החדר סטנדרטי, בוא נגיד.
החדר רגיל, המלון הוא כאמור 3 כוכבים. החדר מספיק גדול לדעתי, מרווח מספיק, יש בו מזגן (ללא תשלום נוסף לעומת כמה מלונות אחרים). חוץ מזה - שתי מיטות, טלפון, טלוויזיה (6 ערוצים קפריסאיים אבל יש להם תחנה אחת שמשדרת כל מיני סדרות ישנות באנגלית, חוץ מחברים, פרקים חדשים יחסית...
), יש מיני באר (ריק...) שאפשר לאחסן בו דברים (אם קנית אוכל וזה) - בתשלום (3 פאונד "ערבון" ופאונד על כל יום שאתה משכיר אותו). יש כמובן מקלחת, שירותים, מרפסת קטנה, אפשר להשקיף על הבריכה או על הלונה פארק ובמיוחד לראות (ולשמוע את הצרחות) אנשים שעושים את הסלינג שוט - את הכדור הענק שעף באוויר. חוץ מזה קרא את ההודעה הקודמת שלי על המלון, יש לך עוד מידע כללי על המלון. בנוגע להמלצות לבילוי - שמע, יש כ"כ הרבה... לא חסר... אני הייתי בהפלגה של הספינת מסיבות, זאת הייתה חוויה אבל זה קצת ארוך (6 שעות...). מסעדות קשה להמליץ, זה לפי טעמך כי יש הכול מהכול - מסעדות סיניות, מקסיקניות, הרבה איטלקיות (פיצות, ספגטי וכו'), לא חסר. לדעתי אל תלך למקדונלד'ס או בורגר קינג (אולי רק לראות איך זה מקדונלדס במדינה אחרת) אלא תנסה דברים אחרים שהזכרתי, אבל זה שיקול שלך. פאבים/דאנס בר נחמד לאללה זה הBedrock - הפאב בסגנון הפלינסטונס - נחמד לאללה, אווירה נחמדה, יש הופעות ויש DJ, לא רע בכלל. יש את הJasmin Inn, גם מקום אחלה, די אוהבים ישראלים שם.. יש לך את הSenior frog - פאב/דאנס באר בהשראת צפרדעים בוא נגיד... יש שם בובות/פסלים של צפרדעים כאלה מגניבות והם גם מחלקים כובעים כאלה של צפרדע... אם תראה תבין.. יש עוד המון המון מקומות; מועדונים - יש לך את הCastle, מועדון שמעוצב בסגנון של טירה מימי הביניים, או את הICE - הקירות נראים כמו גוש קרח, משהו מגניב..יש לך בעיר מלא מלא חנויות, למזכרות, מתנות וכל מיני שטויות כאלה. יש לך חנויות אלכוהול אם אתה רוצה (יש את הOff Licence שלפי מה שראיתי זאת חנות די גדולה לאלכוהול על סוגיו), יש מלא סופרמרקטים אם אתה רוצה לקנות נניח אוכל או שתייה רגילה. כמו שאומרים - קצרה היריעה מלתאר...