שרשור מיוחד לאישה מיוחדת..

chasing time

New member
שרשור מיוחד לאישה מיוחדת..

ממש בעוד מספר דקות, תחגוג מיקה יום הולדת.. מותר להגיד את הגיל? מותר. אז זה 34! צעירה נכון?
מיקה- אני מאחלת לך הרבה עשייה שתמשיכי לבנות ולהגביה את המגדל העצום שבנית והכל על הכתפיים הקטנות שלך.. אני מקווה שאושר תמיד יהיה חלק ממך ושהיצירה תהייה תמיד בשפע בחלקך. הרבה בריאות ונחת מהילדות המקסימות שלך המון אהבה עם בן זוגך ושותפך לחיים והלוואי הלוואי הלוואי- שתמיד תמצאי את חלקת האלוהים הקטנה שלך, ותדעי שכמוך- אין עוד אף אחת.. אוהבת, הדר

מיקה,

המון המון מזל-טוב
אושר, כושר, בריאות, הצלחה ויושר... מאחלת לך שתצליחי בכל אשר תרצי, תנסי ותעשי
אוהבת מאד, צליל

i love עדי

New member
מיקה,

המון המון מזל טוב , מאחלת לך עוד המון שנים של מוזיקה ושל הצלחה , שתמיד תצליחי בכל אשר תעשי , שתמיד תאהבי , תצחקי ותבכי כשצריך. וכמובן - יום הולדת שמח
לירון.

look away

New member
מיקה,

המון המון מזלט ליום הולדתך תמשיכי לעשות מוזיקה נפלאה
עד 120 שנה,בריאות אושר ופרנסה טובה

heaven is here

New member
מיקה!!

המון המון מזל טוב
שתמשיכי לעשות מוזיקה כה טובה
המון אהבה מכל סובבייך, המון אושר ועושר ושמחה וכיף והמון הרגשות טובות כל יום בשנה

RTur

New member
למיקה..

מזל טוב!!! מאחל לך שתמשיכי ליצור שירים מקסימים והרבה, הרבה אושר ואהבה, ושיהיה בהצלחה בהכל ארתור

ADVAM4

New member
מיקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קודם כל.. מזל טוב!!!!!!!! עד 120.. אבל שכל ה 120 שנים האלה לא סתם יעברו שיהיו בהם המון אהבה אושר עושר(זה גם קצת חשוב) בריאות הצלחה... תמישכי לייצור מוזיקה מדהימה :) אוהבת המון! אדוה.

jimi17

New member
אמממ...

מזלטוב...תמשיכי להיות אמנית וחברה חבלללזמןן חחחחחחחחחח תמשיכי להיות האחות הכי הכי ואל תיעלמי לי...אני צריכה אותך שם ואוהבת אותך המון... תודה על כל מה שנתת לי ואת ממשיכה לתת... תודה שאת מי שאת ושאת מוסיפה לי צבע לחיים.. הרבה הצלחה ורק רק רק טוב! שלך... אחותך

טוליפפ

New member
שלום לכולם...

טוב אז אני חדשה פה... הכל זאת... אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלה ואני חושבת שהיא יוצרת מאוד מוכשרת... אפשר להגיד אחת הטובטת שיש היום...=] אז כנראה שהגעתי ביום מיוחד אז שיהיה במזל טוב....

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo19.gifליטלללללללללללללל!!!!

אז הגעת בסוף.. אחלה.. נממ:) תספרי לכולם על עצמך קצת[= ***בורי***

ADVAM4

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo19.gif מטונפת...כולם להגיד שלום...

לליטל!

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מיקה, את באמת אישה מיוחדת. אני מאחלת לך שתמשיכי ליצור- והרבה. אני מקווה שדרכך תיהיה רצופת הצלחות, עם מעט מאוד כשלונות. מקווה שתמיד תהיי בריאה ושתרגישי טוב עם עצמך, ושתחיי עד מאה כעשרים שנה. אוהבת מאוד, נופר.

למעלה