שרשור מזל טוב לנגה, מנהלת הפורום שלנו.

שרשור מזל טוב לנגה, מנהלת הפורום שלנו.

לנגה המדהימה, מזל טוב, עד 120, שפע ברכות ושיהיה לך רק אושר ועושר. תמשיכי להיות נהדרת כמו שאת תמיד. מאחלת, שרית.

actimel

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifהמון מזל טוף לנגהלה

לנוגי האחת והיחידה המוני מזל טוף ליום ההולדת שלך. מה אאחל? אושר, עושר, שמחה (עם החיוך הכי מקסים בכל העולם) הצלחה וכל מה שרק תרצי. תמשיכי להיות מי שאת! בן אדם מקסים שמשרה אוירה רגועה ומשמחת. מקווה שנהנית בטיולון. הלוואי שאמשיך לשמח אותך כל החיים. וכמו שאמרנו לפני יומים... הצדק יצא לאור! ד"שים: צוות חדר אוכל
שמביא איתו "סלים" זמר הבית די ג'י טונה ו"זינגרלה"
משחקת חיים
ו... מוציא פרוג'קטור מפרצוף שלי, מטומטם ממני במבי שף/שול

avox

New member
נגה ! מזל טוב מאמי ! אוהבים אותך!../images/Emo23.gif

לנגה ......

אני רוצה לאחל לך מזלטוב ורק בריאות ואושר זה הכי חשוב בעולם ..וכמובן אהבה שכחתי ...! אוהבת אותך מאוד ....מעיין ...!

maor ravid

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gifלנוגי!../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif

לנוגי!!! המדימה והמקסימה!!! המון מזל טוב נשמה שלי המון הצלחה אושר,בריאות ואהבה, ומה שרק תבקשי : ) מאחל לך שתמיד תהיה לך ההנאה שבשיתוף אדם אחר במה שעובר עלייך. מאחל לך שלפעמים תרשי לעצמך את הדברים שאליהם השתוקקת, ונראו לך כבלתי מושגים. מאחל לך שתעברי חוויות וזיכרונות טובים, שיעזרו לך לעבור תקופות ורגעים קשים. מאחל לך שכל "המשברים" שאת חווה היום ייראו לך באחד מן הימים, כמשחק ילדים. מאחל לך שהיום הכי עצוב בשנה שעברה יהיה היום הכי "שמח" בשנה הבאה. מאחל לך שלבך יחווה הצלחות, אוזנך תתבשר בשורות טובות, עינייך ייראו מראות נפלאות ומוחך יתברך ברעיונות , מחשבות וחלומות. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אני חושב שאת אדם עם מעלות רבות. שמח אני שפגשתי אדם כמוך! שכיף תמיד לדבר איתו ולהעריץ אותו כי אין עוד כמוך מאור. ("תצאי מהכלים! שמי שמלה ועגלים ותצאי לחגוג עם חברים!" חחח לקחתי להנרי ת'שורה)

DJ ELAD 17 A

New member
מזל~טוב לנגההה האלופה

לנגה המקסימה מזלטוב ורק בריאות ואושר זה הכי חשוב בעולם הזה אוהב המוןן ורק שמחה חיים ELAD

תודה מקסימים ומקסימות שלי../images/Emo24.gif

תודה לכל אחד ואחת מכם על האיחולים המרגשים היום החלפתי קידומת ועברתי ל 30 וביום ההולדת הזה אני מרגישה לידה מחדש אחרי כמה חודשים של תקופה נוראית וקשה נפשית בעקבות עזיבתי את רדיו ירושלים. הצלחתי לצאת מזה בזכות משפחתי וחבריי התומכים וכמובן שבזכותה של אהבתי שתמכה בי לאורך כל החודשים הקשים, הצילה אותי וקינחה לנו בנופש מהנה בים המלח לכבוד יום הולדתי. בנוסף, החלאה שעשה לי ולעוד רבים את המוות ברדיו - פוטר !!! זה קרה לפני כמה ימים והוריד לי אבן גדולה מהלב ואין ספק שהצדק יצא לאור! שוב, תודה לכווווולם שלכם נגה נ.ב. השבוע הנרי יטוס לחופשה ארוכה בלונדון, אהיה אצלו בקרוב ואביא עדכונים.

maor ravid

New member
אין ספק צוחק מי שצוחק אחרון זה כל כך נכון

אויי אין ספק מי שמחפש לעשות רע זה יחזור כמו אש לפרצוף שלו אני לא מאחל ורוצה לאף אחד רע אבל המשפט הזה כל כך נכון!!! ושמח שהכל יצא לאור!! נוגה תהני לך ותעשי חיים תאמני לי שעשית את הצעד הכי נכון שלך! הנרי וניקה מופעים ב-23 לחודש בפארק בלונדון לא? יאלה אמן שמשם רק יעלו ויצליחו לרגש את הקהל שם כל הכבוד להם שיעשו חיים ויהנו כמה שיותר : )

benLN

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

לנוגה המדהימה שלנו!
רק בריאות, עושר ואושר ומלא שמחת חיים והמון אהבה מכל כיוון ואדם באשר הוא
שדרנית מדהימה ומנהלת תותחית שבלעדייך לא היה לנו את הפורום הזה,
ולאנשים אחרים לא הייתה את ההכרה עם זמרים וזמרות מקהילת הגייז וכו'... את עשית כל כך הרבה בשביל הרבה אנשים, אני מקווה שבאמת תקבלי תגמול הולם על הכל.
אני לא כל כך מכיר אותך אבל עושה רושם שאת אחלה בנאדם ומיוחדת ומקסימה ואין עלייך!! :) שתהיה לך היום הולדת הכי סוףףף שבעולם!!!!!!!!!!!!!!1111

למעלה