שרשור מזל טוב לדורוני ולשחר!!!!!!!!

../images/Emo65.gifלדורון../images/Emo65.gif

לדורון- דורון, למרות שאני באיגנור אצלך, אני אוהבת אותך מאד! אני מאחלת לך המון המון מזל טוב עד 120+ שנה. שתמשיכי להיות "ווינרית" בתחרויות. ולרכוב נחמט מאוט! שתמשיכי להיות כוסייה,
ושתמשיכי להיות מתוקה ונחמדה. ולסיום- דורוני תעשי סיבוב אנורקסית סקסית בטירוף! מצורף קובץ בשבילך בובה...

../images/Emo65.gifלשחר../images/Emo65.gif

את אחלה בנאדם חמודה ומתוקה שממתיקה כל רגע מר והופכת אותו לנהדר. פפפ.. מלכה! מזל טוב עד 120+ שתהני עד סוף חייך

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

HAPPY
HAPPY
HAPPY
HAPPY
B-I-R-T-H-D-A-Y
טוב חחחחחח סתם התחלתי לשחק פה קיצר מזל טוב אני לא יודעת להכין כאלו דברים זה מה יצא חחחחחחחחחחח דורוני יא מלכה תמשיכי להיות
בת בתחרויות ובכלל בחיים!!! קבלי
ות'
של החיים שלך ממני!!!!
מתע עלייך בובע!!

שרשור מזל טוב לדורוני ולשחר!!!!!!!!

מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבבב דורון אהובתי מתה עלייך ילדההההההההההההההההההההההההההההההה שתמשיכי להיות כזאתי מושלמת בהכחשה!!!!!!!!!! אלף נשיקות!!!!! ושחר מזל טוב! המון המון אושר ששתיכן תמשיכו לרכב ולהיות מותק!! אני יכין עוד ברכות בהמשך!

פפפ דורוני עוד ברכה...

המון המון מזל טוב שתמשיכי להיות חמודה ומתוקה אני מאד אוהבת אותך- ומבקשת שתוציאי אותי מרשימת האגנור שלך.... פכל מקרה תמיד יאהב אותך! את חברה טובה, רוכבת מדהים, תמשיכי להיות מלכה! שתצליחי בכל מה שתעשי בחייך, לו ביו אול, אבישג. צירפתי קובץ בשבילך... וסתכלי גם בסוסים!

טוי בוי

New member
מזל טוב לכל מי שיש לו היום יומולדת!

אני יודעת שיש 3 או אני חושבת אבלי יש גם לגאי ודורון ולעוד מישהו...זיכרון כושל! בקיצור.......

animals lover

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

דורוני-
שפע ברכות ואיחולים ליום הולדתך!!! תמשיכי להיות כזאת רוכבת מושלמת וחברה טובה!!!
ולשחר!!!-
המון המון מזל טוב!!! גם את רוכבת מוכשרת, זה לא כל כך פשוט לרכב ווסטרן ואינגליש במקביל והתחלת לקפוץ מכשולים אחרי זמן קצר מאוד!!! כל הכבוד!!! תמשיכי להיות חברה טובה כל הזמן!!!

מקפיצוש'../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

בבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

דוווווורוווווונייייייייייייייי!!!!!

ממזזזזזזללללל טווובבב בובה!!.. אני ואת נפגשנו המווון בזמן הלא כל כך ארוך שאני בפורום!!.. (פפפ באוקטובר זה יהייה שנה..) ואמממ אפילו התחרת נגדי פעם אחת והלך לשתינו חרא!.. פפפ את עדיין לא זקנה! עוד לא הגעת לגיל 15!!
פפפ והיה ממש כייף להתארח אצלך. קחי בחשבון שאני יבוא לביקור חוזר!!!.. ותמסרי לכל התינוקות שלך דש"ים חמים ממני! חחח זוכרת ביום הראשון שבאנו לחווה ועלית על טאורה לחצר.. חחח והתחלתי להריץ אותו.. חחחח כמעט נפלת.. פפפ אז נחזור לברכה.. טוב אז תהני ברכיבה.. ובהצלחה עם דיזל.. ואני מבטיחה לתת לך את מקום 2... כי ראשון כבר תפוס!.. חחחח אני אפילו מוכנה להתפשר לתחרות אחת את 1 ותחרות שנייה אני 1.. ואמממ יש לך אחלה חברים בקיבוצון שלך.. אהבתי את עמית וכרמל.. חחח תמסרי להם ד"ש חם ממני... וד"ש לנרררררררררה ולגרשון..

animals lover

New member
../images/Emo10.gifלמה אתם מזניחים את שחר?...../images/Emo107.gif

תכתבו גם לה ברכות!!!!! ושוב
לדורון ולשחר!!!

animals lover

New member
../images/Emo49.gif גם לגיא../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

גם לו יש היום יומולדת!...

למעלה