שרשור מלונות

halva la

New member
מישהו מכיר את הסימוס מגי'ק? חשובבב

אני טסה יום רביעי זה דחוף... אם מישהו מכיר או היה שם... תודה

vip9

New member
חבר'ה מחפש בדחיפות מספר טלפון של...

טוסקוס נאפה - המלון חבר'ה זה דחוף!

sergi

New member
מלון מגדליני איה נאפה

שלום, מישהו היה או שמע על מלון מגדליני באיה נאפה, אני מאוד מתקשה למצוא תמונות של המלון. המחיר מאוד משכנע וגם כמעט לא נשארו מקומות בשום מקום, אבל לא רוצים שום הפתעות לא נעימות.

shomy

New member
מישהו היה ב-NAPA TSOKKOS

אני נוסעת לשם עוד שבועיים וחצי- מישהו מכיר?

מלון אנטאה.. מישהו מכיר?

אנשים סיפרו לי שמלון אנטאה מחולק לשניים. המלון עצמו הוא לתיירים, והדירות הם ל"ישראליים".. זה נכון?? ועוד משהו, איך הדירות באנטאה ? מה יש בהם מבחינת כלים מטבחיים?

אני טס לשם גם.

ראיתי את אתר האינטרנט שלהם ודיברתי איתם בטלפון ונראה לי שזה מלון טוב. אנחנו נהיה שלושה ונטוס מחר בשבע וחצי בערב. מתי את?

נאפה טסוקוס

האמת שאני הייתי במלון הוא די נחמד וקרוב לאיזור הבילויים אך קצת רחוק מהחוף המפורסם הניסי ביץ

Orel111

New member
אחלה מלון..

נראה לי שהטעו אותך, המלון הוא כולו מלון דירות..מה שכן יש מן רובע יהודי כזה ששם כל הישראלים..ועוד כמה בריטים.. הדירות מעולות! מיטות נוחות, מקלחת סבבה לגמרי! מבחינת כלים יש כוסות סירים מזלגות סכינים וכו'... מלון מאוד מומלץ!

אנטאה

כל המלון אנטאה הוא לישראלים,המיקום שלו מצוין קרוב לים ולסקוור...... מבחינת הכלים יש סירים ואפשר לבשל,למרות שאנחנו לא בישלנו,אכלנו רק במסעדות!

adi_2000

New member
את האמת זה טסוקוס נאפה...

בכל מקרה הייתי שם (במלון) עכשיו בסופשבוע(25-28.8), וחזרתי היום. המלון הוא סה"כ נחמד מאוד, לא ברמה גבוהה מי יודע מה אבל מספיק והותר, די סבבה. המלון קרוב למרכז, אין הרבה הליכה למועדונים ו/או מסעדות (יש מסעדה איטלקית סבבה ממש מול המלון), ואפשר גם ללכת לחוף (לא הניסי ביץ') באיזה 10 דקות הליכה - לא רציני. החדרים עצמם רגילים לגמרי.. יש בריכה סבבה במלון, לא עמוקה אבל נחמדה; יש שם גם בר נחמד ויש אוכל ושתייה די זולים ככה שאפשר לשבת בסבבה בבריכה ולאכול/לשתות... (נניח בירה בפאונד אחד שזה 10 ש"ח או המבורגר וצ'יפס ב2 פאונד שזה 20 ש"ח). זה מוביל אותי לבחור שעובד שם, בשם ניקו... הוא אחלה בחור, הוא כל הזמן מתלהב לדבר בעברית, במיוחד להגיד "סבבה, סבבה" וכל פעם שאומרים סבבה אז הוא חושב שקוראים לו... אה, זהו נראה לי. מה עוד את רוצה לדעת?

shomy

New member
מידע

רציתי לדעת איך התנאים בחדר? (יש מזגן?! ) ובכלל אם יש המלצות למקומות בילוי , מסעדות, טיפים- הכל מתקבל.

adi_2000

New member
החדר סטנדרטי, בוא נגיד.

החדר רגיל, המלון הוא כאמור 3 כוכבים. החדר מספיק גדול לדעתי, מרווח מספיק, יש בו מזגן (ללא תשלום נוסף לעומת כמה מלונות אחרים). חוץ מזה - שתי מיטות, טלפון, טלוויזיה (6 ערוצים קפריסאיים אבל יש להם תחנה אחת שמשדרת כל מיני סדרות ישנות באנגלית, חוץ מחברים, פרקים חדשים יחסית... ;) ), יש מיני באר (ריק...) שאפשר לאחסן בו דברים (אם קנית אוכל וזה) - בתשלום (3 פאונד "ערבון" ופאונד על כל יום שאתה משכיר אותו). יש כמובן מקלחת, שירותים, מרפסת קטנה, אפשר להשקיף על הבריכה או על הלונה פארק ובמיוחד לראות (ולשמוע את הצרחות) אנשים שעושים את הסלינג שוט - את הכדור הענק שעף באוויר. חוץ מזה קרא את ההודעה הקודמת שלי על המלון, יש לך עוד מידע כללי על המלון. בנוגע להמלצות לבילוי - שמע, יש כ"כ הרבה... לא חסר... אני הייתי בהפלגה של הספינת מסיבות, זאת הייתה חוויה אבל זה קצת ארוך (6 שעות...). מסעדות קשה להמליץ, זה לפי טעמך כי יש הכול מהכול - מסעדות סיניות, מקסיקניות, הרבה איטלקיות (פיצות, ספגטי וכו'), לא חסר. לדעתי אל תלך למקדונלד'ס או בורגר קינג (אולי רק לראות איך זה מקדונלדס במדינה אחרת) אלא תנסה דברים אחרים שהזכרתי, אבל זה שיקול שלך. פאבים/דאנס בר נחמד לאללה זה הBedrock - הפאב בסגנון הפלינסטונס - נחמד לאללה, אווירה נחמדה, יש הופעות ויש DJ, לא רע בכלל. יש את הJasmin Inn, גם מקום אחלה, די אוהבים ישראלים שם.. יש לך את הSenior frog - פאב/דאנס באר בהשראת צפרדעים בוא נגיד... יש שם בובות/פסלים של צפרדעים כאלה מגניבות והם גם מחלקים כובעים כאלה של צפרדע... אם תראה תבין.. יש עוד המון המון מקומות; מועדונים - יש לך את הCastle, מועדון שמעוצב בסגנון של טירה מימי הביניים, או את הICE - הקירות נראים כמו גוש קרח, משהו מגניב..יש לך בעיר מלא מלא חנויות, למזכרות, מתנות וכל מיני שטויות כאלה. יש לך חנויות אלכוהול אם אתה רוצה (יש את הOff Licence שלפי מה שראיתי זאת חנות די גדולה לאלכוהול על סוגיו), יש מלא סופרמרקטים אם אתה רוצה לקנות נניח אוכל או שתייה רגילה. כמו שאומרים - קצרה היריעה מלתאר...

shomy

New member
תודה רבה....

תודה רבה על המידע- דרך אגב אני בת לא בן.

adi_2000

New member
אין בעד מה, וסליחה על הטעות..

אין בעד, מקווה שעזרתי, וסליחה על הטעות בזיהוי... תעשי חיים שם! (גם בשבילי...)

למעלה