שרשור מלונות

simba32

New member
tasia mares

מישהו מכיר את המלון? איך הוא? איפה הוא ממוקם ביחס לאטרקציות?

kilkil

New member
MAGDALINI HOTEL?????

מישהו מכיר? מישהו היה שם? חייבת פרטים דחוף

antonii0

New member
שאלה לי אליכם

חברה אני טס ב25 יש משיהו שיודע או מכיר או היה במרי נאפה (מלון) בבקשה אני רוצה לדעת עם החברת נסיעות לא מחרטטת אותי יש שם מטבחו מקרר וכל החרטא ואם הוא קרוב לסקוור בבקה תענו??????????

golo87

New member
אני הייתי

מלון לא מפואר למדי אבל ממלא תצרכים הבסיסים אחרי הכל אנחנו צעירים ובכל מקרה לא מבלים הרבה במלון יש סלון שיש בו שתי מיטות ויש חדר שיש בו שתי מיטות - יש מזגן שצריך לשלם בשבילו והוא נמצא רק בחדר ככה שיצא ש כולנו ישנו בחדר ואף אחד לא ישן בסלון - יש מרפסת סבבה. תביאו מגבת מהבית כי ניקו לנו תחדר רק פעם אחת בשבוע המיקום שלו מושלם - הוא ממש ליד המרכז - חצי דקה הליכה - ולים זה 10 דקות הליכה ולניסי ביץ צריך נסיעה למרות שהחוף הזה על הפנים

Orel111

New member
לדעתי,

מלון לא משהו בכלל! לפחות יחסית לאנטאה... תלוי על איזה חדר נופלים..אבל עקרונית מלון לא משהו... לפי מה שהבנתי המיקום שלו סבבה...

kilkil

New member
ויש מקרר וכאלה?

יש איזה מקרר וקומקום? משהו שנוכל לבשל איתו...?

golo87

New member
אני הייתי

מלון לא מפואר למדי אבל ממלא תצרכים הבסיסים אחרי הכל אנחנו צעירים ובכל מקרה לא מבלים הרבה במלון יש סלון שיש בו שתי מיטות ויש חדר שיש בו שתי מיטות - יש מזגן שצריך לשלם בשבילו והוא נמצא רק בחדר ככה שיצא ש כולנו ישנו בחדר ואף אחד לא ישן בסלון - יש מרפסת סבבה. תביאו מגבת מהבית כי ניקו לנו תחדר רק פעם אחת בשבוע המיקום שלו מושלם - הוא ממש ליד המרכז - חצי דקה הליכה - ולים זה 10 דקות הליכה ולניסי ביץ צריך נסיעה למרות שהחוף הזה על הפנים

Bazooka M

New member
הוא די טוב..

מה את רוצה לדעת עליו ....? כמה אתן נוסעות ובאיזה תאריכים תהיו שם?

boo 555

New member
את יכולה לפרט עליו קצת יותר ?

איפה הוא ממוקם? איך החדרים ? מה יש בבית דירות ? ספרי קצת עליו..

מה יש בחדר?

קרוב לסקוור? יש ישראילים? אנשים סבבה? אני נוסעת עם עוד 4 בנות ביום ראשון הקרוב

שרשור מלונות../images/Emo180.gif

אתם נוסעים מלון ורוצים לדעת איך הוא? רוצים לסגור עסקה ולא יודעים באיזה מלון? שרשרו לכאן כל מה שאתם רוצים לדעת :)

darkit

New member
מישהו מכיר את המלון E O MILOS?

חשוב לי לדעת כי הרבה אנשים שאני מכירה היו בנאפה ואף אחד לא סיפר לי על המקום הזה... ואני טסה יום רביעי... תודה! :)

kush kush

New member
אם התכוונת לטסיה מאריס הייתי בו

MARIS אבל. הייתי בTASIA MARIS SANDS

למעלה