שרשור "מי יותר וותיק"

havlaz

New member
שרשור "מי יותר וותיק"

ממתי אתם בפורום ASP (כולל גרסאותיו הקודמים)
USER ID בתפוז..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו קראתי את השרשור.. והבנתי את מה שדגון ניסה להסביר לי חחחח שאז לא הבנתי חחחח איזה טיפש אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי בשנה האחרונה לא השתניתי בשיט!! קטע מוזר.. :/

אוריקס

New member
564522, פעם הייתי xurix,

לא זוכר את המספר. הצטרפתי ממש בחופש הגדול האחרון, לפני זה הטרדתי פעמים ספורום עם שאלות כמו 8004005 וCodePage. מיותר לציין שלא חיפשתי ב FAQ
...

Salem

New member
צריך לחפש את הניק הקודם

אבל גם אין לי מושג ממתי אני בניק הזה... אולי ענבל תדע

Trranger

New member
51644 ../images/Emo13.gif

לא יודע ממתי.. אני צריך לבדוק בהזדמנות... זה שעות של חיפוש בארכיון.. החיפוש של תפוז לא עובד משו

חוצפאי

New member
קיי, אז ככה.

הUser ID של הניק "חוצפאי" הוא 407023. הUser ID של הניק הקודם שלי, "marlboro", הוא 3478. אחת ההודעות הראשונות שלי בתפוז היתה הודעת הפתיחה לקהילת פלאש שעברה בזמנו לתפוז מוואלה
קהילות הזוועתית. אגב, באותה נשימה כדאי מאוד גם לקרוא את ההודעה הזו. בשביל לברר מתי היתה ההודעה הראשונה שלי כאן בפורום צריך לחפור בארכיון ואין לי כח לזה עכשיו, הלכתי לאכול. אולי אשקיע אחורי זה.

[eLad]

New member
57015

אבל לפני זה היה לי משהו בסביבות ה-40000... ב-ASP מיומו הראשון ועוד לפני זה - מיואל.

ilsites

New member
622697

החלפתי לפני בערך חודשיים ניק ניים, לפני כן הייתי igal21 בתפוז אני בערך שנה וחצי, מגיע לתקופה מסויימת ואחרי זה עוזב. לאחר שהפורומיפם ב-IAO נסגרו עברתי לכאן באופן יחסית קבוע.

למעלה