישי[כבר אמרתי?] קאוואי וסוגוי שלנו!!!^O^ אני לאהוב אור-קון המון המון המון המון המון המוווווון >w< גררר אור-צ'אן אתה כזה...גררר סוגוי ^O^ שיהיה לך בהמון מזל טוב ואיצ'יגואים בישים מעופפים בחדר!! >w< אור-קון אני סוגדת לך!! ....בעצם כולם סוגדים לך!!! אתה בן אדם נסגד! לא! אתה בישי נסגד!!

SasuNaru

New member
חעחע פדופיל!! P:

ניחע יא פדופיל שקסי >w< [בואהאהאה ם.ם]

למעלה