שרשור מעניין :)

NIR Y

New member
שרשור מעניין :)

נגיד וווטרס היה נעלם, את מי היתם מכניסים במקומו כדי שפינק פלויד תמשיך? מי נראה לכם הכי מתאים מבחינת הכל אופי קישרון... (נגיד וכל זה היה קורה אחרי שיצא דארק סייד) מקווה שיענין אותכם השרשור..:)
 

edlessme

New member
אף אחד...

כזה אגו... אני לא חושב שאם היה כזה אגו לעוד מישהוא בעולם היה מקום לאחרים...
 
גם... אף אחד...

ולא בגלל הכישרון שלו... זה לא זה, פשוט אף אחד לא יכול לחשוב כמו רוג'ר ולהביא את פינק לאיפה שהם.... כי הוא מנווט את כל מה שקורה בעצם, זה הוא. אבל באותה מידה לא הייתי מחליפה את דיויד או מישו אחר כמובן :) היי זה אתה משוטי! :)
 
האחרים הצליחו להסתדר יפה בלעדיו

מאז סוף שנות השמונים. ניתן להתווכח על איכות המוסיקה שהם יצרו בלעדיו, אבל אין עוררין על כך שגילמור מנווט את המוסד שנקרא "פינק פלויד" מאז 1987, ועומד בכך בכבוד.
 
הוא כבר נעלם

מאז ה-FINAL CUT והתוצאות לצערי נראות בשטח,ואני אומר לצערי כיוון שהם היו מוציאים עוד כמה אלבומים פרי עטו של ווטרס וכולנו (חוץ מכמה) הינו מרוצים. דרך אגב,שליטתו הנוכחית של גילמור בלהקה מזכירה לי את השליט הבודד על הכוכב הבודד בנסיך הקטן. לפני יומיים חזרתי מסין והבאתי דיסק DVD של IN THE FLASH מתורגם לסינית,מסתבר שהחברה שם משוגעים על הפינק פלויד ועוסקים הרבה בתרגום של השירים שלהם,ןאפילו לשם הגיעו הוויכוחים של מי עדיף על מי,בכל מקרה אני ממליץ שוב למי שלא ראה לראות את ההופעה,היא מדהימה.
 
אז ככה

לפני כשבועיים נסעתי לסין בעניני עבודה. בערב האחרון ארחו אותי במסעדה מאוד מיוחדת,(אלוהים מה שהחברה האלה אוכלים),והתנגנה ברקע מוסיקה סינית מאוד מיוחדת,וכך הסבה השיחה על מוסיקה,אני שאלתי אותם איזה מוסיקה מערבית הם מכירים ואוהבים,הם הזכירו כל מיני להקות וזמדים (מייקל ג'קסון רוד סטיוארט יס ועוד),שאלתי אותם אם הם מכירים את הפינק פלויד,אחד מן המארחים קפץ בהתלהבות (אקט שנחשב אצל הסינים למאוד לא מנומס-בפרט אם יותר בכיר ממך מדבר),והוא אמר בערך כך,(אני אכתוב בעברית)אי לייק פינק פרויד ורי מאצ',שאלתי אותו איזה אלבומים הוא מכיר,הוא ענה את כולם,אבל הוא אוהב במיוחד את דלק סייד אוף דה מון,אטום הלט מאדל,וויש יו וול היל,אנד אי לייק דה וול ולי מץ',שאלתי אותו איזה חברי הלהקה הוא מכיר והוא עונה,לוג'ל ווטלס דויד גילמול,ניק מייסון וליצ'לד לייט,וגם את סיד באלט הוא מכיר. מסתבר ששהסינים מאוד אוהבים מוסיקה מערבית,ומאוד מאוד את הפינק פלויד,הוא הסביר לי שהם מאוד אוהבים לתרגם את השירים שלהם,שאלתי אותו אם הוא שמע על הסכסוכים בתוך הלהקה,הוא אמר שכן אבל הוא לא מתעסק בזה כיוון שזה עלול לפגוע לו בהנאה,ככה הוא מדבר בהתלהבות וכמעט בוכה, (סגן נשיא של חברה),מסתבר שכאשר הם שותים קצת יותר מידי הם נהפכים לרגשנים וסנטימנטלים עד כדי ילדותיות. ביום האחרון לפני החזרה נכנסתי לחנות מוסיקה מדהימה וקניתי מספר דיסקים ל-DVD (פחות מששני דולר ליחידה),ורכשתי גם את IN THE FLESH וכאשר צפיתי בו היה שם תרגום למילות השירים בסינית.
 

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif חחחח לוג'ל ווטלס חחח

אוי הסינים האלו כל כך מצחיקים...
 
אביב גפן??

נו, באמת. לגפן אין כשרון - לווטרס יש. וחוצמזה, אפילו יחסית ללהקה סיסית כמו הפלויד, גפן הוא סופר-נחנח, והיה מועף בבעיטה ע"י גילמור, בהזדמנות הראשונה. בעצם, אפילו ריק רייט היה מסוגל לבעוט בו מכל המדרגות... לדעתי.
 

NIR Y

New member
אני לא יודע מה עם מטילדה

אבל אני אמרתי את זה בציניות אפילו שאין לי משהו נגד אביב גפן הוא די מוכשר
 

N a V e

New member
אני הייתי לוקח את סיד בארט

הישר מהמוסד בקיימבריג'
 
למעלה