שרשור מכירת ציוד וביגוד

muaythai

New member
שרשור מכירת ציוד וביגוד

שלום לכולם. חשבתי לאחרונה לעשות שרשור, אשר יתקיים בסופ"ש (שישי שבת), למכירת ציוד וביגוד של אומנויות לחימה מהתחום. מכנסי מואי תאי, MMA, כפפות איגרוף\MMA, חותלות, מיגון וכו' ... כל אחד יוכל לשרשר ציוד שברצונו למכור ולהוסיף תמונה במידת הצורך. כמובן את כל הפרטים המלאים של המוצר שהינו רוצה למכור. יכול להיות נחמד, מאשר לחפש ביד 2 או לקנות מחנויות סתם ביוקר ;) בכל מקרה, מהיום זה אפשרי גם פה. מקווה שתאהבו את הרעיון. בברכת לילה טוב, וסופ"ש מהנה לכולם. ארז שוקרון.

muaythai

New member
אז אני אתחיל ..

1. מכנסי מואי תאי (ניילון + סטן של בואקאו המקורי) למכירה : הניילון - 40 ש"ח סטן בואקאו - 100 ש"ח. 2. ציוד מיגון לאיגרוף תאילנדי וטאקוונדו : קסדה לבנה - 50 ש"ח (לא נלבשה מעולם). מגיני אמות לבנים - 30 ש"ח (זוג) מגיני רגליים לבנים (גרב) - 40 ש"ח (זוג, נלבשו פעמיים בלבד). מגיני רגליים שחורים (טאקוונדו) - 40 ש"ח (לא נלבשו מעולם). מגיני ברך\מרפק כחולים - 30 ש"ח (לא נלשבו מעולם). MMA : מכנס היאבוסה (מקורי) מידה 30 - 130 ש"ח (לא נלבש מעולם). ראשגארד היאבוסה (אדום שחור) מידה מדיום - 100 ש"ח (נלבש פעם אחת). כפפות IWC של MMA מידה XL כחול שחור - 80 ש"ח (נלבשו מעט מאד, כחדשים). חשוב לציין שהכל חדש דנדש, מעט מהדברים נלבשו, וגם פעמים בודדות בלבד. אין לי צורך בהם, ולכן אני מוכר. איזור מכירה : ת"א והמרכז. 0527772640. ניתן גם לפנות במסר אישי. בתודה, ושבת שלום. ארז שוקרון. *מצורפות תמונות של הציוד והביגוד.

muaythai

New member
5 ניילון, 1 סטן

המידות - 4 מדיום (מתרחב), 1 לארג' (בצבע האדום), הסטן בואקאו - מדיום, גם מתרחב מתאים גם לחבר'ה במידה לארג'. מחירים הכי זולים שתמצאו! המכנסיים לא נלבשו אפילו פעם אחת! שבוע טוב. בברכה, ארז שוקרון.

למעלה