שרשור מעניין:)

shanyz

New member
שרשור מעניין:)

שוטטתי לי בין התמונות שיש לי ונתקלתי בתמונה של זינה שהיא יצאה קצת כמו ג'ואי מדוסון קריק.. כולם יודעים מי זו ג'ואי נכון1? אז..לא ממש דומה לה, אבל..אותו החיולך העקום של ג'ואי!:) אז..בואו שרשור של תמונות של השחקנים שהם יצאו דומים לכל מיני...(אנשים, דמויות, בע"ח..חחה)

shanyz

New member
זינה דומה לנחש שפותח את הפה...

אמאללהה...

shanyz

New member
פפפפפפפפחחחחח

בתמונה הזאת היא תזכירה לי את פראן, נוו איזה קראו לתוכנית הזאת! שהיא זאת שמטפלת בילדים, ואין אמא, והאבא עשיר, הוא במאי בברודווי... לאאא אני חייבת להיזכר איך ראו לתוכנית!!!!!!!!! אהההה נני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז היא דומה לפראן ע\כזה שהיא צועקת בגלל משהו..:) חהה

shanyz

New member
פה גבריאל מזכירה לי טיפונת את

קלי מבברלי הילס... (בברלי שולט!!!!!!!!!!!!!!!)

shanyz

New member
את התמונה הזו כבר שמו פעם

ואמרו שגבריאל דומה לעכבר! אבל הייתי חייבת לשים שוב:)

gabrielle

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo59.gif../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif../images/Emo88.gif

ברודי

New member
טוב זה קצת מתוסבך...

נכון דפני או איך שלא קראו לה מהספר אנגלית- seven in heaven (מישהוא למד את הספר הזה בכיתה....ז' או ח'? או ראה ת'סידרת טלויזיה בחינוכית?) אז היא ממש מזכירה לי אותה שמה..

ברודי

New member
קי...

כאן הופ ממש דומה לגבריאל...
(עפתי לישון לפני שזה יגיע לרמות נמוכות יותר)

gabrielle

New member
אני חייבת לציין,

שעברתי עכשיו על כל התמונות שיש לי של זינה ( וזה המון...ה-מ-ו-ן ). והיא פשוט כל כך... זינה .

shanyz

New member
נכון:)

חחה..חוץ מאלה שאני שמתי...כרגע כולם נראו לי....זינה... חחההה אני ממש מבינה:) אבל אולי פתאום מחר אני אסתכל ואיזה תמונה תראה לי שהיא דומה למישהו.. אמ.. אני חייבת לציין שזינה ודמי מור מ-א-ו-ד דומות! =)

shanyz

New member
וירדן, שאלה לי אלייך (או לכל אחד)

איך עושים שכותבים בשחור מודגש כזה?

gabrielle

New member
שומעת?../images/Emo22.gif

מתחת ל"תיבה" שאת כותבת בה, יש שורה של אפשרויות... והאפשרות הראשונה היא " תחילת הדגשה " והשניה היא " סיום הדגשה ".

shanyz

New member
אהההההההההההההה

יאאא תודה!! הנה אני מנסה .... מקווה שזה הצליח! =)

gabrielle

New member
שומעת?../images/Emo22.gif

מתחת ל"תיבה" שאת כותבת בה, יש שורה של אפשרויות... והאפשרות הראשונה היא " תחילת הדגשה " והשניה היא " סיום הדגשה ".

shanyz

New member
איזה תמונה יפה!

יש לך עוד שלהם? או של השחקנים כולם ביחד, מאחורי הקלעים או משהו כזה? אין איזה תמונה קבוצתית של כל השחקנים הקבועים? =S

למעלה