שרשור: מי עושה קורס פיזיקה בת"א?

morancho1

New member
שרשור: מי עושה קורס פיזיקה בת"א?

שנדע להכיר אתכם, הקורס אוטוטו מתחיל...

moranille

New member
לא עושה קורס בכימיה או פיסיקה אבל

זכורים לי השבועיים הראשונים ללימודים שהחבר'ה מהקורס הכירו אחד את השני והיו יחסית מגובשים. ואני הייתי קצת שוקיסטית (אם לא הרבה שוקיסטית, כי השתחררתי יום לפני תחילת הלימודים). בכל אופן בתחילת השנה הפריע לי שלא הייתי בקורסים, גם מהפן החברתי וגם כי הרבה זמן לא נגעתי בחומר לימודי. הבנתי מהחברה שלמדו כימיה שמה שהם למדו היה ממש כמעט חופף לקורס "כימיה כללית ופיסיקלית" והקל עליהם מאוד. בקשר ל]פיסיקה, עברו בערך שלוש שנים מאז שנגעתי בפיסיקה (בגרות), לתחילת הלימודים. וזה באמת לא היה קריטי. לא הייתי באמת צריכה לשבת ולחזור על חומר. הפיסיקה בשנה א' היא אפסית, וכשהיא קיימת היא בסיסית מאוד, אפילו זכורה לי כקלה יותר מהבגרות. יכול להיות שבהמשך זה אחרת למרות שאני מאוד בספק. בכל אופן, קחו את זה בכיף וכדרך לגיבוש ראשוני עם החברים לכיתה. ומי שלא עושה מכינה, לא לדאוג, הוא גם יתגבש עם הכיתה חחח ובמקום ללמוד עכשיו למבחן אני כותבת הודעה ... ממש חכם מצידי

moranille

New member
בערך

כי זה לא שחרור אמיתי זה דח"ש, אז לא היתה לי יותר מידי ברירה.אפשר לומר באמת עבדתי בצבא עד יום השחרור בצהרים, שאז התקשרו אל המפקדת שלי ואמרו לה שאני צריכה להגיע בדחיפות לשחרור בבקו"ם! הגעתי לטקס חלוק לבן מהבק"ום עם מדים בתיק ובאיחור של כמעט שעה... אבל בכל זאת היה כיף!

greys

New member
שאלה קטנה, בנוגע לשחרור

באיזה שנה את? והאם את יכולה לספר קצת על השחרור שלך ? אם אני מבינה נכון, את השתחררת מהצבא לדח"ש כדי ללמוד ואמורה לחזור לשרת אחרי שתסיימי ? כמה זמן שרתת לפני , וכמה זמן נותר לך ? או שלא הבנתי נכון, תקני אותי..... GREYS

moranille

New member
צודקת

שירתתי כמעט שנה, סיימתי שנה א'. בקיץ אני עושה קורס חובשים בלי טירונות היות וכבר עשיתי. ועקרונית אני חוזרת לצבא ל-4 שנים מהם שנתיים קבע.

moranille

New member
עדיף או לא זה כבר נושא לדיון אחר

שלא רצוי לפתוח אותו יום לפני מבחן. אבל בכללי, לא היה עדיף לי ואני מאושרת ושלמה עם ההחלטה.

michyish

New member
לטינית, אולי נפתח שרשור חדש לכבוד

הקורסי קיץ שמחילים מחר? לדוגמא טרמפים לאנשים שמגיעים עם רכב לקורס ממקומות שונים בארץ? מקום להעביר סיכומים? לשיקולך...

kontsy

New member
גם אני גם אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

מישהו יודע משהו על המרצה? הוא טוב? הוא חרא?

אני עושה את המבחן...

ו"לומדת" לבד...
מי נוט לייק פיזיקה. אני מניחה שההרגשה היא הדדית?

morancho1

New member
וודאי שזה הדדי:)

אם לימודי הרפואה היו כוללים שעורים על כל מה שקשור בגוף האדם בלי כל המתמטיקה הלא קשורה הזאת הייתי יותר שמחה...למרות ששמעתי מידידי שלומד רפואת שיניים שדווקא תהליכים שונים בפיזיקה (וגם כימיה) עוזרים ממש להבין את החומר..זה מעודד קצת לא?

המממ.....

במצב שלי עכשיו, כל דבר יעודד אותי אבל אני בכל זאת מאמינה שהתהליכים האלה הם אחוז קטן מאוד מהחומר שצריך לדעת ל5 יח'/לבחינה... אבל בכלליות אני תמיד מתעודדת כשאני מתוודעת לעוד ועוד אנשים ששונאים פיזיקה...:)

Regina Phalange

New member
כימיה ברור

כי כימיה זה באמת נורא חשוב... פיזיקה? ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש (*1000) לא..

למעלה