שרשור מסרים לדני הגיטריסט של קלי!!

Juliann

New member
שרשור מסרים לדני הגיטריסט של קלי!!

אתם יכולים לכתוב לו שאלות וכאלה [רק בבקשה לא מגילות], או סתם משהו שאתם רוצים להגיד לו.... ועוד יומיים-שלוש נשלח לו הכל באימייל. תכתבו מה שיש לכם להגיד וליד זה את השם שלכם ככה שנדע מי שאל מה...

dalida1988

New member
לדני..(מה אני הראשונה...)

טוב קודם כל כבוד! יש לנו גיטריסט ישראלי שמופיע עם מלכה בחו"ל....אז ח"ח... דבר שני אם תוכל להעביר לקלי שאנחנו ממש מעריצים אותה פה בארץ והשירים שלה אחד אחד נגעו בי..ושאני אוהבת אותה

Charmed Witch

New member
השאלות שלי../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif

1.איך זה לעבוד עם קלי
2.האם פגשת את המשפחה של קלי
3.מה היא חושבת על ישראל
4.איך זה היה לקבל מסיימן ביקורות רעות
5.איך זה לעבוד עם אבריל על השיר
6.האם אתה וקלי ממש קרובים
יש לי עוד מלא אבל אני לא יכתוב. פעם הבאה תכתבי כמה שאלות אפשר לכתוב לו.
תכתבי לו שזה מהילה.

Shai B

New member
אממ, לגבי סיימון...

השאלה די מיותרת, משום שלמעשה היא לא קיבלה אף הערה שלילית במשך התמודדותה ב"אמריקו איידול". השופטים, וסיימון בתוכם, תמיד אהבו את קלי ואמרו לה רק שבחים. גם שאלו אותה את השאלה הזו מיליון פעם כבר, והיא בעצמה אמרה שהיא לא יודעת איך זה, כי סיימון היה תמיד נחמד אליה ובצד שלה. וד"א, יפית - סחתיין על היוזמה! עלי והצליחי!

14מתן

New member
בקבוצות הוא לא התלהב ממנה

הוא אמר שהוא לא זוכר אותה ובלה בלה

leegal

New member
שאלותתתת

תשאל אותה אם היא מתכוונת לבוא להופיע בארץ!!!! ותנסה לשכנע אותה!! לי גל....

leegal

New member
שאלות... באנגלית

Ask her if she want to come to appear her show in Israel Try to convince her!!!! Lee Gal

אני חושבת,

שעדיף שיכתבו באנגלית את השאלות לא? כדי שלא תשבי לתרגם את זה אח"כ וזה

RoRiL

New member
שאלות../images/Emo77.gif

How long do you work with Kelly? Do you work about a project whith Kelly now?

RoRiL

New member
אוי כן נעלמה לי הH../images/Emo122.gif../images/Emo77.gif

תודע

kelly holic

New member
שאלות לדני..

תשאלי אותו מה הסדר יום שלו ומה הסדר יום כמובן של קלי ומה הם עושים בעיקר אחרי הופעות. תשאלי אותו גם אם לא בודד לו שם לבד או שיש לו חברה,חברים או משפחה שהוא מבקר לעיתים קרובות. וכומובן שישכנע את קלוש לבוא להופיע בארץץץץץץץ תודהההההה וקוראים לי מירי ברבי בת 17 (ביום שבת יש לי יומולדת!!)

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifהמסר שלי!

Hey Danny! just wanted to know if there is any chance that you and Kelly will come to performe in Israel anytime soon thanks, Tzipi.

למעלה