שרשור מטלות

שרשור מטלות../images/Emo124.gif

אתם יודעים מה לעשות וזה וזה
*ללמוד למבחן בתנ"ך מחר *לסיים כבר את הפרויקט באנגלית(
) *לחזור על החומר במתמטיקה *לסיים את העבודה במוזיקה :]שבוע מעולה!

לא עושים את זה בתחילת שבוע??

+
לא נורא...
מלא מבחנים שכבר היו השבוע..
בוחן במתמטיקה - סדרות
בגלל שאנשים לא הצליחו במבחן..{אבל אני כןן
}
שיעורים בכל המקצועות כמעט
להשלים בהיסטוריה..אני דוחה את זה משהו כמו שבוע
ללכת לקיק בשישי
והכי חשוב....לעשות משהו שרציתי כבר המון זמן

dark dumb

New member
אז ככה:

*מבחן בפסיכולוגיה יום א', על כל הפרק של אישיות... בעע *עבודה בסוציולוגיה *להוציא ת.ז.... מתישהו... *להתחיל את העבודה במתמטיקה וצריך להיות עוד משו... בעע היה לי שבוע חרא... בוח בערבית, בוחן באנגלית, והעבודה בסוציולוגיה הייתה אמורה להיות למחר..חראחראחראחראחראחרא

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif סבב'ס.

ללמוד למבחן בתנ"ך בשלישי הקרוב
ללמוד למבחן בהיסטוריה בשישי הבא
ללמוד לתאוריה ולעשות אותה
לסגור את הפער במתמטיקה קצת לקראת המבחן שיהיה
לעשות בשני בוחן בפסיכולוגיה
לסדר דברים לצו ראשון [עוד שבועיים]

רגעעע יא שמן למה לא אמרת...

גם אני צריך ללמוד לתאוריה בעע...רוצה נשב מתישהו נחרוש בלימודים... P: ?? ורוצה לגשת שבוע קרוב או עוד שבועים ככה... נ.ב:כדי ללמוד מומלץ לפתוח את החוברות מהנילון נכון? =\

lover boy6

New member
Oל אז ככה....

אין לי בעיה ללמוד ביחד להפך זה ממש יעזור לי ואני ניגש ביום רביעי הקרוב לתאוריה בפתח תקווה.. יחד עם עוד כמה ילדים מהבצפר... ואני הולך לשיעור ראשון ביום ראשון הבא.. ואני לא יודע למה אבל אני כל כך שמח כרגע(אלכוהול ממש משפר את המצב רוח כנראה...)

בכל מקרה אני ניגש ברחובות...

והממ מזל טוב נולד לך שיעור נהיגה ^^ ותברר אצל המורה..נגיד אצלי הוא מעדיף שתלמיד בא אליו וניגש לתאוריה רק אחרי 7-8 שעורים.. :) ואני מבטיח לך בהן צדקי ששנאפס מלון זה כזה דומה לאבסנט אבל יותר מגאניב כי זה חוקי P: ,דרך אגב על מה חגגת יא סטלן? [ניחוש פרוע וודקה!?]

HeNoOsH

New member
אממממ.........

- מבחן בהיסטוריה חלק 2 ביום ראשון - בוחן באנגלית ביום שני - מבחן בתנ"ך יום רביעי - אממ לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שיהיו גם שיעורים השבוע חח..=\ גם השבת הזאת נדפקה לי =\ מקווה לפחות לצאת מחר בערב אם לא יהיה גשם..

מממ

להתחיל לסכם להיסטוריה, אני ממש לא מתגעגעת לזה.. יש לי טראומה מהבגרות
לסיים את הדף בפיזיקה, נשאר לי קצת כי כבר עשיתי את רובו זהו נראה לי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo10.gif

להתכונן למבחן בספרות להתכונן למבחן בספרות להתכונן לשני בחנים בלשון להתכונן לבוחן באנגלית להעתיק את הסיכומים בספרות ובהיסטוריה לשכנע את ההורים לא לעבור להוט

שליייי../images/Emo132.gif

יום שבת להתכונן למבחן בפסיכלוגיה ולסכם חומר באנגלית לפרויקט יום ראשון שני ושלישי ספרות מורחב ואז להתכונן למשווה בתנ"ך על מלאכים וסיפורי בראשית ויש לי ביום שני מבחן בחיבור אבל לא צריך להתכונן

יש לי קצת מטלות!הורי!

ב"ה *לעבור את המבחן בספרות *ללמוד להמבחן במתמטיקה, שהוא עוד שבועיים אבל אני על הפנים. וזהו!

just PolPoll

New member
אני-ד"א אני חדשה-ישנה.

1.ללמוד למבחן באזרחות
2.לפתח את התמונות מפולין 3.לקנות אלבום 4.לפתוח חשבון בבנק 5.לקנות ספר בכימי וביולוגיה 6.לקנות טרנינג 7.ללמוד לספרות
וזהו אני מניחה...

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif לסיים בוק ריפורט.

להתכונן לבוחן במתמטיקה. ללמוד לבוחן בלשון.

כן,אה.

-ללמוד למבחן בספרות. -להתחיל את העבודה במתמטיקה. -ללמוד למבחן בביולוגיה.

למעלה