שרשור מעכשיו לבוקררר

זיוו2

New member
שרשור מעכשיו לבוקררר ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מהפארק הייתי עם ידיד שלי שהוא בכיתה י' ועם עוד כמה חברותת ואז פתאום כל הבנים מהשכבה שלי באו חחחח איזה פאדיחות
ואז אמרנו לכולם שלוםם והלכנוו אני וידיד שלי וחברות שלי ואז אני ועוד חברה הלכנו לחברה שלי ואחות של חברה שלי הייתה אמורה להחזיר אותנו והיא לא יכלה בסוף אז אני וחברה שלי חזרנו ברגל אמא איך פחדנו הלכנו מזה מהררר ואז אבא שלי ייצא אלינו
וזיהוו הגעתי בשלוםם!! כנראה מחר אני נוסעת לקרית גת לדודים שליי למרות שהיו לי תכנונים אחרים אבל אמא שלי רוצה שאני יבוא היא אומרת שאני אפעם לא באה איתם חחח
וזיהווו לילה טוב למי שהולך לישוןןן עכשיו

חחחחחחחח הממ לילה?../images/Emo110.gif

חח זיווש שמחה שהגעת בשלום
ווי.. מחר יש לי יומולדת
כי עכשיו יום שבת.. איזה כיף
הזמן עבר מהר.. או לאט.. בעצם מזה חשוב.. הוא עבר וזהו
אני ממש זוכרת כשהתחלתי לספור.. לילה טוב לכם ובוקר טוב למי שהתעורר:)

בוקקקקקקקקר טובבבב לכווווולם

מיכל מחר יומולדתתתתתת! מזל טוב קיצר עכשיו התעוררתי בא לי ללכת ליםםםםםםם!
יאללה שבת שלוםםםםםםם... בה בעייי

בוקררררררררררררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

יוווואוו אתמולל שכחתי שיש יציאהה ולא יצאתיי איזה באסהההה
מיכלושששששששששששששששששששששששש!!!!! אני אומרת לך מזל טוב מעכשיו מאמיי!! ומחר אני יגיד לך עוד פעםם !!!

בוקר טוב!=]

בוקר טוב בוקר אור..בוקר שוק.. שיהיה לכולנוו יום נפלאא...בחוץ מזג אוויר נעים מאודד לפחות פה אצלי.. שמש האליי לצאת לאנשהו עם חברות אבל נראה מה יהיה... אני הולכת להכין שיעורים..נקווה שנסיים עוד מעעט ונתחיל ללמוד למבחן שיש לי ביום שישי עד 33 מושגים במורשת..=] פעם שעברה קיבלתי 98 והפעם יש רק 25 שאלות מה שאומר שכל טעות 4 נק' אז צריך להתכונן יותר טובב נקווה להצלחהה..=] יאללה עפתיי ללמודדדד.. ביי לכולם ויום נעיםם ותעשוו חיים.. ומיכלוששש מזל"ט מותק!=]

בהצלחה, אמרתי לך כבר../images/Emo9.gif!../images/Emo204.gif

ובהצלחה גם מחר כפרוש
אני לא אשכח לשלוח לך אסמס
מקווה שתסבלי את זה

למעלה