שרשור >>>מי שנותן מקבל!!!!!!< לערן!

שרשור >>>מי שנותן מקבל!!!!!!< לערן!

חשבתי מכיוון חדש
למה שלא נעשה שרשור חדש רק לערן, (בלי לספר על הילד של מישהי שיש לו סימפטום כל שהו..) מהמקום שאנחנו רוצים למסור לו אהבה וכח וחוסן
כפי שנתן לכולם פה בלי חשבון! (
>סתם שיהיה ) יאלללה לשלוח אנרגיות חיוביות... ובאמת שזה לא לשם 'מטרות רווח', אלא מהמקום שאני חשה צער שהשרשור הקודם נמחק.... כל מי שרוצה לתת לערן משהו או לאחל לו משהו או לאמר בשבחו...
(רק שימו
שהו לא מת על זה שאומרים שהוא מכשף וקוסם...
)(הוא איש מקסים...) יאללה שרשרו לכאן
ערן אנחנו אוהבים אותך (פורום מלאכים)

טוב ראשונה: ערן שולחת לך מעטפת בילתי נראית

במיוחד להילה היפה שלך, ויש בה השתקפות מיוחדת... שתמנע מהבצע והרוע לחדור דרכך, ורק השפע והטוב יוכל... מבלי שתצטרך לעצור ולחסום עצמך, ותוכל להמשיך לזרום.. וגם קצת ריח ים ואור חמה והמון פרחים ופרפרים שיעופפו להם סביבך מתי שרק תחפוץ וחיבור מתנת האור תמי אה ואגב, שולחת לך את השידוך הקרמתי שאתה מחפש.... אתם תפגשו ממש בקרוב.....
.....
..לפעמים צריך לנצל כמה קשרים לטובה...ח....

קיסרית01

New member
אתה תותח - עין עין עלייך.... ../images/Emo189.gif

אין שגיאת כתיב ערן- המון אהבה שלוחה לך ממני ובלי חשבון כמו שלאונרדו אומרת. אולי הפעם אהבה באמת תביא אהבה אם תרגיש עיקצוצים בבטן ובלב זה אנחנו פה שולחים לך המון המון אהבה

לים34

New member
ערנוש

שולחת לך ים של אהבה,שמחה,הבנה,ושפע של אנרגיות חיוביות. אתה איש יקר ומיוחד,מחזקת את ידייך בכל דרך שתלך.לימור.

../images/Emo140.gifערן

שולחת לך הרבה אהבה ואור אמנם לא יצא לנו לדבר מעולם אבל באותו יום שביקשת אנרגיות שלחתי לך הרבה וגם לפני השינה הרגשתי שאני מצליחה להעביר אותן אליך וזה שימח אותי מאוד תמשיך בדרכך הקסומה ומאחלת לך כמובן זוגיות מאושרת ושוב המון אור ואהבה

leikin

New member
לערן המקסים../images/Emo13.gif

ממה להתחיל לבנאדם כל כך מיוחד? אמרתי לך כבר 20 פעם תודה, ואגיד שוב פעם! יש לך כל כך לב טוב שמרגישים את זה אפילו דרך האינטרנט. תודה על התמיכה, על ההקשבה על טוב הלב שלך, על זה שאתה מתייחס לכל בנאדם כאילו רק הוא ביקש את עזרתך! שולחת לך ממני את כל האנרגיות החיוביות שאני יכולה. מאחלת לך את כל הטוב ביותר שאפשר לאחל. זוגיות טובה! נחת מהילדים הצלחה בעסק תודה לך! ותודה לפורום המקסים שנתן לי את האפשרות להכיר בנאדם מיוחד כמוך!

../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gifלערן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif|קסם

rasha911

New member
מסכימה לכל מילה שלאונרדו אמרה

ושולחת לערן המון המון אנרגיה חיובית , קרן אור חזק שמאיר דרך ומחזק כוחות בהרבה אהבה
ממני, "המכשפה הרעה"
רשא

שולחת לך

ברכה שתדע להשתמש בהקשבה וביכולות גם לעצמך באותה מידה. ושהיקום יחזיר לך כנתינה שלך. עם כל הצער שלי שנפגעת אני חושבת שאתה צריך אולי רגע לעצור ולבדוק, להקשיב. אז אולי זה נכון עכשיו. כולנו לומדים מתי לתת ומתי גם לקבל.

dafdaf11

New member
../images/Emo23.gifלערן היקר

נתינה זה השם השני שלך. מכאן אני שולחת לך שפע של שמחה ,חיוכים, אור, אהבה. איש יקר אתה. והכל מכל הלב ללא בקשת תמורה. מהלב שלי עמוק פנימה. ידידתך, רונית

רותי 11

New member
ערן היקר

מהתקופה הקצרה שהספקתי לראות את פועלך כאן בפורום, אתה מדהים תמשיך להיות איש מדהים כמו שאתה ענו. אתה מכיר את המשפט "הענוים ירשו את הארץ?" כנראה שאתה חלק מהם.

privacy blocked

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo23.gif../images/Emo189.gifערנוש...

אתה בנאדם מדהים ומיוחד... שיש בו כל כך הרבה טוב ונתינה... נדיר לפגוש אנשים כאלה בחיים! לכן אני כל כך שמחה שפגשתי אותך... מעבר לזה, כמו שאמרתי לך, הייתי אצל הרבה מתקשרים, שלוקחים הרבה מאוד כסף, ואומרים לך מה שאתה רוצה לשמוע... את התשובות שלך (ובמיוחד את השאלות חחח) הרבה פעמים לא אהבתי, כעסתי, התבאסתי, למה אתה מחזיר אותי למקומות כאלה? אבל אחרי הביקור אצלך, אפילו שעדיין לא סיימתי את התהליך, הרגשתי בנאדם חדש, והאינטואיציה שלי השתפרה פלאים
שולחת לך אנרגיות של אהבה, ביטחון, חיזוק... שולחת לך מכל ה
כמו שאתה נותן לאנשים בלי חשבון... אני איתך, כמו שאמרתי לך גם, בכל דרך שבה תבחר
אם תחליט לחזור, וגם אם לא... אני מרגישה שבורכתי שיצא לי להכיר אדם יקר ונדיר שכזה... ומה שתחליט, אני, ובטוחה שעוד רבים, איתך תמיד...

למעלה