שרשור מזל טוב לנגה שלנו

שרשור מזל טוב לנגה שלנו../images/Emo70.gif

נגוש... שיהיה לך המון המון מזל טוב לכבוד יום הולדתך, עד 120 שנה ואפילו יותר... שתהיי מאושרת, שתזכי להמון מזל וברכה. מאחלת, שרית.

shlomi814

New member
אני לא!!

מלאני סי את צריכה להתבייש את לא נכנסת לכאן לא כותבת לא משתפת פעולה פשוט בושה וחרפה ואז בשיא החוצפה את נכנסת לרשום "מזל טוב לנגה שלנו" נגה שלך אולי לא שלי אז לא לכלול את כולנו. להזכירך נגה כבר לא חלק מהפורום הזה למעלה מ5 חודשים.. יש מנהל חדש-כריס. אז או שתתחילי לשתף פעולה או שתעופי מכאן. את והנגה שלך ולא לפתוח הודעות טיפשיות נגה המקסימה אעלק..

אילנה112

New member
אני אולי לא חברה כאן אבל

קצת כבוד לנגה יש יום הולדת שיהיה לה המון המון מזל טוב בואו לא נישכח שבזכות נגה יש לכם תפורום הזה זה שהיא תיפקדה לא טוב או להפך זה עניין אחר זה שהיא לא מנהלת פה זה אומר אומר שאסור לברך אותה ליום הולדתה ! אני בטוחה שהיא עדיין אוהבת את הנרי וניקה
אז נגה שיהיה לך המון המון מזל טוב עד 120 שנה ממני שולי& קים וכל הקומונה שלנו

Ben Love Nikka

New member
שלומי תרגע ומהר..

בזכות נגה יש בכלל את הפורום הזה. אז בכלל אתה צריך להיות אסיר תודה כלפיה. אתם ממש מגעילים. נוגה באמת חשובה לנו ואנו מצפים לראותה שותפה בעשיית הפורום. תזכור טוב טוב חמד שנגה פתחה את הפורום הזה. ומהיוזמה שלה , אתה נהנה מהפורום הזה. וסליחה? מי קבע שכריס המנהל? במה הוא כבר תרם להתקדמות הפרום? חוץ מלהשים פה פרסומות על פורומים אחרים, לא ראיתי שום דבר. במקום להיות פורום מעריצים. נהיה לנו פה לא יודע מה. כל אחד קובע עובודות על דעת עצמו. אבל אל תשכח שלכל דבר יש היסטוריה. ובאמת כואב לי ההתנהגות שלך כלפי נגה. נגה, שוב, מזל טוב לך. ואנו מצפים לך ואוהבים אותך. Ben

shlomi814

New member
כואב לך??קח אופטלגין!!

בן תרגע אתה ומיד!! חצוף!! מי אתה שתרגיע אנשים?? אתה מרשה לעצמך יותר מדי.. אם כל הכבוד לנגה שעשתה רבות לגבי ההקמה של הפורום היא לא תפקדה חודשים רבים. וגברת מלאני סי הנכבדה שלא משתתפת כאן בכלל פתאום נכנסת וכותבת לנגה הודעה, זה פשוט זלזול בפורום ובנו החברים ואני לוקח את זה אישית. לגבי כריס- הנרי קבע שהוא יהיה המנהל. לגבי פורום קים- נכון זה הפורום של הנרי וניקה אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר כאן על זמרים/ות אחרים//ות ובטח ובטח לא כי אתה החלטת. שיהיה המשך ערב נפלא.

Ben Love Nikka

New member
הנרי קבע עאלק עובדה שהוא לא שם אותו

למה הוא לא שם אותו לנהל. לאנשים שלא מעריכים בגרוש את המנהלת לשעבר לא נראה לי שמגיע לו הנהלה.

CHRISS

New member
מממ בן לא שאני מעריך או לא מעריך

אין לי כלום נגד נוגה אני בעצמי הצטרפתי ואיחלתי לה מזל טוב אז מה הקטע של

shlomi814

New member
בן במקום לחרחר מלחמות

עדיף שתשתוק נגה שייכת לעבר נ ק ו ד ה. עבור נושא עדיף לכולנו..

Ben Love Nikka

New member
שייכת לעבר יפה.. אבל היא ראויה לכבוד מסויים

ולא מה שאתם עושים לה פה. לא פלא שהיא נעלמה. Ben

shlomi814

New member
את לא משתתפת?

למה כי נגה לא כאן? את לא אמורה להיות כאן למען הנרי וניקה זה לא פורום המעריצים שלה תפתחי לה קומונה.

זה לא קשור לנגה. וגם לא להנרי ולניקה.

עוד מהתקופה שנגה ניהלה את המקום הייתה פה בפורום אווירה לא נעימה. לא כיף להיכנס לכאן. זה בכלל לא קשור אליה. זאת תחושה אישית שלי. כל דבר שאני כותבת, מקניטים אותי עליו. אני לא מרגישה חופשיה לכתוב.

DJ ELAD 17 A

New member
הפרום הוא בזכות המעריצים

אל תשכו אם מהתחלה לא היה כאן תוסס היינו מגיעים לאותו מקום שאנחנו פה מזל טוב נוגה היא נתנה תקופה טובה

shlomi814

New member
גם לא בלונים..

טוב נו יאללה תנו לה בלונים אבל בלי הליום!! בלונים פשוטים!!

למעלה