שרשור מכירות/החלפות

lilo4

New member
שרשור מכירות/החלפות

אם יש לכן לקים, מוצרים משלימים או מוצרי איפור שנזנחו במגירה אתן מוזמנות להציע אותם כאן למכירה או להחלפה.
בבקשה תקפידו להציע רק מוצרים באיכות טובה [כלומר, לא חצי בקבוק לק יבש בן 7 שנים].
בבקשה תפרטו את כל הפרטים הרלוונטיים לגבי המוצר- באיזה מוצר מדובר, מה מצבו, מחיר, אפשרויות תשלום, משלוח וכו'.
אם יש לכן אפשרות להעלות תמונה זה יכול להועיל

לא בטוחות שזה השרשור המתאים? כאן תוכלו למצוא עוד מידע על השרשורים השונים:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=158344036

אצלי בשפע!

מימין לשמאל:
סרום לטיפוח של שיק, משומש פחות מרבע, נמכר ב- 20
"קלין לוק" של לקה, מחזק ציפורניים ונותן ברק יפה לציפורן בימים שאין חשק לשים לק... משומש פעמים אחדות, נמכר ב- 20
שמן משמש לקיוטיקלס של אסי, משומש פעמים אחדות (גילוי נאות - מעלה אבק אצלי כחצי שנה), נמכר ב- 40
good to go! מייבש לק של אסי, משומש פעמיים (בן שנה בערך), נמכר ב- 30
leather top coat של CG טופ עם ברק סופר גלוסי, משומש פעם אחת, נמכר ב- 30
ravishing, dahling של CG, משומש פעמיים, נמכר ב- 20
pixie dust של אורלי, שומש פעמיים-שלוש, נמכר ב- 15
space cadet של אורלי, שומש פעמיים, נמכר ב- 40

ויש גם טיפוח

פריימר "פריים אנד פורלס" של בנפיט, פריימר מדהים לכיווץ נקבוביות, שומש פעמיים (לצערי נחשד כמחצ'קן, יש לי עור סופר רגיש לאחרונה), עדיין באריזתו המקורית, נמכר ב- 90
קרם הגנה מסדרת הברבדוס של אנה לוטן, SPF19, שומש פעמיים, נמכר ב-55
מי פנים "סופר לושן" של הולילנד, נשאר קצת פחות מחצי בקבוק (של 240 מ"ל), עברתי לסדרה אחרת ולכן מוכרת ב- 40

נכון, אני תמיד מתבלבלת בין שתי החברות

היה לי לפני כן גם פריימר של בנפיט...
תשמעי, זה פריימר ממש טוב, רק שהחלפתי את כל סדרת הטיפוח שלי, והפסקתי לגמרי להשתמש בפריימר. מאז שעברתי את גיל 40 העור שלי מתמרד

Galiche

New member
אני יודעת,

ניסיתי אותו וממש התאהבתי. רק שיש לי בבית 3 מוקטנים שונים ואני לא משתמשת כל יום אז אני לא יודעת אם כדאי :\

Osnatz1

New member
ממליצה בחום על תותי! היום קיבלתי חבילה ממנה

שהגיעה בשיא המהירות עם JUST SPOTTED THE LIZARD של אופי והכל היה עטוף ומוגן בצורה מטורפת!

lilo4

New member
גם אצלי יש כמה

אני אשמח למכור או להחליף [לגבי החלפה אני פתוחה לרעיונות]. תשלום- העברה בנקאית, צ'ק, צ'ק של בנק הדואר, פייפאל או מזומן [הכי פחות מומלץ כי לכסף מזומן יש נטייה להיעלם בדואר]
יכולה להיפגש באזור חיפה או לשלוח בדואר רשום בתוספת של 10 ש"ח. אם יש צורך בסווטצ'ים אל תתביישו לבקש

מימין לשמאל:
שיק 314- שומש פעמיים או שלוש. 5 ש"ח
שיק 309- שומש סביב החמש פעמים. 5 ש"ח
גולדן רוז 79- שומש פעמיים. 7 ש"ח

lilo4

New member
עוד שניים כחולים

מצד ימין- קיקו מס' 294. נקנה מזמן, אבל שומש עד היום שלוש פעמים בסה"כ, פעמיים לסווטצ'ים. 7 ש"ח
מצד שמאל- Orly- Blue Suede, שומש סביב ה-10 פעמים. 7 ש"ח

lilo4

New member

הייתי בטוחה שהחלטת לרדת ממנו
כמובן שהוא שלך

Plushable

New member
למכירה Orly Gilded Coral

שומש פעם אחת בלבד.
20 ש"ח.
משלוח רגיל/רשום
תשלום מזומן/פייאפל