שרשור מילים

zunga

New member
שרשור מילים

הכניסו מילה שהיא אסוציאטיבית לתיקים באפילה המילה צריכה להמשיך את האות האחרונה במילה לפני אני אתן מילה ראשונה ספנדר מישהו צריך להמשיך מהאות האחרונה של המילה (ר)

DarlingAdam

New member
נתת לי ק'?

זה לא לגמרי הוגן :) וצפוי לחלוטין. ובכל מקרה, קרייצ'ק גם נגמר בק'.

scoutlavie

New member
סקאלי

זה פשוט ברור.... נ.ב. י שלי פנפיקטיון של בערך 2 עמודים שכתתי עלמה קרה אחרי סיום הסדרה ואני אשמח להערות.אם מישהו רוצה לקרוא שיתן לי אי מייל שלו או משהו ואני אשלח לו.תודה!

DarlingAdam

New member
אפשר לשים פנפיק בפורום,

אבל תפרט בהודעה מה יש בו, כלומר: זוג, דירוג, דיסקליימר וכו'.

scoutlavie

New member
אני אנסה

זה בערך 2 דפים -זה לא ארוך מדי?בעיקרון זה מה שאני חושבת שצריך לקרות אחריי הסיום אז חייבים לראות את פרק סיום העונה ואת הפרק ויליאם בעונה 9 כדי להבין.אם מישהו ראה ורוצה שאני אשים אז תכתבו פה ואני אשלח. נ.ב.אני בת -לא ניהלנו את הויכוח פעם?ולא ראית את הפרק אוריסון-זה הכינוי של סקאלי שם?

scoutlavie

New member
אז הנה הוא .אני אשמח לביקורת

הפנפיקטיון הראשון שאני מפרסמת.הזוג זה סקאלי ומולדר והספוילרים זה הפרק האחרון בסדרה והפרק ויליאם.הזאנר זה smr

DarlingAdam

New member
אפשר לשים קובץ,

DOC או TXT. תזהירי על ספוילרים, תגידי אם יש שם זוג או לא ואם יש אז מי, וכולי וכולי, התרגולת הרגילה. ואיתי אישית לא ניהלת שום ויכוחי ג'נדר :) אבל אני מתנצל אם השתמשתי בג'נדר הלא נכון.

CSM

New member
קוראים לו...

ניק ליאה אבל שתי השמות מסתיימים ב "ה" אז לא נורא... מילה הבאה: הרולד ספולר (זה האוטיסט מהבית משוגעים בפרק עם הבאולינג בעונה רביעית)

ליטל ו

New member
אממ...

אני לא אגיד ריסים כי אדם יהיה היחיד שיבין ללבי ויסכים שזה קשור לסדרה, אז... רוסים? (אז אין, רוסים מרגלים שאוהבים לפרוץ בלילה לבתים של סוכנים תמים וברים שישנים על הספה מול הטלוויזיה, ולהגיד בשפתם המרושעת מילים שמביאות ליצירת המון ניקים בקרב חובבי הפאן-פיקשן?).

zunga

New member
מטוסי חייזרים

רוסים = מטוסי חיזרים דווקא מעניין לשמוע מה הכוונה בריסים. זה בטח משהו שקשור בקראייצ'ק ומולדר אני מניחה... וכן זה לא ניק נולטה...איזה הבדל!

ליטל ו

New member
מטוסי חייזרים - מיטת מים :)

ריסים - ניחוש טוב :) משהו בעניין העובדה שלקרייצ'ק יש ריסים ממש ארוכים, שפשוט מבקשים מסקרה... אדם, רוצה לעזור לי כאן?

DarlingAdam

New member
לא קשור לשרשור: ריסים

לניקולס לי יש ריסים ארוכים ועבותים במיוחד, ועל כן הם מוזכרים בכל פיק שני (ע"ע: "ריסיו הארוכים והעבותים כיסו בביישנות את עיניו הירוקות הנוצצות והטילו צל על עצמות לחייו המחוטבות", רק פחות צ'יזי)

ליטל ו

New member
*פחות* צ'יזי?! ;)

אוו, רוצים לעשות שרשור קליאות פאן-פיקשן של הסדרה? אפשר אפילו לעשות עוד שרשור למשחק האותיות שיוקדש לפאן פיקשן. רוצים? זה יכול להיות כיף :)

למעלה