שרשור מכירה/החלפה/קנייה

שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים ועוד כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו! אין להגיב להודעה זאת!!!

תתרולי

New member
החלפת ספרים

להחלפה/מכירה הספרים הבאים: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה/ מארק האדון לקרוא את לוליטה בטהרן/ אזאר נאפיסי סמטת השקדיות בעומריג'אן/ דורית רביניאן הבוקר הראשון בגן עדן/ אלאונורה לב השם/ מיכל גוברין מראות מצחיקות/ עליזה אלראי חמשת רבעי התפוח/ ג'אן האריס מעונינת ב: גופה של אשה - תבונתה של אשה/ נורת'רופ הכלה המשחררת/ א.ב. יהושע יומני האומנת/ מקלפלין/קראוס פרידה מן החינוך/ ס. יזהר שבט דב המערות/ ג'ין מ. אואל השרדותם של היפים ביותר/ ננסי אטקוף לא בלי בתי/ מחמודי

yokey9

New member
כמות הס]רים בbooksefer עלתה ל-16.248 כותרים ל

כל ספר מנומק גם ספרים שהאתר לא אוהב-אז האתר כותב למה הוא לא אהב/אוהב את הספר. משעשע ומשכיל.

noaaaa

New member
מחליפה ספרים ../images/Emo63.gif

יש לי את הספרים שבחתימה, מי שמעוניין באחד או יותר מוזמן לשלוח מסר ולהציע ספר/ים אחרים במקום. קריאה מהנה

bluebar

New member
מחפשת ספר על ג'גלינג

אני מעונינת לקנות אם יש לכם בעברית או אנגלית. או אם אתם מכירים ספר כזה ויכולים להגיד לי את שמו אני גם ישמח.

morwenen

New member
ספרים למכירה או להחלפה

ספרים למכירה. אסכים גם להחלפה תמורת "האוהל האדום" "רצות עם זאבים" "אלות בכל אישה" או ספרים דומים. נא לפנות במסר פרטי. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, 30 ש"ח בראון דן, מלכים ושדים, 30 ש"ח הוף בנג'מין, הטה של חזרזיר, 20 ש"ח וינשטיין, עשי, שיינה מינה, 20 ש"ח קסנאקיס פרנסואז, לכל הרוחות! שוב שכחנו את גברת פרויד, 20 ש"ח הריס מרווין, פרות קדושות וחזירים משוקצים ון, פול, האם האמינו היוונים במיתוסים שלהם, 35 ש"ח

lioreto

New member
משום מה לא מתאפשר לשלוח לך מסר אישי

אשמח להחליף את אלות בכל אישה תמורת הספר האם האמינו היוונים במיתוסים שלהם. אני ב-LIORETO בוואלה.קו.איל את רצות עם זאבים קניתי ב130ואני מוכרת ב70 אם תרי. הוא במצב חדש. רק טוב ואור, ליאורה

morwenen

New member
אשמח להחליף תמורת "אלות בכל אישה"

שלחתי לך מייל עם הכתובת.

MADMUAZEL

New member
../images/Emo63.gif ספרי שר הטבעות של טולקין למכירה../images/Emo63.gif

המהדורה החדשה כריכה קשה הספרים כוללים נספחים הספרים במצב מצויין שלושת הספרים נמכרים יחדיו נא לפנות במסרים, תודה !

MADMUAZEL

New member
../images/Emo191.gifשר הטבעות - אחוות הטבעת - למכירה../images/Emo191.gif

MADMUAZEL

New member
../images/Emo41.gifשר הטבעות - שני הצריחים - למכירה../images/Emo41.gif

MADMUAZEL

New member
../images/Emo63.gifמעוניינת להחליף את ספרי שר-הטבעות ב:

שלושה פריטים אחרים, מהתחומים הנ"ל :
סרטים ב-DVD או קלטות וידאו - ישנים בלבד/ קלאסיקות
דיסקים של מוזיקה של להקות רוק מחו"ל (מקוריים בלבד)
ספרים בנושאי כלבים וחתולים
ספרי משפטים
ספרי בישול/ אפייה
ספרים של משחקי תפקידים
ספרי עסקים
אשמח לשמוע הצעות נוספות - נא לפנות במסרים...

למעלה