להלהלהלהלהלה להלהלהלהלהלה 1!!!!!!!
C Chuchit New member 22/7/03 #4 ללאאאא מאמיננהההה../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif אני הולכת לבלות כאן את כל החיים שלי. וטווטטאאללייי |הצלחה|
ללאאאא מאמיננהההה../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif אני הולכת לבלות כאן את כל החיים שלי. וטווטטאאללייי |הצלחה|
S S P O C K New member 22/7/03 #6 לסנופי "עם השם היפה" גירל... |אפרו| בהצלחה רבה עם ניהול הפורום.. מאיי דה פורס בי וויט יו ( סורי|R2D2| :| )
לסנופי "עם השם היפה" גירל... |אפרו| בהצלחה רבה עם ניהול הפורום.. מאיי דה פורס בי וויט יו ( סורי|R2D2| :| )
T ThE PuSsYcAt New member 22/7/03 #9 כל הכבוד בובע ../images/Emo9.gif בהצלחה עם הפורום למרות שאת לא צריכה אותה
R R I O T girl New member 22/7/03 #11 O מיי גאדד!!!!!! סופסוף יעיושקההה!!! פורום לGC השווים שלי!!! תודה רבה רבה רבה כפול אינסוף!! הולך להיות כאן פצצות!
O מיי גאדד!!!!!! סופסוף יעיושקההה!!! פורום לGC השווים שלי!!! תודה רבה רבה רבה כפול אינסוף!! הולך להיות כאן פצצות!
P prophet1 New member 22/7/03 #13 ../images/Emo9.gifנופייייייייייייייייייייייייי מזל טוב לך נופי בהצלחה !!!!!! שמח בשבילך
מ מתן ב New member 22/7/03 #15 מזל-טוב איעעע../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif
I Immortality New member 22/7/03 #18 איוץ' מזל טוב יפה שיליייייייייייייי איזה כיף לךךךךךךךךךךךךך!!!!!
B buffgirl New member 23/7/03 #19 טוב אם כולם כבר כתבו..../images/Emo80.gif|מיוחדת| מזל טוב! גוד שארלוט באמת להקה מצויינת, רק חבל שבקושי מכירים אותה בארץ..
טוב אם כולם כבר כתבו..../images/Emo80.gif|מיוחדת| מזל טוב! גוד שארלוט באמת להקה מצויינת, רק חבל שבקושי מכירים אותה בארץ..
C Chuchit New member 22/7/03 #7 ../images/Emo50.gif*../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif ושוב איו'ש
S Snooopy Girl New member 23/7/03 #20 שרשור מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif לכאן ישורשרו כל הודעות המזל טוף שלכם. תודה לכולםםם כל מי שרשם, וירשום בעתיד תהנו בפורום, מי שמתכוון להישאר ושוב תודה לכולם
שרשור מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif לכאן ישורשרו כל הודעות המזל טוף שלכם. תודה לכולםםם כל מי שרשם, וירשום בעתיד תהנו בפורום, מי שמתכוון להישאר ושוב תודה לכולם