שרשור מנגה חדשה - אין כסף.

Ophel McNeil

New member
שרשור מנגה חדשה - אין כסף. ../images/Emo28.gif

אני מזהירה - אני קוראת מנגה חדשה, ומתכוונת לפרוק כאן את כל התגובות שלי, ברורות או לא. מוכנים? אני מתחילה!

Ophel McNeil

New member
תגובה ראשונה: ../images/Emo28.gif

לא מוכרים אנשים. פשוט לא. אמנם אני בעד למסד זנות, אבל זנות מתוך רצון. המותק נראה כאילו הוא סובל. אה, וואלה, אולי מפני שהוא סובל. ולגבי המשפט - "מה אני אעשה עם אייסה בחדר שלי?" אולי תשחרר אותו? המתוק נראה כאילו הוא צריך חופשה. למשך השמונים שנה הבאות. ולגבי - "זה לא נראה בסדר." תהיתי למה?? אה, כן, אולי כי קנית אותו?! זהו? זה הכל? נגמר? כלום לא התחיל בכלל. @@ זה היה קצר. עוברים לפרק הבא. ^_^

Ophel McNeil

New member
תגובה שניה: ../images/Emo28.gif

זאת מנגה סופר קצרה. לא התחלתי אותה וכבר היא נגמרה. מצד שני - יש לי רק את שני הפרקים הראשונים. מעניין איך ימשיך.
איזה עיניים עגולות וגדולות! יורי לאהוב עיניים עגולות וגדולות! וזה בן 18 זה?! הוא נראה בן עשר! "אני רוצה להודות לך." - אני הייתי מכחה עם התודות, מאמי. אתה לא ידוע מה מצפה לך. *אפקט צחוק מרושע* המסכן נחטף! נחטף! הוא לא עשה את זה מרצון - הוא לעזאזל נחטף!! *מזועזעת* *הלם* האם אנחנו נתקלים בפריסונר - גרסת הילדים?! אני מקווה שלא!!!
פור בייבי. פור פור פור בייבי. (יש לקרוא כ: "פור בייבה"). פור בייבה נמכר.
עצוב לי עכשיו. פור בייבה! הבנתי למה אני שונאת יפניים - לכל אחד שם יש שם, שם משפחה וכינוי. איבדתי לחלוטין. מי מכר את מי? הבן דוד שלו גם שם? למה הוא עשה את זה? בהו בהו.

למעלה