שרשור מלונות

michalipa

New member
מלון אנטאה דחוף!!!!

מי יכול לתת לי את הלינק של האתר של המלון??? אני רוצה לעשות וידוי (comformaition )

airbase

New member
דחוף דחוף דחוף

מישהו בבקשה יודע משהו על המלון הזה... Hadjis Hotel Apartmnts משהו?!?!?!?

tal sh

New member
מישהו מכיר אולי את המלון river side

קצת פרטים עליו מי שיודע

RoyG8

New member
מישהו מכיר את המלון new famagusta?

היי אנשים... חמישי הבא אני ממריא היישר לנאפה.. למלון new famagusta מישהו מכיר את המלון? יכול לתת לי חוות דעת עליו? איך החדרים וכו'? אגב, איך הולכת הפרוצדורה של ההעברות למלון משדה התעופה? וכמה זמן הנסיעה לשם בערך? תודה

p e r p e r

New member
Mike's Hotel Apartments

חייבת תגובה מהירה על המקום כמה הוא קרוב למרכז העיניינים? איך האוכלוסיה ? נקי שם? אשמח לתגובות...

zako55

New member
מלון

מה קורה אנשים אני חייב תגובות על המלונות ANTHEA NEW FAMAGUSTA MARIA אם יש בריכה ? מה טוב מה לא?

מלון דירות מאוס 18.9

מישהו אולי יכול להגיד לי איך המקום הזה? מה יש בחדר ובכלל במלון? והאם הוא קרוב לים ולמרכז בילויים... בכל מקרה מי שיורד בתאריך הזה שידבר איתי 251862887

simba32

New member
תשובה חלקית...

אני לא מכיר את במלון הזה, אבל לא יכול להיות בו משהו יותר מדי רע, כי רוב הזמן לא תהיה בחדר - תסוא לישון שעתיים שלוש בלילה וזהו. הפרוצדורה של ההעברות עובדת כך - כשאתה יוצא משדה התעופה של לרנקה אחרי שאתה לוקח את המזוודות יש עמדה שבא עומדים נציגים של כל חברות הנסיעה (יוניטל, כנפי משק וכד) אתה הולך לנציג שלך והוא אומר לך איזה אוטובוס הוא שלך. הנסיעה לוקחת 40 דק' בערך

מכור

New member
נוסע יום א הבא

אממ האמת לא יודע על המלון הזה כלום.. אבל מאיפה את בארץ ומתי אתן נוסעות? אם בא לכן ליצור קשר באייסיקיו שמספרו 214469705

tomdplaya

New member
תקלה אחי

שמע אחי אני יגיד'ך ראסמי המלון סבבה רצחח יענתו מיקום חמוד מאד מלון יפה הייתי בו כמה פעמים הוא מול המקדונלד...ואנלא רוצה לבאס אותך רק שתהיה בעניינים דבר ראשון זה ים כסף ביחס לתאריך היום פתחתי עיתון שבוע ב250 דולר אחי אני טסתי ב1 ל9 שזה נחשב עדיין התקופה ועלה לי 330 ...ודבר שני שהוא יותר חשוב אין הרבה מה לחפש שם בתאריך הזה תכלס אחי שאני הייתי עוד היה ריק יחסית שבוע לפני שהייתי רק כקנה מידה היו 2200 ישראלים שאני הייתי היו 400 וכמה שתה אומר מה אני צריך תישראלים וזה אחי הכל משתנה לפי זה וזה גם כלי השוואה לתיירים האחרים כולם מבוגרים קודם כל ודבר שני יש המון אנטישמיות וככל שיש פחות ישראלים היא גוברת כי אז הקלף של הכסף שהם מכניסים קטן אחי לא אומר לכם אל תסעו אבל דבר ראשון תצפו לאנטישמיות אל תורידו תראש שם אבל תהיו מוכנים לזה ודבר שני אחי גם נהיה קר שאנחנו היינו היה יום של גשם ויום קר אז אני מאמין שיתפסו אותכם ימים קרים...בקיצור אחי תשמרו על עצמכם ותהנו ואתם תראו שבסוף אין כמו הישראלים אחי אנחנו הלכנו בגישה של וואלה אנחנו באים להיות עם תיירים ובסוף יצאנו רק אם ישראלים רק למסיבות שיש בהם הרבה ישראלים כי הם פשוט שונאים אותנו שמה....ותלכו לבית חבד אחי אחרי כל יציאה 5 דקות להניח תפילין אני לא דתי אבל זה עשה לי טוב רצח ממליץ לכם...

ענבורית

New member
וואי איך בטח ביאסת אותו

זה לא נכון חזרתי אתמול וכמעט ולא נתקלנו באנטישמיות אולי רק בקאסל ממש לא הרגשתי אנטישמיות שם ועדיין ממשששש כיף שם זה נכון שאין ממש הרבה ישראלים (יחסית ליולי אוגוסט) ואולי טיפה מתרוקןאבל עדיין כיף ואפשר להנות והמחיר של המלון הזה ממש סבבה הייתי שם והמחירים שכולם שילמו היו בין 350 ל380 אז המחיר ממש טוב

sorenm

New member
תקופה ליסוע

יש מה ליסוע לשם בכלל באוקטובר או שעל הפנים ואגב איפה ראית 7 ימים ב 250?

tomdplaya

New member
זלא יודע מה הלך אצלך אבל...

טוב אז בואי אני יספר לך...'ודם כל המחיר לא טוב בחורות שהיו שם ב1 לחודש שהיינו איתם שילנו 319 דולר לשבוע באנטאה...זה דבר ראשון... ועכשיו בקשר לאנטישמיות...זה לא בהכרח אנטישמיות של שואה ונאצים וזה הם פשוט לא אוהבים ישראלים שם...כי הישראלים עושים רעש,כי הישראלים (רובם) שותים במלון ונכנסים לפאב בחינם בלי לשתות ולמסיבה בלי לשתות והאלכוהול שם זה ההכנסה העיקרית,כי הישראלים לא פראיירים והם מתמקחים ושואלים כמה זה עולה (ערב אחד אולי שעה 2 ברמניות וברמן דיברו ביניהם על זה שהישראלים שואלים כמה ושהם לא מוציאים כסף...הם לא שמו לב שאנחנו ישראלים אז הם הרגישו חופשי לדבר ובסוף יצאנו עליהם אבל עדיין זה מוריד לך תחשק וזה מכניס אותך לפלונטר...) שמעי היינו על הפלגה של בריטים (אל תלכו ישראלים!!!!!!!!!!) הקיצר בא איזה יחצן פוליטקאי רצח בריטי ערבב אותנו רצח צייר לנו פנטזיה בראש הבטיח לנו עולם שילמנו 250 שקל...הוא אמר שהיו 80 ישראלים היינו 8!!!! הוא אמר שיהיה כל סוגי המוזיקה היה רק דרום אנד בייס(המוזיקה של הבריטים מעפנה לממוותתתת) הוא אמר הספינה הכי גדולה בארץ הלידו בטבריה יותר גדולה!!,הוא אמר שתייה חופשית ,כל שתייה שם 3 פאוונד וכוסות של אתיופים כוסות פלסטיק כאלה,הוא אמר שיש תאים יענתו להזדיין באנו לרדת למטה לראות יש שם תא אחד שהוא החדר של הרב חובל קיצר ישבנו שם 3 שעות מסתכלים על השעון ובוכים...הבחורות שהיו איתנו איזה בריטי שאל אותם מאיפה הם ושהם ענו ירקו עליהם,הדי ג'י צועק עזה עזה,איזה אחד אמר לנו באנגלית יו פאקינג מרדרדס....קיצר חזרנו למלון היינו בפלונטר של החיים אמרתי אני חייב לחבק איזה בחורה ישראלית חייב לראות ישראלים במזל הייתה אותו ערב מסיבה באייס והלכנו ויצאנו מהדיכאון... עוד משהו בקאסל יש ברצפה שהיא שקופה תא כזה של מאסר כאילו אם שלוש בובות אם אזיקים והפרצוף שלהם הוא בדיוק כמו הקריקטורות של היהודים שיש בספרי היסטוריה של השואה,הלכתי לברמן אני שואל אותו מה זה הוא עושה לי זה יהודים וצוחק ומצביע עליי...אותו יום שברנו להם את כל השירותים שם ורק חיפשנו לשמוע מישהו מוציא מילה על היהודים רק להיכנס בהם...ואחרי זה הלכנו לבית חבד אני הנחתי תפילין ופתאום התפרקתי שם ירדו לי דמעות... קיצור לא מנסה לבאס אותו ולא אומר לו לא לטוס פשוט מכין אותו...כיף שם רצח והוא יהנה רק שידע מי מו מה...וגם הבנות מרגישות הרבה פחות תאנטישמיות נשמה...בקיצור אחשלי סע תהנה אל תראה בעיניים רק תשמור על עצמך גבר :)

Alisiya

New member
סע לאנטאה, מלון מעולה!

יש 3 בריכות, חדר מאובזר וזה קרוב להכל (חוץ מהניסי ביץ'.. אבל מה שקרוב לניסי ביץ' רחוק מהכל)

barvaz8

New member
מי שרוצה פרטים על מאוס

מלון מאוס מלון קטלני קרוב לסקוור רחוק טיפה מהים אבל אם אתה עם אופנוע אז זה לא יהיה בעיה קיצר המלון קטלני חדר ענק עם מטבח, כלים למטבח מחבת סירים והכל גז לבישול, מקרר יש בריכה גם קיצר אחלה מלון

zehavit87

New member
הכי כיף

תקשיב, דבר ראשון-כבר אירגנת לך את הטיסה והנופש בתאריך ה-22, אז אל תנסה להתבאס ממה שאומרים לך.... דבר שני-לך לעשות בנאפה הכי כיף שיש ותמיד יהיו שמה ישראלים, וגם אם אין אז לא להתבאס אני בטוחה שאתה לא הולך לבד וההנאה הכי גדולה שלך תיהיה עם החברים שלך!!! דבר שלישי- לא משנה שמה המזג אוויר אתה בטוח תיהיה מסטול אז לא תרגיש חום או קור... דבר רביעי- אני אהיה שמה, ואני הולכת לעשות שמה הכי כיף שיש.... אז מקווה שעודדתי אותך, בייי

למעלה