שרשור מכירים את זה..

שרשור מכירים את זה..

[בהשראת השעון בחדר שהפסיק לתפקד]
מכירים את זה כשהשעון עוצר אבל המחוג של השניות מנסה להתקדם אבל לא מצליח?

Ben Dor

New member
חחחחחחחחחחח כהה

יש לחבר שלי כזה שעון חחח זה בין המצחיקים.... מכירים את זה ש....הפאלפון שלכם מצלצל אתם מחפשים אותו בכל מקום ואתם לא מוצאים ובסוף הוא בכיס!?

מכירים את זה שהפלפאון נדפק

והוא כבר לא משמיע צלילים אלא רק את הרטט, ואז אתם מתחילים לשמוע אותו רוטט?

Breakable

New member
מכירים את זה ../images/Emo221.gif

שאתם עומדים שעה בפקק עצום ומישהוא הולך ברגל וכשלבסוף אתה מגיע לאן שאתה צריך אתה מגלה שאותו מישהו הגיע לפניך?

Black Soul Om

New member
מכירים את זה!??!?!

מכירים את זה שאתם כל השבוע בבסיס ואז מגיע יום שישי ושבת ואתם מתים ללכת לגלוש (בהשראת funeral for a friend ) אבל הים יותר שטוח מחזה של סומלית!?!?!?!

אודלינה

New member
מכירים את זה??

שאתם מתיישבים על כיסא והוא זז ובטעות מוציא קול של פלוץ? אז תזיזו אותו עוד כמה פעמים כדי שאנשים יקלטו שזה הכיסא ולא אתם??

maorubin

New member
מכירים את זה?

שאם הולכים באמצע הלילה כמו זומבים לשירותים כדי להשתין (כי אתם כבר לא ילדים קטנים שמשתינים במיטה) ואז אתם דופקים את האצבע הקטנה של הרגל בפינה של הקיר (וברוב המקרים יש שבר או נקע שאפחד לא יודע עליו...) ואז זה הורס לכם את כלללל השינה....? אגב... זה מה שקרה לי השבוע...

DaRזה אני

New member
מכירים את זה

שאתם מחכים לסרט בטלוויזיה שיגיע ובזמן שאתם מחכים שהוא יתחיל אתם רואים ערוץ אחר ואז נסחפים ובסוף מגלים שפיספתם איזה רבע שעה מהסרט?

מכירים את זה שאתם סתם..

פותחים את המקרר? אתם יודעים ששום דבר לא השתנה שם מתאתמול אבל עדיין בודקים..ואחרי שראיתם שבאמת שום דבר לא השתנה אתם עוברים לארון.

למעלה