שרשור מכירה/החלפה/חיפוש כותרים חודש יולי

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
שרשור מכירה/החלפה/חיפוש כותרים חודש יולי

אנא שרשרו לכאן הודעות.
נא לציין בכותרת האם מדובר בכותרים למכירה, להחלפה או חיפוש כותר לקניה.
מומלץ לפרסם מחירים לכל כותר או לכל קבוצה של כותרים.
לא מומלץ לפרסם מספרי טלפון בפורום. בסוף ההודעה ציינו דרך יצירת קשר (מייל או מסרים, המלצה חמה למסרים אם אתם לא רוצים ספאם במייל).

ilan06

New member
פוקהונטס (של דיסני) 1+ 2 בבלוריי

מכיל 3 דיסקים :

1 דיסק בלוריי של 2 הסרטים פוקהונטס 1 ו-2. פתוח לזון A וגם B

1 דיסק דיוידי פוקהוטנס 1

1 דיסק דיוידי פוקהונטס 2

(ללא עברית)

מבקש 70 ₪. לפנות במסרים

Mידאס

New member
למכירה - מארזים / עונות שלמות

1. מארז ניפ טאק - מהדורה צרפתית עם כתוביות באנגלית לכל העונות (שתי העונות הראשונות כוללות גם תרגום לעברית)/ לא סוגר בניילון. במצב מצוין. רק העונה הראשונה נצפתה. מחיר: 250 ש"ח

2. מארז חברים הבריטי - מהדורת 15 שנה - לא סגור בניילון. הדיסקים במצב מעולה. לקופסה החיצונית יש פגמים קלים. נראה מצוין OVERALL. מחיר: 150 ש"ח

3. כל העונות של נשואים פלוס - לא המארז האמריקאי ללא התרגום! 11 עונות - כל אחת בקייס נפרד (לא מגיע במארז) - כולל כתוביות באנגלית לכל העונות למעט הראשונה. זו מהדורה אירופאית (בלגיה או הולנד אני חושב. מוכן לבדוק למי שמעוניין). שלוש העונות הראשונות נצפו. כל השאר עדיין סגור בניילון. מצב מעולה. נמכר באמזון UK בכ-700 ש"ח. מחיר: 450 ש"ח תמונה

מחירים - יש על מה לדבר. אפשר לשלם לי בפייפל (בדולרים בלבד, לא בשקלים). אני יכול לשלוח אליכם (בתוספת מחיר המשלוח) וניתן גם לאסוף עצמאית ממני.

BlueStreak

New member
אתה מדבר על מארז מתורגם ומדובב?

אני לא חושב שיצא כזה.
אם כן, אז כנראה בכמות מאוד מצומצמת ואשמח גם לקנות כזה אם יש.

בכל אופן, אם לא חשוב לך העברית יש עכשיו מבצע על כל העונות באמזון ארה"ב עד ה 20 ליולי.

Gordberg

New member
למכירה המארז המלא של Six Million Dollar Man

5 עונות + סרטי האיחוד ותוספות.

Roey Barda

New member
למכירה או להחלפה "ספיידרמן המופלא" גרסת מסיכה

קניתי היום את גרסת המסיכה בבלו-ריי של ספיידר-מן המופלא.
התלבטתי בינה לבין הסטילבוקס, שהיא בדיוק אותה גרסה עם בדיוק אותם תוספות ובסוף לקחתי את גרסת המסיכה.
ואז התחרטתי כי היא לא יושבת לי יפה בעין עם שאר סרטי הבלו-ריי שלי. זו הסיבה היחידה.
קניתי אותה ב-179 ש"ח היום! אני מוכן למכור אותה ב-150 ש"ח או להחליף אותה בגרסת הסטילבוקס של הסרט.

המארז שלי כולל 2 דיסקים - דיסק 1: כולל את גרסת ה-2D ואת גרסת ה-3D וקצת תוספות + עוד דיסק רק עם תוספות.
הסרט כולל כתוביות בעברית כמובן.

מצ"ב תמונה.

(גר באיזור חיפה)

Roey Barda

New member
הקוסם מארץ עוץ, מדגסקר 2, בעבור חופן דולרים

בנוסף לספיידרמן שציינתי קודם, אני מוכר גם את הסרטים הנ"ל, בבלו-ריי, עם כתוביות.
הסרט מדגסקר 2, כולל בנוסף לכתוביות, גם דיבוב עברי.

50 ש"ח לכותר.

למעלה